Můžu otěhotnět 9 dní po vysazení antikoncepce?
Ahojky, prosim o radu.... ted 8.brezna jsem vysadila Artizia a 13.brezna jsem zacala ms, tvrala do 16.... 17. Brezna jsme meli sex ... ale od soboty me picha v podbrisku a jsem unavena... mimo to jsem mela v tu sobotu 21.3 slabounky nahnedly vytok, ale opravdu chvilkovy... ted se citim od pondeli jako pred menstruaci... mam zaludek na vode, nechutna mi sladke...citim se tak... jak bych to rekla- otevrene? Takovy podivny pocit dole... a hlavne- miluji sladke a ted? Vubec... myslite ze je mozne otehotnet devaty den po vysazeni a citit priznaky 8.den po oplodneni? Dekuji 🙂
@setnickovak Ahoj, takhle jsem blbla já v říjnu..vyhodila HAK, a hned jsem se cítila jak bych byla těhotná.. tak jsem začla dělat testy ovu i těhu..přišla další menses, už klasická, a další už jsem se nedočkala.. a myslela jsem, že po vysazení mam 2x ovu v měsíci..a ono už to bylo hnízdění 🙂 ale nevylučuje se to s tím, že možnost těhu tu je i hned po vysazení 🙂 spíš testuj a uvidíš
@setnickovak podle mě těhotná být nemůžeš (i když stát se může cokoliv) - už jenom z logiky věci - nemůžeš ovulovat 4. den cyklu. Spíš bych to přisuzovala tomu, že jsi vysadila antikoncepci a srovnávají se ti hormony. Taky to můžou být příznaky blížící se ovulace, kdy se hladina hcg v těle zvyšuje. Na těhotenství bych to neviděla. Navíc to, co jsi prodělala není podle mě ten 1. normální menses (ten bývá prý až v druhém cyklu po vysazení) - ale toto je jen můj dohad podle toho, co mi vysvětlovala dr.
já otěhotněla 10.den po vysazení antikoncepce.... vím to s jistotou, protože pak byl přítel měsíc a půl pracovně v zahraničí 😉
Takze je to 50:50 🙂 jasny, moc bych chtela, ale vidim to na potvory hormony, co se teprve rovnaji ☹ a vazne hollybelly myslis, ze to tedy mozne je?
@setnickovak možný je opravdu všechno, ale tolik se k tomu neupínej. Pak bude případné zklamání (nepřeju ti ho), o to horší...
@setnickovak 😀 no tak mám doma 15ti měsíční dceru počatou 10tý den po vysazení antikoncepce, takže co myslíš? 😀
@hollybelly to je jasny dukaz 😀 a mela si priznaky? A jestli ju, tak kdy si je pocitovala,prosim? 🙂
já to netušila do 6.týdne.... nenapadlo mne, že by se tak brzo zadařilo a jak říkám, pak byl přítel dlouho pryč, takže jsem neměla důvod si zkusit test, i když jsem nedostala ms, protože já bez prášku mám jinak cyklus 30-70 dní, takže mě ani ve snu nenapadlo... až kolem toho 6.tt jsem měla najednou ze dne na den pocit, že je mi nějak divně jakoby na mě lezla chřipka, kamarádky maminka mi říkala, že mám skleněné oči a růžové tváře, krvácely mi najednou dásně při čištění zubů, kouřila jsem elektronickou cigaretu a najednou mi přestala chutnat, žaludek jak na vodě, bolely mě klouby, měla jsem pořád 37,1 teplotu, byla jsem ospalá a jediná chvíle, kdy mi bylo dobře bylo, když jsem něco snědla, takže jsem nevyšla z bytu bez pytlíku piškotů.... jo a hlavně jsem pořád divně špinila, třeba dva dny takové tečky tmavě hnědé jsem měla na intimce, pak jeden den nic, pak zase třeba 4 dny atd... to jsem ostatně měla až do 9.tt, jednou jsem i zakrvácela po sexu, ale naštěstí to byl prý jen prokrvený čípek...ale do toho 6.tt jsem na sobě nepozorovala naprosto nic 🙂 držím palce, moc se na to neupínej, ale šance tu je vždycky 🙂
Pani, tak to je zajimavy... me je ted najednou fajn, takze si myslim, ze to bylo jen po praskach ☹ ale cyklus mam bez prasku dlouhy jako ty.. navic to stoji za to, kdyz uz to dostanu... tak to snazeni bude asi na dlouhe lokte..... vzhledem k delce cyklu- proste jako ty, kdy chce 🙂 kazdopadne ti dekuji za vycerpavajici odpoved!!!
@setnickovak držím palečky, ať je to co nejdříve 🙂 já si původně říkala, že to nepůjde tak snadno (tehdy mi bylo už téměř 29, partner je a i tehdy býval dost často pracovně pryč) takže by mě ani ve snu nenapadalo, že zapadnu ihned po prvním nechráněném styku.... 1. den jsem vysadila prášky, třetí den se dostavila klasicky ms, vyvolaná ještě tou antikoncepcí a doktor říkal, že mi musela začít ihned po skončení ms ovulace... jinak není vůbec zač, ráda se podělím 🙂
No ja ti to kazdopadne moc preju 🙂 uvidim po testu, zkusim to tak v utery 🙂 sice me desne pali zaha, ale nejspis na me bohuzel jen neco leze... a jak dlouho si brala prasky? Ja 3roky.. a pak temer rok pauza a ted jsem brala necely rok...
@setnickovak děkuji moc 🙂 i tobě to moc přeji ať se brzy zadaří pokud se již náhodou nezadařilo 🙂 já je brala od 16ti do 28, takže celých 12 let a hned buch ho 🙂 jsem si právě říkala, že pokud jsem celých 12 let neovulovala, tak to tělo bude hodně zblbnuté než se nastartuje a začne správně fungovat... no já měla přesně ten pocit, že na mě něco leze a furt se to ne a ne rozjet... nic příjemného, měla jsem to tak 2 měsíce, bylo mi už pak i na zvracení, ale nešlo to ani kdybych si strčila záchodou štětku do krku... to bylo to nejhorší na tom, jak se ti chce a ne a ne to jít...nehledě na to, že jsem fakt musela pořád něco jíst, aby mi nebylo tak strašně zle až jsem nakonec přibrala 30 kilo 😀 ale naštěstí už je to dole 🙂
@hollybelly hmmm, tak to zni zatim podobne- mam pocit, ze bude chripka zatim nic... boli me hlava, obcas zada... jsem unavena a obcas me neco jen tak rozplace.. ted v utery a ve stredu pocit, ze to dostanu a nic... obcas na zvraceni, ale za boha se to ve me drzi (za coz jsem rada pri ceste autem 😀 )... nevim, moc bych chtela a moc dekuji, ze mi to prejes 🙂

Pochybuju že bys měla ovulaci tak brzo po MS. To co pises bych přisoudila spise situaci po vysazení, tělo se dává dohromady. Pokud chceš vědět zda funguje a cyklus naskočil jak má, tak od další MS měř bazální teplotu.