Duch na těhotenském testu. Co myslíte?
Dobry den je mi 20 let a měla jsem nechráněný styk 16.11 od ty doby mám pocit nafouknuteho břicha bolesti v podbrišku skoro pořad jsem hodně unavena mám více hlad chutě na nějaké jidlo. Jsem celkem silná kuřácké a od ty doby ani skoro nekourim a chovam se celkem jinak než normalne ve středu jsem si delala těhu test facelle a byl tam úplně nepatrný dušík další jsem si dělala v pátek a tam už byla čárka videt o hodně lepe další dnes rano kde taky čárka byla teochu videt ale jiny test mi těhotenství neprokáže je to možné ? Mohla bych být těhotná zítra se chci objednat na gyndu ale chtěla jsem se takhle alespoň s někým poradit. Jen Facelle test mi ukaze druhou slabší čárku. Dekuju předem za rady

@barborakov souhlasim s holkama.. i z naredene krve by tam mela byt dalnice. To by jsi byla 3tydny tehotna takze doktorsky cca 5+0 (dva tydny se pocitaji z cyklu i kdyz tehotna jeste nejsi)
Priklanela bych se k biochemickemu tehotenstvi.
Za par dni (3-7dni) bych test udelala znova ale uz opravdu mama testem.
Nekde jsem cetla ze hcg roste i tesne pred ms (pod 10 jednotek) bezne a zena neni tehotna.
vidim to pozitivne 🙂
@mmichaella dekuju já se i tak citim hodně znam svoje tělo a nikdy jsem nezazivala to co zazivam ted
@barborakov Když nam to nešlo , byla jsem přesvědčená i několikrát , že jsem v tom 😀 No ividíme, přeju at tam ten uzlík je 🙂
@barborakov Kamaradka mela ducha cele tydny a dnes je 21tt a vse ok, az jsem tomu sama neverila. 16.11. mohl byt styk, klidne az 20.11. ovulace, a az 27.11. uhnizdeni vajicka. Takze neni vubec nerealna tahle slaba carka. Zkus ten Mamatest.
Při ZT jsem měla podobný těhu test a příznaky těhotenství až jsem nechápala, tělo se i dost dlouho tvářilo jako těhotné i když tomu už tak nebylo to jsem ovšem o tom ještě nevěděla.. Takže těžko říct jak je to zrovna u tebe, každopádně přeju hodně štěstí ať se teď nebo v nejbližší době zadaří. 🙂
@krupka3 to je skvela zprava pro mě pouze 16 byl styk. Dnes jsem si delala test a podle mě je to lepe videt ze to nemusim hledat.
@barborakov udělej jiný test. Tenhle dělá falešný čárky. A dle mě by už byla dálnice kdyby to bylo těhotenství, bohužel,..
no to je teda fórek 😂 nechápu co z toho lidi mají..
@hermia jsou to tři testy každý den dělaný. Ale je to pořad skoro stejny ale přes fotak to není moc videt ale rozhodně to není sranda
@hermia mamatest jsem zkoušela dneska
@barborakov A výsledek?
@lilian2111 úplně minimalni až pod uhlem světla. Na oko nejlepe ten facelle kde se čárka ukazala skoro hned
@barborakov pokud si legraci nedelas pak bych sla na testy jako samoplatce nebo zavolala sestricce z gynekologie a rekla ji cely tvuj problem. zjevne se hcg nezvysuje jedna se tedy-zkopirovano z netu-do jiste hranice (dle laboratoře, orientačně 5-10) se to považuje za negativní v rámci laboratorní chyby. Jinak můžou hCG zvedat některé typy cyst nebo nádorů, nebývají to vysoká čísla, ale zas víc jak pár jednotek. Naprostá většina těchhle minihodnot ale bývá buď naprostý začátek těhotenství nebo spíš jeho konec - něco málo se začalo dít, ale velmi rychle to skončilo. Popřípadě pozůstatek potratu z minulého cyklu.
Taky to muzou byt rozhozene hormony z toho jak moc to chceš.. coz tu uz jedna slecna/pani taky psala.
V sobotu jsem zkoušela si udělat domácí test a vyšel mi pozitivni. Zítra jdu na první návštěvu tak jsem zvedava co bude videt. Priznaky už vidim i moje mamka která má tušení.
@barborakov domaci test je co?
@hermia asi moč se sodou 🤭😂
@lilian2111 🙈😂😂😂
@barborakov no jestli jsou testy delane tri dny po sobe,tak by minimalne mezi prvnim a poslednim mel byt videt rozdil v sile carky a to tam bohuzel neni. A stejne tak pokud jsi psala,ze jediny mozny styk byl 16.11., tak to bys mela daleko silnejsi carky v pripade tehotenstvi. Ja mela pri nepravidelnych cyklech uz 28.den jasne videt dve carky,zadne duchy, a to bylo 14 dnu od styku... Ale treba to vyjde,kazda jsme jina.
Tak co, jak to dopadlo?
@kyselalimetka doktorka zatím na ultrazvuk nic moc nevidela mám prijit 27 a pokud tam stále nic nebude tak na krev. Trosku mě vystrasila mimodeloznim tehotenstvim takže musim cekat do 27.12
@barborakov Teď nechci být nijak zlá, nebo to nemyslím špatně, ale bohužel se obavám že jsi si způsobila psychikou sama zpoždění tím, jak se přesvedčuješ tehotenstvím. Neznám asi nikoho, komu by se neukázal v těhotenství pozitivní test.
Takže se hoď opravdu do klidu, ať ti naskočí cyklus zpátky a pokud o twhotenstvi stojíš/stojíte tak aby jste se mohli snažit. Zkus víc poznat svoje tělo, kdy dochází k ovulaci, nebo jak funguješ. 🙂

@barborakov ovulacni test bych si v tomto pripade nedelala,normalne tvuj gynekolog ti ho nabere a nebo muzes jit jako samoplatce si zazadat. Me napriklad ho vzali i v nemocnici kdyz jsem ho proste nabrat chtela jelikoz stale na UZ nic a testy pozitivni nakonec to bylo neprosperujici tehu. Ale od 16.11 jak uz tu slecna psala by jsi mela dalnici to je 3 tydny od oplodneni a Clearblue uz by ti ukazal 2-3tt me ukazal i 1-2tt a v ted odbe uz na testu byla carka a tech testu jsem si delala vice druhu abych mela jistotu a vsechny byli pozitivni... Takze to moc nevidim :/