Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Holky a citite neco? Ja uz nekolik dni bolest bricha a zad...porad mam pocit ze je to prichazejici MS... ale nevim no..
Holky, tak už to mám za sebou. Zase mi to všecko poctivě opíchal a bolelo i to nasazování toho držátka ☹ Ale, zvládla jsem to! Říkal, že hodně ještě dělá neplechy ta vytrhlá osmička hned vedle, prý mi tam vylezla kost a musel ji zahladit a musí mi to zarůst dásní a prý to trvá dlouho... Pak začal oddělávat tu plombu a pročistil kanálky a možná tam i něco dával, moc nevím. Zánět mám, ale je mi divné, že mi nedal antibiotika - říkal, že ten zub na tom tak špatně není. Řekl, že mám dojít až toho 22.listopadu a že se mám připravit, že to tento týden i víkend bolet může - třeba i víc. A kdyžtak dojít dřív, no. 22.listopadu mi vyčistí ty kanálky, bude to trvat cca ty 2 hodiny a stát to bude 4-5 tisíc. Říkal, že to čištění bude podobné tomuto. Dojela jsem domů a hned si dala prášek ☹ Jinak to mám teď oteklé a rudé. Takže teď se modlím, aby to fakt nezačalo bolet dřív a děsně se bojím, protože to vypadá že třeba týden budu ještě ládovat prášky a to mi dělal i RTG ☹ Takže to snažení o mimi je teď fakt takový mizerný, pomalu se už bojím, že těhotná třeba jsem.. No, to zjistím o víkendu! A pokud ne, tak budeme pokračovat v listopadu, jedeme na romantický pobyt, protože s manželem budeme spolu už 5 let, tak počítám že tam by se snad zadařit mohlo, dokonce jsem to i objednala na plodné dny 😀 Ale to právě bude čištění těch kanálků zas, no je to bída ☹
@katerinaf27 😯😯 ty joo úplně stebou soucítim. Já mám teď chvilu pokoj od zubů ale taky jsem jezdila k zubari skoro každej měsíc. Furt něco no. Tak si to aspoň v listopadu trošku vynahradite 😉 my chceme jet s manželem poslední týden v prosinci někam na hory nejspíš Jeseníky
@be_ruska Děkuji zlato! 🙂 Jéé tak to bude krásné, v Jeseníkách jsme taky byly, v úžasném rodinném hotýlku 🙂 Já hrozně doufám, že budu mít chvilku pokoj, aspoň do toho 22.listopadu. A říkám si, kdyžtak nebudu první těhule co bude mít šílený zákroky u zubaře ☹
Takze milacci ja zatim bez ms takze fakt nevim,boli porad jen prsa,furt chodim curat a lechta me nad ''pipkou'' 😁 konec hlaseni
Holky a zase je to tady.. To šílený píchání a bodání na levé straně dole, podbřišek ☹ Myslíte si, že by to mohlo být těhotenství? Panebože jestli jo, tak já žrala tolik prášků na bolest ☹
to bylo moc brzy, dej tomu tak 14 dní 3 neděle...
@katerinaf27 mam uplne to stejný a 2 dny po očekávané MS...vubec nevim... neboj. Cetla jsem ze v uplnem pocatku tehu to neskodi...ja byla taky minulý tyden na rentgenu a pokud jsem tehu tak jsem v te dobe už byla...
@eat Taky tě to tak bolí? Jako celej den byl klid a teď sedím v obýváku a vždycky to tak píchne a bodne, au ☹ Já to mám právě dostat až o víkendu no.. Ty už meškáš 2 dny? 😝 🙂 Ale díky za podporu, fakt se budu teď snažit těch prášků jíst co nejmíň, třeba už zub bolet nebude..
@katerinaf27 preju aby nebolel 🙂 No ja mam spis takovej tlak v podbrisku a celej den se mi mota hlava a je mi místy skoro na zvraceni...ale zase si rikam ze to by bylo dost brzo takovy nevolnosti... jojo mela jsem to dostaz v sobotu....obvykla to je tak na plus minus den....
@eat Díky moc 🙂 To je brzo asi fakt na zvracení... Taky mám tlak, ale hlavně to píchnutí a bodání.. A co těhu testík?
@katerinaf27 ted jsem si udelala a vubec nic! Takze fakt jen obyc zpoždění...ale jsem teda zvedava kdy to dostanu :-\
No nic holky tak já pádim zase na noční tak pěkný večer všem a ať vás nic nebolí a MS se nedostaví 😉😉 tak zase ziitra
@eat Tak ale je večer a hlavně čárka se může ukázat klidně týden i dva po zpoždění 🙂
@katerinaf27 no to sice asi jo...ale ja mam od začátku pocit ze to nevyšlo... :-\ A kdy to ne/ocekavas ty?
@eat To jsou jenom pocity, neboj 🙂 Hlavně se neupínat! Já na to třeba tendle měsíc vůůbec nemyslím, ale protože mám jiné starosti 😒 Já to mám dostat právě až 30. v neděli, hrozná doba! Teď čtu že Elmex Gelée a Mundisal na zuby se v těhu musí používat po dohodě s lékařem, ale to budu řešit kdyžtak až po pozitivním těhu testu..
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? S mým manželem se snažíme od loňska o miminko. Už jsem tady psala dnes otázku do fora a jsem zase naštvaná. Měla jsem 3měsíce cyklus, když jsem se s nadějí, že to vyšlo, vrátili ze svatební cesty, šla jsem hned k dr. Bohužel zase nic. Dostala jsem injekci a tabletky na srovnání cyklu. Dnes to je zase sedm dnů, co mám zpoždění. Včera hnědý výtok a dnes malinko špinění. Už snad ani nedoufám.. jinak ale držím palečky, ať to všem tady vyjde 🙂
Testovat asi az ve stredu...
@lukyte zitraa udeleej tt 🖒🖒🖒 jsem napjata jak ksandyy 🖒 no ja blb delala test 11dpo mozna tam je ten.mini duch nevim zda dat foto uz nevim zda jsem ho davala 😉😅 a prisla jsem na to te ms nema byt zitra ale az 27 😀😁😠 tak ze je brzoo ..... jinak podbrisek raky citim... hlavne tak 3dny jako ms a nic.. prsa.mam.jakize nafoukle velke ci jak to rici 😉 no kazdopadne nevim co si myslet? Testovat budu ve stredu tez..

@evik94 ahoj, 58 DC a porad nic??? A jak dlouhý myvas normálně...?