icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

cibuliste
autor
18. říj 2016

@lukyte to das ja ti věřím 🙂 .....jsem z Jizerských hor kousek od Jablonce nad Nisou 🙂 a odkud ty ? 🙂

lukyte
18. říj 2016

@cibuliste no snad dam prubezne info 😋 a to v patek mame jit zapijet od kamosky maleho tak se budu krotit 😁 Jejda tak to je dalka ja jsem z Brna 🙂

cibuliste
autor
18. říj 2016

@lukyte budu se těšit jak ti to dopadlo 🙂 jejda Brno trošku z ruky 😀 .....mě to bohužel asi nedopadne zacla jsem maličko (spinit) ☹ ale je pravda ze u prvního miminka jsem to taky tak měla jeden den a pak jak když utlo a nic tak uvidíme 🙂 ...a s tím alkoholem to moc neprehanej 🙂

lukyte
18. říj 2016

@cibuliste Dekuji. Treba to bude dobre tfuj tfuj kocko drzim vse co mam.👼👶 Neboj uz ted ze cekam tak by mi to asi svedomi nedovolilo abych se opila jak dan 😂

sitkova417
18. říj 2016

Dievcata nemam menstruaciu od zaciatku augusta a ked dvihnem prudko pravu nohu ked sedim tak ma zaboli vajecnik co to moze byt?

cibuliste
autor
18. říj 2016

@lukyte snad to dopadne me i tobě 🙂 a přeju pěknou oslavu .teď už se musím jít oblékat a frcet do prace 🙂 kdyz budu mit nakou malou pauzu tak pisnu jinak az zitra tak zatim ahoj a vydrž to netestuj ☺

lukyte
18. říj 2016

@cibuliste ja sla varit abych neco delala 😁 ahooooj

cibuliste
autor
18. říj 2016

@lukyte to k rozumný přijít na jiný myšlenky 🙂 radši bych sla taky vařit bez byt zavrena v pekárně :-/ 😀

lukyte
18. říj 2016

@cibuliste to ti nezavidim :/ ja udelala rizoto a pudinkovou buchtu. Na vecu obalenky a uz na to prdim 😁

cibuliste
autor
18. říj 2016

@lukyte mnam asi pojedu do Brna 😀

tetr
18. říj 2016

@lukyte Já čekám 26.10.16 MS tak jsem zvědavá kolik se zde to tomto měsíci objeví těhulek

lukyte
18. říj 2016

@cibuliste to by byla draha veeeca 😁

lukyte
18. říj 2016

@tetr To i ja. Ale dnes jsem doslova sezrala co jsem mohla tak nevim zda zajidam nervozitu nebo jsem jen nenazrana 😁😂

tetr
18. říj 2016

@lukyte Já se cítím, že na mě něco leze jsem zimouřivá, teplota 36,7...mám nafouklý břicho, večeři jsem měla od všeho kousek: červená řepa, kozí sýr, medík, parmazán, dělala jsem oběd na zítřek těstoviny, který jsem si taky dala na vidličku a teď jsem snědla 2 kukuřičný chlebíky....

magdalenax
18. říj 2016

Ahoj, no, ze zkušenosti dva levné a jeden drašší..., ten drašší lhal...... . Obecně říkají, že až vynechá ms..., uvidíš

lukyte
18. říj 2016

@tetr ta prvni fotka je co? Omlouvam se ze se tak blbe ptam. Ja ty svoje pred ms priznaky psala vis takze nevim co z toho bude.

lukyte
18. říj 2016

@magdalenax presne u me obyc pepino ukazal a mamatest prd.

cibuliste
autor
18. říj 2016

@lukyte to nevadí 😀

tetr
18. říj 2016

@lukyte První fotka je stejná jako druhá, lymfodrenáž

lukyte
19. říj 2016

@tetr myslela jsem si to 🙂 a to mas v praci/ v pekarne 😀

lukyte
19. říj 2016

@cibuliste tak kdy te mam cekat??? 😀

lukyte
19. říj 2016

@tetr jezis jste se mi holky domotaly 😀 s tou praci...

tetr
19. říj 2016

@lukyte Ne,to v praci memam,ake brala bych to🙂))jsem kancelarska mys

lukyte
19. říj 2016

@tetr tak aspon si to dopravas jako relax 😉

cibuliste
autor
19. říj 2016

@lukyte ja mám v pekárně akorát tak ukrutně teplo a hodně práce 😀

cibuliste
autor
19. říj 2016

@cibuliste tak MS se mi zatim nerozjela 🙂 vetsinou me vzdycky pres tim bolelo hodne bricho a ted vubec nic ze by 🙂

cibuliste
autor
19. říj 2016

tak MS se mi zatim nerozjela 🙂 vetsinou me vzdycky pres tim bolelo hodne bricho a ted vubec nic ze by 🙂
@lukyte

lukyte
19. říj 2016

@cibuliste to je mi jasne ted pres zimu je to vyhoda ale v lete je to hnus. Ja delala v jidelne takze dost podobne 😀 tak jdes delat test??? 🙂 ja mam hrozne nutkani ale snazim se drzet...

tetr
19. říj 2016

@lukyte Musim,nejak ten muj mozek zamestnat....a ocista a nejaky centak se vzdy hodi

cibuliste
autor
19. říj 2016

@lukyte ještě nebudu testovat ještě to jeden dva dny vydržím 🙂

Strana