Můžu být těhotná? Prosím poraďte 🙂
Dobrý den,
O vánocích jsem měla nechráněný styk. Po té jsem normálně menstruovala, a oba cykly byly v pořádku až do 18.2. Kdy měla přijít menstruace, která nepřišla. Dělala jsem si několik těhotenských testů všechny negativní. Příznaky nemám a ani o miminko se nesnažím byla to jen hloupost z mé strany. Můžu být těhotná ? Procházím velkým stresem, mohla se MS nedostavit kvůli stresu ? Děkuji za odpověd
Řekla bych, že je to stresem. Pokud jsi od styku měla 2x normální periodu a testy jsou negativní, trofnu si říct, že těhotná na 100 % nejsi.
MS se určitě může zpozdit nebo nedostavit stresem. Ale asi bych radši zašla k lékaři, ten bude vědět na 100%, co se děje. Nemusí jít o těhotenství, myslím, že je to dokonce dost nepravděpodobné. Ale zpoždění může mít x jiných příčin. Lékař poradí nejlíp.
Určitě se mohla MS nedostavit kvůli stresu. Já ji jednou nedostala dva měsíce a měla jsem pozitivní tt a přitom tam mimčo nebylo...procházela jsem velkou psychickou zátěží, mi řekl pakn doktor a taky že měl pravdu..rozváděla jsem se. Tak jen víc klidu přeju! 🙂
Dekuji za odpoved. A co nastane ted ? Mam cekat na pristi mesic nebo by se mela MS dostavit kazdym dnem ?

myslim si ze tehotna urcite ne.ale jsou pripady co menstruuji a jsou tehotné.spis si myslim ze to bude mit jinou pricinu ze si menstruaci nedostala.