Můžu být těhotná? Přítel se do mě neudělal

klara5500
14. srp 2017

Zdravím.. S přítelem jsme měli pohlavní styk, ale neudělal se do mě. Navíc to bylo 5 dní před začátkem menstruace, která se měla dostavit 10.8, ale nepřišla. Dělala jsem si dva testy a oba byly negativní. Od 15-27.7. jsem byla v zahraničí na dovolené.. Je možné, že se menstruace kvůli tomu zpozdila? Nebo jde o těhotenství?... Jinak žádné příznaky těhotenství nemám :/

j.a.n.i
14. srp 2017

@klara5500 Tak pokud jste spolu spali 5., tak test fakt jeste nic ukazat nemusi a tehotna byt muzes.

slayc
14. srp 2017

@klara5500 Muzes a nemusíš, Ms se mohla posunout kvůli tomu, ze si třeba mela později ovulaci, nebo si mohla byt nemocna. Pokud nemas cyklus pravidelny, a menstruaci nemas presne po dejme tomu 29 dnech každý mesic, muze to byt normalni, někdo pravidelny cyklus proste nema. Pokud si mela později ovulaci, a měli jste sex době ovulace, tehotna byt klidne muzes. Udelala bych tehotensky test za tyden, pokud bude negativni tak pro jistotu i ten další tyden. Pak to mas jiste.

klara5500
autor
14. srp 2017

@slayc A jak poznám, kdy mám ovulaci...

slayc
14. srp 2017

Nekdo to pozna dle bolesti v podbrisku, nekdo nema ovulaci vubec a nekdo musi delat ovulacni testy, nebo merit bazalni teplotu. Bez toho to nepoznas. A zpetne uz vubec ne.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru