icon

Myslíte, že je tam?

jirinafrymlova
1. bře 2021
Myslíte, že je tam?Myslíte, že je tam?
Strana
z2
leslieth
1. bře 2021

@jirinafrymlova ano 😊

jaja01k
1. bře 2021

@jirinafrymlova To vypadá dobře, držím palce, ať sílí 🙂

kampav
1. bře 2021

Ano 😊

pepickovapavlinka
1. bře 2021

Vidím teď už jen aby sílila 🙏🍀

ludmilka90
1. bře 2021

@jirinafrymlova ano 😊🍀

pajasala
1. bře 2021

Ano je tam

pupik26
1. bře 2021

Ano je ať sílí kolik dny meska?🙂

krtcice
1. bře 2021

Takhle jsem to měla u druhého a třetího dítěte, držím palce 😉

jirinafrymlova
autor
2. bře 2021

@pupik26 vůbec nemeškam,mám očekávat menstruaci až za 15 dní podle aplikace. Vím je to divný ale s dcerou jsem otěhotněla 5 dní po styku

pepickovapavlinka
2. bře 2021

@jirinafrymlova 15 dní do MS?Tak to je hodně divné to byla ovulace před pár dny a to by test ještě nic neukázal trvá minimálně týden než se vajíčko uhnízdí

terez1379
4. bře 2021

Ahoj holky . Chtěla bych se zeptat abych nemusela zakládat novou diskuzi ... Mám 8 dní po ovulaci a zároveň bych měla dnes dostat ms .. ráno jsem si dělala test a nic tam nebylo ale když jsem přišla po hodině jde vidět malej dušík. Samozřejmě že čekám zda ms přijde nebo ne ale i tak ... vidíte tam něco ? Jde to blbě vyfotit veskutecnosti je tam vidět lépe i manžel tvrdí že tam něco je 🤷 Je možné že by po hodině byl test pozitivní nebo to už je chyba a nedá Se to brát vážně ? Ano přeji si aby ta mrcha ms nepřišla co si budeme povídat 😂

pepickovapavlinka
4. bře 2021

@terez1379 A jste si jistá že ovulace byla před 8 dny?Nebyla dřív?To by jste měla hodně krátkou luteální fázi a vajíčko by se v případě oplodnění nestihlo ani pořádně zahnízdit.Na testu něco je ale pokud to bylo až po delší době za pozitivní bych to nepovažovala

terez1379
4. bře 2021

Ano měla jsem dvě za měsíc že zdravotních důvodu si musím hlídat ovulaci a pak hned na ultrazvuk .. dlouhý příběh .. takže jsem měla před 15 dny ovulaci a před 8 ne před 7 omlouvám se ... Doba cyklu je 28 dní

terez1379
4. bře 2021

@pepickovapavlinka jinak zda to bylo po hodině nevím protože jsem udělala test a přišla tam za 10 minut a nic tam podle mě nebylo a pak jsem šla za synem po hodině jsem šla že to vyhodím a zda se mě že tam něco je 🤷

jirinafrymlova
autor
4. bře 2021

@terez1379 není tam nic a i kdyby byl test pozitivní tak je neplatný protože jste šla za hodinu . Test se počítá do 5 minut

terez1379
4. bře 2021

@jirinafrymlova já právě četla u mnoho lidí ze těhotný byli ikdyz jim test ukázal až po zaschnutí vím že to tak měla i sestřenka tak jsem myslela že je to možné 🤷

spilka1234
5. bře 2021

Ahoj take se na neco zeptam doufam ze nebude vadit 🙂 🙂 Za 2 dny mam dostat ms uz cca k dni mam zaludek jako na vode nebo jak to rict. Dneska ja mi suvevene blivno :-/ tt jsm si jeste nedelala ale zkousela jsem ovu test a na nem byl duch. je mozne ze muzu byt tehotna?? Vim nejlepsi je pockat jestl to dostanu ale jsem zvedava a to blivno mi neda klidnou hlavu 🙈🙄

jaja01k
5. bře 2021

@spilka1234 Těhotná být můžeš, ale taky nemusíš, nevolnosti můžou mít i jinou příčinu. Jestli jsi z toho hodně nervózní, zkus test, případné těhotenství už by mohl ukázat.

spilka1234
5. bře 2021

@jaja01k Moc dekuji zkusim ted vecer a kdyztak rano 🙂

jaja01k
5. bře 2021

@spilka1234 Držím palce 🙂

spilka1234
5. bře 2021

@jaja01k moc dekuji 🙂

jirinafrymlova
autor
6. bře 2021

Také držím palce. Mě nakonec testy po pozitivním ukazuji negativní,takže velké zklamání mám,je mi tak smutno ze nejsem tehu

pajasala
6. bře 2021

@jirinafrymlova to mě moc mrzí

jirinafrymlova
autor
6. bře 2021

Tak holky teď další test z Maxe ,dělala jsem protože mi bylo na zvracení ake cukr jsem měla dobrý, vyšel asi 3 min po limitu ,je platný ?

pajasala
7. bře 2021
pajasala
7. bře 2021

@jirinafrymlova akorát teď koukám že je to po 6 dnech a to by už měla být dálnice.

jirinafrymlova
autor
7. bře 2021
jirinafrymlova
autor
7. bře 2021

Zvláštní že teď opět negativní odstraní testy :(

pajasala
7. bře 2021

@jirinafrymlova mamatest si zkoušela

jirinafrymlova
autor