Můžu být těhotná po sexu s kondomem?
Dobrý den chtěla bych se zeptat na můj problém který mě tíží měla jsem nedávno sex a přítelem který měl kondom a udělal se do kondomu následně jsme se šli osprchovat a já mu osprchovala penis. Pak jsme si šli lehnout do postele a přitel to do mě asi 5x strčil ale hned šel ven pac jsem se toho bala tak a ikdyz jsem mu penis utrela atd a pak se ho i ptala na to jak daleko asi byl u vyvrcholení tak se prý ani neblížil že prej byl ještě hodně daleko od vyvrcholení ale i tak se bojím a potřebovala bych radu jestli můžu být těhotná už to bude 5 dní a necítím na sobě žádné změny prosím o radu jestli bych mohla být těhotná nebo ne
@branikovazena Začala bych kupovat výbavičku 👶🤰
@branikovazena gratuluji. Si v 6tt a bude to holčička..
@klokanka31 hej mám paniku jak blázen nechte toho 🤣😭🤣
@branikovazena Tak s chlapama nespi nebo si sežeň antikoncepci (ale jediná 100% antina je žádný sex) 😃
@branikovazena to určitě nemáš, nekecej. Kdyby si měla opravdu paniku, nepíšeš na konika ;)
@branikovazena Když už trolíš, snaž se používat jiný slovník. Paniku z těhotenství jsi tady měla už minimálně 3 krát. 😉
Záleží, co že to do tebe 5x strčil 😁 Z popisu není úplně zřejmé 🤣 Asi bych se na ten sex ještě vykašlala, být tebou.

@branikovazena 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤰