icon

Můžu být těhotná? Od kdy to určí gynekolog s jistotou?

maggie287
8. pro 2015

Zdravím všechny 🙂
Chci se zeptat, v srpnu tohoto roku jsem vysadila HA a poslední menstruaci jsem dostala 16.10. 2015 a od té doby nic. Vždy jsem to ale dostávala pravidelně, takže mám podozření, že bych mohla být těhotná. Mám i pár dalších možných příznaků jako např. bolest břicha jako při menstruaci, i když jsem ji jak už jsem psala nedostala. Občas se mi zamotá hlava a nebo se mi zvedne žaludek jakmile ucítím nějakou vůni. I únavu pociťuji víc než dřív. Před pár dny se mi stalo, že jsem prospala celé odpoledne (i přesto že v noci jsem normálně spala). Myslíte že bych mohla být těhotná? A od kolikátého týdne určí těhotenství s jistotou gynekolog?
Děkuji za rady 😉

bajana
8. pro 2015

Prosím ťa nabudúce upresni názov otázky...a pri tomto probléme ani nezakladaj novú otázku, je ich tu strašne veľa a každý týždeň pribudnú aspoň tri...
K otázke: Nechránený styk = možné tehotenstvo. Odpoveď ti dá najskôr tehotenský test, gynekolog od 5tt podľa rozboru krvi a od 7tt podľa utz...počítané od prvého dňa poslednej MS.

keny123
8. pro 2015

proč si neuděláš test?věšteckou kouli tu asi nikdo nevlastní 😉

majkoz
8. pro 2015

A co třeba udělat si těhotenský test? ;)) Koupě TT,jeho následné počůrání a odečtení výsledků bude ve finále asi stejně časově náročné, jako sepisování dotazu a čekání na posouzení zde;) A ano,myslím, že opravdu můžeš být těhotná;)))

blpb
15. pro 2015

Ahojky vsichni,vcera jsem si delala test byl pozitivni a dnes taky. Myslite ze se muzu tesit na mimi?