Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Akorat ja mam ovulaci hlidanou na utz uz pul roku, tak proto me ty projevy ted prekvapily.
@eat Ano je silná 🙂 No, je to prostě neuvěřitelný!
@katerinaf27 moc ti to přeju 🙂 snad tě vsechny budeme brzo následovat 😉
@eat Děkuji moc 🙂 Věřím tomu, že ano!!!
@katerinaf27 huraaa tak jsi se dočkala. Moc moc ti to přeji aspoň někomu z nás se zadarilo!! 😘😘😘
@be_ruska Joo, vůbec jsem v to nevěřila 🙂 🙂 A díky moc! I vám se brzo zadaří <3 Teď už v to věřím! 🙂
@katerinaf27 no sakra už teď musí. Dnes 11 DC tak to nesmíme podcenit tento týden 😀 bysme pak mohli spolu vozit kočárky 😀
@be_ruska Tak pořádně snažit! 🙂 Jako my 😀 Můůžeme 🙂
@katerinaf27 co manžel říkal? Povídej prehanej 😀
@be_ruska No, byla vlastně ta změna času, takže mi bylo divný že v neděli tak brzo vstávám 😀 Test jsem prováděla v 9 tedy.. A manžel ještě ležel v posteli a já běžela do koupelny s tím, že si udělám ještě jedem test co mi zbyl z pondělí (ten horší Mamatest) a už jsem ho kdysi vypotřebovala na nějaký zkoušení a tak jsem šla do obýváku pro ten lepší a jak jsem tam začla šramonit tak se hned ptal co se děje a pak už jsem šla testovat. No prostě jsem to položila na pultík a šla jsem vyhodit ty papírky z testu, přijdu k tomu a teď se ta druhá kolonka začla jaksi zbarvovat a už jsem úplně zakřičela a doletěla do ložnice: "lásko děleeej tam se asi začíná dělat ta druhá čárka" 🙂 😀 No a pak už jsme jen koukali jak se rýsuje 🙂 Tak manžel hned co to teda znamená (přitom moc dobře ví, jen byl zmatený) a že se teď už bude moc bát (aby miminko neodešlo, udrželo se a pořád by testoval, jestli je to pravda)... A pak mě pobavil 😀 Prej jestli to nemůže být z toho Schweppesu co jsem včera pila 😀 😀 Jestli to tam náhodou ta látka není obsažená 😀
Ahoja, tak teda po 21 dnech se konečně dostavila MS 🙂 Takže další měsíc snažení. Snad už to klapne!
@kobinka185 takže to nakonec přišlo samo? Tak to začínáme skoro stejně...🙂
@eat Nakonec to přišlo dnes ráno, ale pořádně. Už včera večer špinění a dnes se to spustilo na plné pecky 😖 Bolí mě břicho a záda snad jako nikdy. Tak uvidíme. Ty jsi taky už dostala jo?
@kobinka185 jojo ja v patek a taky to teda stalo za to! Takovy bolesti bricha a zad jsem neměla už fakt hodne dlouho :-\
@eat Kdo ví, co to znamená, že to příjde tak pozdě a ještě k tomu si to dovolí Nás tak bolet 😒
@kobinka185 ja si myslim ze nic. Proste se cyklus natáhne a hotovo. Jednou asi pred rokem jsem to takto mela a pak se to srovnalo a jelo to klasickych 29 DC....
@eat Tak ja uz mela strach, ze mi neco je, tak alespon se procistime a můžeme zkoušet znovu 😊 Uz se to snad srovná.
@katerinaf27 hihi 😀 to je supeeer mám obrovskou radost za vás 😀 no nic hned co dojde manža domu tak na to musíme vlitnout 😀😀 a k doktorovi už jsi objednaná?
@be_ruska Neee zatím nejsem 🙂 Ještě budu testovat ve středu a v pátek a pak zavolám 🙂
@kobinka185 no jasně, hlavu vzhuru a jedem od znova 🙂 Kolikatej mesic se uz snažíte?
@eat Zatím druhý, jen mám trochu obavy, protože jsem dva roky zpátky byla na miniinterupci ( s bývalým přítelem) , tak aby náhodu nebyl nějaký problém. Ale snad ne. ☹
Ahoj holky. Tak vy co se ještě snažíte jak to jde? Mě začíná ovulka
Dnes na testu už byla vidět druhá čárka takže už bude silit.počítám tak ve čtvrtek bude nejvíc. Milování proběhlo tak zatím dobrý 😀
Ahoj holky tak jak se máte dnes při čtvrtku? Já mám konečně volno takže jsem uklízela prala a půjdu vařit večeři a čekat na manžela ☺ včera jsem měla pozitivní ovu test ale nic nebylo byl unavenej z práce tak dneska na něj vlitnu ať chce nebo ne 😀😀
Holky stává se vám taky že vás manžel odmítne? Docela mě to včera mrzelo kor když byl pozitivní test 🙁🙁

Diky holky. Jj uvidime 🙂🙂🙂