icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

dashenka1
24. říj 2016

@lukyte radsi ne pac.mi nekdo rekl ze livim duchy tam kde nemaji byt 🤔😯 pripadam si jak krava ...

katerinaf27
24. říj 2016

@lukyte Ty budeš těhotnáá 🙂 Rychle testovat, zítra ráno! 😀

katerinaf27
24. říj 2016

Holky.. A já to zítra zkusím otestovat 😀 Ať vím na čem jsem, když mám teď galeje se zuby... To píchání nalevo v podbřišku se mi nezdá, teď už trošku i záda, nohy-klouby, neskutečná žízeň, na pomerančový džus, ale na těhu je prý dobrý grepový, tak koupím ten 😀 A trošku víc únava a hlad... Ale to jsou příznaky neurčité ☹ Sice 10 dní po ovulce, ale test by to ukázat měl tak co, mám doma dva, tak se jednoho zbavím a koupím kdyžtak lepší 😀

lukyte
25. říj 2016

@katerinaf27 to nevim je mi hrozne :( dnes uz test z ranni moci nestihnu.

eat
25. říj 2016

Holky me fakt trefi slak. Ms porad nikde, vcerejsi test úplně bilej, dnes je mi daleko lip nez vcera...absolutně nechalu co se to se mnou děje... :-\

eat
25. říj 2016

@lukyte zkus udelat test...ja taky vcera nevydrzela a stejne nic 😀 Ale aspon vim, ze skoro urcite nejsem tehu :-\

lukyte
25. říj 2016

@eat me je hrozne chvili zimnice,chvili navaly horka a ty klouby...odvezu maleho do skolky a pujdu si lehnout. Bez tak me prepada nejaka viroza.

eat
25. říj 2016

@lukyte treba ne, treba proste jen takto tvoje telo reaguje na tehu 😉 Byt tebou udelam test a budeš vědět na čem jsi 😉

eat
25. říj 2016

@katerinaf27 tak co? Testovalas?

lukyte
25. říj 2016

@eat nemam test doma. Koupim a uvidim kdy testnu. U prvniho jsem ani nevedela ze tehotna jsem.

klaraslavickova
25. říj 2016

když to tu tak čtu tak doufám že to vyjde i u nás..jsem pul roku od zastavení srdíčka :( tenhle mesic nam to tak pekne vyšlo a me už od ovulace bolí zvláštne břicho a zada jako před ms a ted par dni i prsa po stranach a sežeru co vidim tak doufám moc doufám.. do očekavane MS mam 7 dní tak sem zvedava

eat
25. říj 2016

@klaraslavickova Moc preju aby ti to vyslo 😉 Ja už ani moc nedoufam, ze to tento mesic vyjde...ale treba ten dalsi 🙂

klaraslavickova
25. říj 2016

@eat a proč nedoufáš

eat
25. říj 2016

@klaraslavickova termin MS jsem mela v sobotu...vcera jsem delala test a byl úplně bilej...myslim ze kdybych byla tehu, ze by tam uz neco bylo...

klaraslavickova
25. říj 2016

@eat dokud nemaš Ms není nic ztraceno-..mohla jsi ovulovat dele a proto test nic neukazuje

eat
25. říj 2016

@klaraslavickova já ti nevím, mam prostě od zacatku pocit ze nic. Vcera me hodne bolelo bricho i zada a tocila se mi hlava...dnes uz skoro nic. Ale ta nejistota je hrozna...

klaraslavickova
25. říj 2016

@eat tak uvidíš.. ale co chapu tak ti Ms mešká ne.. a to je dobre znamení

eat
25. říj 2016

@klaraslavickova jojo meska. Dnes 3den. No uvidim...ty to mas dostat v pondeli?

klaraslavickova
25. říj 2016

@eat v uterý

eat
25. říj 2016

@klaraslavickova tak snad ti to rychle uteče 🙂 A testovat budes az po termínu MS?

klaraslavickova
25. říj 2016

skusím jeden test dva dny před ms jdeme ten den na oslavu tak sem si řikala že zkusím a případne budu nebo nebudu pít.. ikdyž myslím že ze strachu nebudu pít vubec

eat
25. říj 2016

@klaraslavickova ja toho tento mesic vypila az az...zrovna se to sešlo a porad se neco slavilo...byla jsem i na rengenu zubu...no seslo se toho tolik. Ze by mozna i bylo lepsi to dostat 😀

svobodka14
25. říj 2016

Holky, já dneska 3. den zpoždění jsem nevydržela, ale test negativní.. už jsou to 4 měsíce... sice to nechci moc hrotit, ale již jsem lehce nervozní. Ale toto byl můj teprve 3. test...

klaraslavickova
25. říj 2016

@eat včera mi dr řekl že na začatku je to všechno nebo nic tak uvidime ja totiž sem šla na kontrolu aby se mrknul zda me třeba nebolí cist tu nenašel tak jsme řešili možnost tehotenství

eat
25. říj 2016

@svobodka14 jsme na tom stejne...ale ja.proste citim ze to dostanu... drzim palce aby ti to vyslo 🙂

eat
25. říj 2016

@klaraslavickova jojo taky jsem to slysela... tim jsi mi ripomnela ze se chci taky obkednat k dr

nael1612
25. říj 2016

@svobodka14 ahojda,ja to taky nechtela resit,ale stejne mi to nedalo. Jen jsem se zamerila na ovulaci,myslela jsem si,ze ho na sobe poznam,kamoska mi rekla at si znlegrace koupim ovulacni testy. Nakonec jsem ji mela o dva dny driv nez jsem myslela,prisla svicka a zasunuti prstikem(tip ze se jim ma pomoct🙂a ejhle vysel pozitivni....drzim palce!!!!!

klaraslavickova
25. říj 2016

@nael1612 to s tím prstem mi pomohlo u první dcerky

lukyte
25. říj 2016

Test /...

eat
25. říj 2016

To jsem nikdy neslyšela...ale dobrej tip 🙂

Strana