Můžu být těhotná? Zapomněla jsem vzít HA, mám příznaky
Zdravím,mám otázku beru HA a minulou sobotu a neděli jsem si jí zapomněla vzít (oba dny 9-10.11.),oba dny jsem měla s přítelem nechráněný styk.V pondělí jsem měla takový divný pocit v břiše ale říkala jsem si že to může být cokoliv.Ve středu mi začaly tlaky v podbříšku a prostě celkově divný pocit něčeho zvláštního.Od čtvrtka jsem začala hrozně jíst i to co normálně nejím,kontrast sldkého a kyselého byla uplně normální,přidalo se lehké bodání v podbříšku na pravé straně.Také mi není nejlíp žaludek mám jako na vodě a horší to je když se nenajím.Od soboty mám citlivější bradavky a pobolívají mě prsa po stranách také se mi na hrudníku objevili výrazné žilky,plinatost a bílí výtok.MS mám dostat teď ve čtvrtek (21.11.).Moc prosím o radu je možné že jsem těhotná?? 🙂
Osobně si myslim že to není příznak těhotenství. Protože když se oplodní vajíčko, tak trvá ještě docela dlouho než se uhnízdí, a než tělo začne takto reagovat.. Přikláním se k možnosti, že jsi měla ovulaci. ;)
Myslím že nejsi těhu,já taky parkrát zapoměla a nic se nestalo...ale strach je normální.
Určitě to taky bude tím,že jsi ty dva dny HA vynechala a tělo je postrada nu a psychika pak sehraje sve. 🙂

@tynatup mozne to je, take je mozne, ze ti vynechani antikoncepce nastartovalo ovulaci a toto je jeji dusledek. Na takhle specificke a vyrazne tehotenske priznaky je jeste docela brzy, takze to take muze byt vsugerovane. Nezbyva nez vyckat a pak udelat test.