icon

Můžu být těhotná při slabé čárce na testu?

terez998
13. bře 2024

Zdravim chci se zeptat, 15.2. Jsem mela ms . 29.2. Jsem mela ovu sex probehl 27 a 29 . Dnes jsem mela dostat ms ale nic .. rano jsem delala mamatest a byla tam slaboulinka carecka ale pak sem ho udelala ted odpolko a nic . Ano vim ze se dela rano kde je to nejvyssi . Jen se rok snazime a ja si nechci davat plane nadeje . Myslite ze by to mohlo byt nebo spatny test?
Fotky jsou z ranniho testiku

Můžu být těhotná při slabé čárce na testu?Můžu být těhotná při slabé čárce na testu?
klokanka31
13. bře 2024

@terez998 Je tam 🍀🍀

terez998
autor
13. bře 2024

@klokanka31 nemuzu tomu uverit ale jak je mozne ze druhy testik nic? Je to kvuli tomu ze je jeste nizke hcg ?

blecha94
13. bře 2024

Ahoj.

Mám na mamatestech takový duchy často, a menstruace nakonec vždycky přišla. Pochybuju, že to pokaždé bylo biochemko, takže jsem je prostě přestala kupovat. Nejlepší jsou za mě Dr. Max, zkusila bych třeba pozítří z raní moči ten a uvidíš.

Těhotná být samozřejmě můžeš a přála bych ti to, tak doufám, že tohle není případ jako u mě a vyjde to 🙂

klokanka31
13. bře 2024

@blecha94 Já za život udělala spoustu mamatestů a nikdy falešný duch...

klokanka31
13. bře 2024

@terez998 Může být nízké hcg, nebo by to taky mohlo být biochemko...zkus zítra udělat další...

lencaa11
13. bře 2024

@terez998 je tam testovat dál ☘️☘️💜

reeeza
13. bře 2024

Vidím hezkého douška, ale test by neměl být po limitu. Tenhle měsíc jsem na to dojela, doušci po limitu a ms přišla. Takže bacha na to ;)

lilian2111
13. bře 2024

Taky mi dělal falešný //. Udělala bych jinou značku

blecha94
13. bře 2024

@klokanka31 Já na nich mívala ducha opravdu vždycky, možná by tam byl i kdybych ho počůrala uprostřed cyklu… 😀 S jinou značkou testů se mi tohle nikdy nestalo, tak nevim. Taková je moje zkušenost, mám k nim od tý doby celkem nedůvěru a kdybych šla pro test, tak pro tyhle ne.

martulka88
13. bře 2024

@terez998 nikdy jsem neměla ducha, abych nebyla těhotná ☺️

krisstina93
13. bře 2024

Já takovou čárku měla a byl falešný, těhotná sem nebyla. Mamatesty to dělají. Pockala bych a zopakovala třeba o víkendu, to už by musel byt silnější.

janches
13. bře 2024

@terez998 je tam pěkný duch 🍀 odpoledne už byla asi naředěná moč, tak se to nemuselo ukázat. Zkusila bych zítra nebo pozítří opět z ranní moči a uvidíte, zda zesílí 😊🍀 držím pěsti

terez998
autor
13. bře 2024

@reeeza nebyl po limitu

terez998
autor
14. bře 2024

Tak jsem si udelala test a uplne bilo :(

bathory87
14. bře 2024

@terez998 nemá cenu zkoušet za den... Lepší obden kdy hcg stoupá více. A zkusila bych i jiný test než mama test. Mě ducha nikdy neudělal a když jsem měla na mama test jednou ducha tak je z toho syn. Teď tam není nic a zítra můžou být carky. Dokud nepřijde MS tak je naděje vždycky.

lencaa11
14. bře 2024

@terez998 počkala bych na Ms a testovala jiným testem myslím že kdyby to bylo tt duch by tam byl jako na jiném testu

terez998
autor
14. bře 2024

@bathory87 prave dorazila :/

bathory87
14. bře 2024

@terez998 to mě mrzí. Ale tak držím alespoň palce aby to vyšlo v dalším cyklu. Člověk nikdy nemá ztrácet naději.