Můžu být těhotná nebo je to něco jiného?
Zdravím, chtěla bych se zeptat na vaše první příznaky těhotenství. Mám už 3,5 létě dítě a příznaky byli jiné než jaké mam teď, ale vím že každé těhotenství je jiné. S přítelem se o miminko nesnažíme, pohlavní styk jsme meli asi před 4-5 tydnama. Menstruaci jsem měla ale jen špinění 2 dny a taky mě bolel podbřišek a pánev. Dost se mi asi 14 dní točila hlava až mi bylo na modlení věčně mi je na zvracení a mam dost nafoukle bricho (jako 4 mesic) testy jsem si delala ale jsou negativní a z prvního těhotenství vím že se to stát může, taky jsem měla pozitivní až asi 6 týden. Doktorka na gynekologii má dovolenou tak se chci zeptat vás na vaše příznaky jaké ste meli.
Já se připojím prosím k diskuzi, 17.7. jsme měli s přítelem nechráněný pohlavní styk, ovulaci podle kalendáře jsem měla 21.7. test jsem si dělala pár dní před MS a byl tam slabý duch to bylo 24.7. a další testy tři ob den už byli negativní, v neděli mám mít MS, myslíte, že by z toho mohlo být mimi nebo ne? Moje blbost, že jsem testovala dříve ale měla jsem divný pocit tak jsem to zkusila 🙂
@veronikastrmiskova To bude biochemické těhotenství. Takže nic.
@vitezove díky za odpověď, tak snad příště 🙂

@isabelka1206 test jsi v predchozim tehotenstvi mela pozitivni az v sestem tydnu proto, ze se ti opozdila ovulace oproti standardnimu cyklu. Jinak to mozne neni, test zachyti hcg uz 10 dnu po oplodneni. Pokud mas ted testy negativni a styk byl jen jeden pred mesicem, muzes si byt jista, ze tehotna nejsi. Jinak bys uz davno mela na testu dalnici. Spineni misto menstruace ukazuje na nejaky hormonalni problem. Zajdi k lekari.