Myslíte, že jsem v tom?
Ahoj, přikládám fotku jestli mi řeknete váš názor jestli tam také vidíte svetloučkou čárku a tmavou. Zvětšily se mi prsa, mam velké výkyvy nálad a nafouklé břicho. Test si rozhodně udělám ještě zítra ráno a zajdu na gyndu, ale ráda bych názor zatím od vás 😊

Zatím bych nepředbíhala s gyndou...kdy máš dostat MS? Kdy byla ovulace?
Já mamatest měla podobný a těhotná jsem, nicméně dokud nejsi alespoň týden po vynechání, radovala bych se velmi potichu 😉
Zkoušej testovat ob den a jinou značkou 😉
Držím palce 😀
Končila mi MS v nedeli s tím že jsem ji měla pouhý tři dny a slaboučkou... No je mi 21 s přítelem jsme spolu 6 let, nebráníme se miminku, ale určitě se nesnažíme 🙂
Já tyto testy nemám ráda. Opravdu dělají falešné duchy.... Určitě zkus jiný, jinou značku
Zítra koupím, děkuju za radu
Ani jinak by mě to nenapadlo 😊
on to ani nemusí být duch, ale prostě jen viditelná dutinka, kudma má být vidět čárka v případě pozitivního výsledku. Já to spíš vidím jako pozitivní, protože dutinky jsou spíš bezbarvé a neviditelné takhle na pohled - a už vůbec nejsou do růžova.
Jednou se mi ale stalo, že jsem měla takto zbarvený test, dostala jsem pak menzes, takže embryo odešlo. Doktorka mi pak vzala i krev a HCG bylo nízké, ale bylo v mezích počátečního těhotenství.
Tak pokud ti v neděli končila MS, tak je dost nepravděpodobný, že bys byla těhotná, ne?
Testy bývají pozitivní nebo s duchy až cca týden po ovulaci pokud vím a ovulace většinou dva týdny po MS, ale určitě bys to všechno nestihla během jednoho týdne podle mě...
jenze me Ms koncila ted v nedeli takže vůbec nevím, ráno udělám ještě jeden mama test a odpolko koupím jinou značku.
Mamatesty sou mrchy, fakt delaj falesnaky. Me uz nekolikrat a i v dobe, kdy bych ani tehotna bejt nemohla.
https://www.drmax.cz/dr-max-lady-max-test-comfort
Tohle byl můj test a spolehlivý byl 🙂 Zkus ho.

Něco tam je, ale jak ti tu kazdej rekne, tak mamatest dela falesnaky. Ja mela daleko silnejsi carku a tehu jsem nebyla. Kazdopadne preju hodne stesti