Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@lukyte budu se těšit jak ti to dopadlo 🙂 jejda Brno trošku z ruky 😀 .....mě to bohužel asi nedopadne zacla jsem maličko (spinit) ☹ ale je pravda ze u prvního miminka jsem to taky tak měla jeden den a pak jak když utlo a nic tak uvidíme 🙂 ...a s tím alkoholem to moc neprehanej 🙂
Dievcata nemam menstruaciu od zaciatku augusta a ked dvihnem prudko pravu nohu ked sedim tak ma zaboli vajecnik co to moze byt?
@lukyte Já se cítím, že na mě něco leze jsem zimouřivá, teplota 36,7...mám nafouklý břicho, večeři jsem měla od všeho kousek: červená řepa, kozí sýr, medík, parmazán, dělala jsem oběd na zítřek těstoviny, který jsem si taky dala na vidličku a teď jsem snědla 2 kukuřičný chlebíky....
Ahoj, no, ze zkušenosti dva levné a jeden drašší..., ten drašší lhal...... . Obecně říkají, že až vynechá ms..., uvidíš
@magdalenax presne u me obyc pepino ukazal a mamatest prd.

@lukyte to das ja ti věřím 🙂 .....jsem z Jizerských hor kousek od Jablonce nad Nisou 🙂 a odkud ty ? 🙂