Duch na těhotenském testu. Co myslíte?

barborakov
9. pro 2019

Dobry den je mi 20 let a měla jsem nechráněný styk 16.11 od ty doby mám pocit nafouknuteho břicha bolesti v podbrišku skoro pořad jsem hodně unavena mám více hlad chutě na nějaké jidlo. Jsem celkem silná kuřácké a od ty doby ani skoro nekourim a chovam se celkem jinak než normalne ve středu jsem si delala těhu test facelle a byl tam úplně nepatrný dušík další jsem si dělala v pátek a tam už byla čárka videt o hodně lepe další dnes rano kde taky čárka byla teochu videt ale jiny test mi těhotenství neprokáže je to možné ? Mohla bych být těhotná zítra se chci objednat na gyndu ale chtěla jsem se takhle alespoň s někým poradit. Jen Facelle test mi ukaze druhou slabší čárku. Dekuju předem za rady

kyselalimetka
9. pro 2019

Testy jsou různě citlivé, takže je určitě možné, že jeden už ukáže ducha, kterého druhý nezachytí. Sama jsem ze zvědavosti testovala několika testy najednou a nejcitlivější mi přišel růžový z lékárny Dr. Max (jejich privátní značka) – třeba to pomůže.

Jinak na gynekologii mohou těhotenství potvrdit velmi spolehlivě z krve.

lilian2111
9. pro 2019

Kup jiný test. Tenhle mi ukazoval pravidelně falešný //. Ale ne duchy, vyloženě čáry.

jjasmina
9. pro 2019

jj koupit jinej test, bud dr max nebo mamatest s citlivostí 10

krupka3
9. pro 2019

Nemam zkusenost, jen dodam, ze v ramci zachovani zdravi potencialniho ditete by bylo vhodne prestat kourit alespon dokud si nebudes jista, jestli opravdu tehotna nejsi.

barborakov
autor
9. pro 2019

@kyselalimetka ano delala jsem si i cleanblue ale taky nic tam jsem si řekla ze je to tím ze to má citlivost až 25. Jediný facelle udělalo malého ducha a v pátek už silil a dnes byl taky videt . Mamatest jsem si delala dnes a nic jsem z toho celkem zmatená už. Nevím jestli jsem blazen nebo je to opravdu videt. Osobně mám trochu rozhazeny ciklus ale osobně se citim tehotně jsem jiná

barborakov
autor
9. pro 2019

@krupka3 nekourim ani nepiju dokud si nebudu jistá to je samozrejmost.

jjasmina
9. pro 2019

@barborakov Zpoždění už máte?

lilian2111
9. pro 2019

@barborakov pokud jjny test ne a jen twnhle co ukazuje falešný, věřila bych těm ostatním,...

krupka3
9. pro 2019

@barborakov Jestli test silil, pravdepodobne to nebude falesny duch... pokud mas moznost, rano si nekam curni prvni ranni moc, a pak skoc do lekarny pro GS Mamatest, je spolehlivy a desitka, ukazuje uz cca 8 dni po oplodneni prvniho malinkeho ducha, pak kazdy den o neco sili.

barborakov
autor
9. pro 2019

@jjasmina mám nepravidelnou menstruaci ale podle 28 ciklu už mám teď jeden den zpoždění.

barborakov
autor
9. pro 2019

@krupka3 ve středu jsem musela opravdu hodně ducha hledat ale něco tam bylo v pátek už byl videt viz foto a dneska taky byl videt takže nějaký progres vidim a u intimed testu který jsem ze zoufalstvi na nej nějak nekoukala a nechala ležet tak jsem taky malý duch videla. Testy dělám vždy z ranni moči. Mám objednané 3 testy v lékárně mezi nimi je i mamatest ale ne v podobě jen papírku.

krupka3
9. pro 2019

@barborakov Je jedno v jake podobe, on je stejne spolehlivy ve vsech podobach 🙂 Z meho pohledu jsi pravdepodobne tehotna, kazdopadne jeste vydrz jak dopadnou testy a k dr se vetsinou pro potvrzeni chodi cca v 7tt, v te dobe uz zarodku bije srdicko, pripadne je poznat, pokud neco neni v poradku.

kyselalimetka
9. pro 2019

Doplním @krupka3, že kdyby to nebylo těhotenství chtěné, je lepší se na gynekologa obrátit co nejdříve. Může těhotenství potvrdit i z krve. (Neberte, prosím, tuto poznámku nijak negativně. V životě se dějí různé věci.)

barborakov
autor
9. pro 2019

@krupka3 hrozně moc bych chtěla aby to byla pravda a já byla těhotná. Mamatest mi vůbec nevyšel. Zítra rano si budu dělat znova mamatest a facelle a poté zavolam ke gynekoložce protože už mě zabijí tohle čekání a stále testování chtěla bych aby to but potvrdila a nebo vyvrátila.

barborakov
autor
9. pro 2019

@kyselalimetka v pořádku chapu to jen málo která 20 léta chce miminko ano nebylo to plánované ale když se stalo tak už bych si to prala. A verim ze když se něco stane má to svůj duvod a vždy se to stane v tu nejlepsi chvilku aby vám to změnilo život

jjasmina
9. pro 2019

@barborakov Ono hodně záleží , kdy byla ovulace no, mě test ukázal těhu už před ms a to jsem si ho nedělala ani ráno

barborakov
autor
9. pro 2019

@jjasmina ovulace vůbec nevím kdy byla .

katka_nedo
10. pro 2019

@lilian2111 tak mne tento krasne ukazal tehu,jedine,ze by dcera byla falesna😱😀

hermia
10. pro 2019

@barborakov Barunko, nedelej si ty testy 10x za den. jednak stresujes sama sebe a za druhe zbytecne utracis. Kup si jednoduse mama test nebo treba časny od livsane a testuj ob den nebo alespon vydrz jeden test za den. I kdyby jsi vazne tehotna byla a miminko si chces nechat tak dr na ultrazvuku nic v tuto dobu nemusi ani nic videt. Dr objednava 7-9tt a me doporuceni zni driv ani nechod i kdyby dr rekl joo prijdte, do 6tt casto nebije ani srdicko a to teprve stresuje! Dr si me zval co par dnu (Zazila jsem)
Ja treba mela negativni test, dokonce i MS (21.9)
Par dni pred dalsi MS jsem si delala test a byly tam dve dalnice, objednana jsem byla na 9tt (8+2 dle MS)a ono se zjistilo ze jsem tehotna uz 12tt. (11+5) Takze ovulace byla na konci cyklu k 26.8. takze ani 10testu by ani nezachytilo tehotenstvi v dobe skutecne MS
Veř tomu nebo ne, kazda stresuje kdyz vidi dušíka a to i když sílí. Pak se stresuje pred prvni návštěvou dr jestli bije srdicko. Pak jestli dopadne dobře screening (test vyvojovych vad) no a takhle se stresuje uplne cele těhotenství a cekani na dalsi navstevu (4-6tydnu je nekonecne)
Stresujes pak vlastne uz cely zivot a hlavne po narozeni miminka..

krupka3
10. pro 2019

@barborakov Ja tomu rozumim, jenze ta doktorka tam tak brzy nic neuvidi a nic nepotvrdi. Jen v tobe zaseje dalsi seminko, ze neco neni ok, kdyz nic nevidela. Idealni je mit testy jedne znacky, a temi testovat kazdy den nebo kazdy druhy, treti den (jak kdo chce) a sledovat ten vyvoj. Pokud carka sili, je jasne, ze se v tele neco deje. Velka spousta tehotenstvi ale jeste v takovem zacatku odejde, takze je opravdu dobre vyckat cca do 7tt a pak jit "s jistototu" na potvrzeni. I pak je jeste nekolik tydnu vyssi sance, ze to to tehotenstvi stejne nezvladne, ale pokud dr uvidi bijici srdicko miminka, je to uz mene pravdepodobne. Pokud chces potvrzeni, zaplati si v laboratori krevni testy na hcg, stoji to kolem 200,-, a pokud bude prvni odber na hcg pozitivni, dela se behem par dni jeste druhy, ktery potvrdi, jestli hcg roste a tehotenstvi prosperuje. To je takhle v zacatku nejspolehlivejsi moznost.

barborakov
autor
10. pro 2019

@katka_nedo 😂😂 no mě jen tuten děla duchy

barcachejn
10. pro 2019

@barborakov Ahojky a ten Clearblue jsi si delala ten digitalni? Me vzdy ukazal bud ten a nebo mama test 🙂 a Clearblue mi prijde hodne spolehlivy ukazal mi uz 1-2tt takze pokud ti vysel ten negativni asi bych se priklanela k tomu ze ne. Kazdopadne v tomto pripade bych si asi zasla k dr na krev 🙂 HCG spolehlive urci 🙂

barborakov
autor
10. pro 2019

Dnes rano moč ve 3:40 rano ještě před tím než jsem šla spat tak jsem pila normalni vodu takže to muže být rozředěný. K doktorce jsem se jěstě nedovolala. Já si cleanblue dělala hodně brzo nevím kdy se možná plod uhnizdil ale nechráněný sex byl 16.11.

barborakov
autor
10. pro 2019

@barcachejn k jakému lékaři si mám říct o odebrání krve na hcg?

lilian2111
10. pro 2019

@barborakov To už by jsi od 16.11 měla na testech dálnice... ☹️

lilian2111
10. pro 2019

@barborakov gynekolog 🙂

patmouse
10. pro 2019

@barborakov Hele,pokud byl sex 16.11. a test dnesni vypada takto,tak bych tomu moc sanci nedavala 🤔

balogis
10. pro 2019

Já tam něco málo vidím ale asi ryska,jak píší holky výše,od 16.11 by tam byly opravdu už jasné čárky i z naředěné moči

barborakov
autor
10. pro 2019

K doktorce jsem obejednana na 19.12. Už mám pocit ze blaznim. Ještě mě napadlo si koupit ovulacni test ze ten by to mohl udělat více ale nevím.

jjasmina
10. pro 2019

@barborakov proč ovulační test? Pokud nemužete vydržet, tak já si byla na odběru jako samoplátce, druhej den vysledek a je to jistota

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru