Můžu být těhotná? Mám zpožděnou menstruaci a bolest v podbřišku, ale těhotenský test je negativní

eliska2871992
3. čer 2018

Dobrý den mám zpoždění 12 dnů,dnes přišla bolest v podbříšku. TT ale negativní. Mužu být těhotná nebo to muže být jiný problém?

ruzicka06
3. čer 2018

@eliska2871992 Určo se může jednat o těhu. Ale ms může mít třeba jen zpoždění, třeba z důvodu nějaké nemoci, nachlazení, stresu.... Zkus testovat ještě.

eliska2871992
autor
3. čer 2018

@ruzicka06 Dobrý den, žádnou nemoc jsem neprodělala,ani nachlazení,a stres taky ne 🤔 Nikdy jsem takové zpoždění neměla. Ve středu jsem objednána ke své gynekoložce. 🙂 snad to nebude nic vážného. S přítelem si miminko moc přejeme.

ruzicka06
3. čer 2018

@eliska2871992 No měla jsem minulý měsíc něco podobného. Také týden zpoždění (cyklus mám jinak pravidelný skoro + /- 1 až 2 dny). Také už jsem myslela, že se zadařilo, ale nakonec ms přišla. Také se totiž snažíme. Jak dlouho se už snažíte?

eliska2871992
autor
3. čer 2018

@ruzicka06 Teprve měsíc a zrovna ten měsíc mi to musí takhle haprovat 🤔 to je jak naschvál,proste nikdy žádný problém až teď. Přes týden mi bylo na zvracení, migrény a teď bílí výtok a bolení v podbřisku. Už sem si rikala jestli náhodou takové příznaky nemám už jako psichyku ale nee proste se to děje jedine co nemám tak bolest v prsou a nezvracim.

ruzicka06
3. čer 2018

@eliska2871992 Tak snad se Ti cyklus hodí zas zpět do normálu. Ale jestli mohu radit, neupínej se hlavně na to, že se povede hned... Přála bych Ti to, ale raději tomu nechat volný průběh, pak se budete zbytečně stresovat. My se snažíme už třetím rokem...bereš nějaké doplňky, listovku nebo tak něco?

eliska2871992
autor
3. čer 2018

@ruzicka06 jasně. Zatím s tím raději nepočítám ale když to nevyjde určitě nějaké zklamání proběhne 😐 život půjde dal a snažit se budeme taky dal. Někomu to jde hned někomu to nejde roky. Žádné vitaminy ani nic jiného neberu 🙂

ruzicka06
3. čer 2018

@eliska2871992 Opravdu jsem Tě nechtěla lekat...☹ Ale v dnešní době když tady čtu, kolik lidí s tím má problémy..taky jsem si myslela, že hned budu těhu a prd...ale třeba budeš mít větší štěstí 🙂 Jinak bych možná doporučovala aspoň obyč kyselinu listovou, to je si myslím takový základ pro podporu otěhotnění a stačí to 🙂 Ale je to na Tobě 🙂 Hlavně se nestresuj, mysli pozitivně a ono to mimi jednou příjde 🙂

barapp
4. čer 2018

@eliska2871992 ahoj, kyselina listova=vitamin B 9 je doporucovana brát 3 i 4 mesice pred početím a pak i v prvnim trimestru - neni to tak uplne na podporu otehotneni ale především jako prevence vrozenych vad - hlavně rozštěpy. Bud jez vic zelene zeleniny a nebo si kup vitamin treba v lékárně. Kdyz se nam nedarilo, tak jsem to brala tak, ze aspoň telo pripravuju na otěhotnění a brala jsem to tak ze je plus to odložit, proze aspon vic zpevnim pánevní dno, snim vic kys.listove a tak. Taky jsm si rikala, ze jsem treba tento mesic neotehotnela protoze se treba potkalo vadny vajicko nebo vadna spermie a melo tak byt, protoze cekam na 100procentni zdrave mimi 🙂 Snazila jsem se to brát pozitivně 🙂 a za 4mes se povedlo, ted uz jen doufam, ze to vyjde a bude zdrave 🙂

eliska2871992
autor
5. čer 2018

@barapp Děkuji za tip 😊 a moc gratuluji k miminku 🙂🤰

terulle05
27. čer 2018

Dobry den . take se pridavam k otazce . Dnes jsem 25DC , MS ma prijit 2.7 . Mam cca 4dny nevolnosti ( velne nutkani ke zvareni ) ,bolave a citlite bradavky ( prave prso je vic natekle ) ,prijde mi ze prsa jsou vetsi nez obvykle , bolava zada ->hlavne rano a vecer , slabe boleni v podbrisku . Chvile mam velky hlad pak zase nechut . Bt je 37+ ( vcera dokonce 37,7) mam celke navaly horka a zimy . Myslite ze bych mohla byt tehu ? ( test jsem zatim nedelala , prijde mi to brzo )

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru