icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

evik94
27. říj 2016

@dashenka1 záleží na jak dlouhej cyklus je nastavená tabulka a na jak dlouhej je appka. 1DC byl 25.9., tak jestli máš cyklus 30 nebo 31 dní, tak by měla MS přijít teď

vanea
27. říj 2016

@dashenka1 uf tak to netuším, mně se to o den shoduje více méně..jakou máš aplikaci na telefonu?

dashenka1
27. říj 2016

@evik94 ano 1DC bylo 25.9 cyklus mam 30 31 podle dalsiho vypoctu na netu mela byt vcera :D
@vanea žensky diar a pak jeste WomanLog

dashenka1
27. říj 2016

@evik94 ale od 25 1DC coz znamena ze 30DC je 24.10 a 31DC je 25.10 coz by bylo ze ms mela byti uz 25?? ja uz jsem z toho zmagorena :D

evik94
27. říj 2016

@dashenka1 řekla bych, že ti měla přijít v pondělí nebo v úterý. Tedy min. 2 dny máš zpoždění

dashenka1
27. říj 2016

@evik94 jsi to me telo ze me dela dobry den :( :D noo pockam a pak testnu noo :D

vigier1204
27. říj 2016

@dashenka1 ja bych se ridila tvym cyklem a zhruba vypocitala, kdy ma menst. prijit. Den, dva uz nehraje roli. Cekala bych tak 5dni,a pak testovat. Jednou jsem mela 4dni zpozdeni a uz jsem si delala falesny nadeje. Protoze mam pravidelnou menstruaci, ale holt se to nekdy stane. Tak neplas a vydrz .)

dashenka1
27. říj 2016

@vigier1204 snazim se no ale moc to nejde :D joo prdim na to :D

vigier1204
27. říj 2016

@dashenka1 ja ti rozumim. Ja se ted desim, az se mi spusti menstruace. Porad doufam, ze to bylo nidacni krvaceni, resp. spineni vcera vecer a uz menstr. neprijde 🙂 Ale lepsi pocitat s horsim, a pak byt mile prekvapena 🙂

dashenka1
27. říj 2016

@vigier1204 tjnnn 🙂 tak ze jsi take v ocekavani?? 🙂 to je hrozny tohle to :D

vigier1204
27. říj 2016

@dashenka1 No jsem, jak jsem psala - vcera vecer mi vysel negativni test, a nasla jsem ruzovy toaletni papir, tak jsem byla zklamana a sla spat s narustajici bolesti v podbrisku. No ale dneska zatim jeste zadna menstruace. Obcas se mi to stava, ale to jsme se nesnazili. Tak snad 🙂

lukyte
27. říj 2016

@dashenka1 ja uz ji mam druhy den. Tak zitra testujes?

dashenka1
27. říj 2016

@lukyte ja jeste nic... nevidim to moc dobre mac dnes bt zase klesla

lukyte
27. říj 2016

@dashenka1 tak uvidis ;)

svobodka14
27. říj 2016

Tak já dneska návštěva červené vlajky... achjo

eat
28. říj 2016

Hurá, hurá...tak konečně hlásím 1DC 🙂

dashenka1
29. říj 2016

@lukyte ahoj 1DC :( a o5 to vyslo na vikend oni mi ty hormony proste nezjisti :(... kazdopadne kdyz pujdu ve stredu k Dr. ze si ze me ms dela dobry den da se tim neco zjistit nebo je to normalni? ja jen ze jsem to i po vysazeni HA mela jak hodinky a u clostiku tez a ted tohle .... diky

lukyte
29. říj 2016

@dashenka1 urcite da jen tak skoc rekni ji vse a uvidis,drzim pesti. Treba budem tehule spolu ;)

90moni90
29. říj 2016

Ahoj holky... Můžu se přidat?
Dnes bych to měla dostat, ale zatím nic. Testy negativní. Asi od úterý do čtvrtku jsem měla divné pocity - divná chuť v ústech (ale ne kovová), pocity na MS, píchání a bodání ve vaječníku i jakoby uprostřed pochvy. Ve čtvrtek mě z ničeho nic chytla šílená bolest v kříži, nejméně to bolelo ve stoje... Včera jsem byla bez nálady a unavená a letěla jsem na wc už s tamponem, ale na papíře pouze bílo-průhledný výtok.. Mám pocit plnějších prsou, ale nebolí.. Dnes je mi zatím celkem OK, jakobych ani najednou neměla čekat MS, zkoušela jsem bazální teplotu, ta je 37,2°C, ale nevím, zda to má smysl, když se neměřím každý den..
Máte někdo zkušenosti? Děkuji 🙂

dashenka1
29. říj 2016

@lukyte treba joooo

kobinka185
29. říj 2016

@90moni90 Tak ještě to neni ani den, co jsi je nedostala. Ja mam dnešním dnem 19 dnu opozdeni, takže takhle muzes jen a jen tapat. Taky mam testy negativní. Což me celkem mrzí, mesic se snažíme o mimi a tak jsem myslela, ze ano, ale asi ne. V pondělí gynda. Takže držím pěsti 🙂 A vydrž.

vanea
29. říj 2016

@90moni90 ahoj, já měla před pár dny naprosto to samé, bohužel MS přišla s 4denním zpožděním🙂 ale někomu se to na testech ukáže později, myslím že 3 den meškání bude test moudřejší🙂 naděje je vždycky, ale spíš bych s tím moc nepočítala a raději byla mile překvapená, kdyby náhodou=) uvidíš, držím palec!

carmilla
29. říj 2016

@90moni90 To vypada spis na pozdejsi nastup ovulace a tim padem i nasledne opozdeni MS... minuly mesic jsem to take tak mela, vicemene i s priznaky, ktere popisujes...

katerinaf27
29. říj 2016

Tak ženy, už je tady víkend na který jsem tak dloouho čekala 😀 🙂 A úplně jsem se zděsila, protože kalendář mi počítá začátek MS na zítřek, ale minulý měsíc už jsem 29.měla všechny příznaky MS a slabě krvácela. A teď? Absolutně nic. Občas píchne v podbřišku a cítím tlak, mám pocit jakoby takových nafouklých prsou a docela i bolí (a to mi už před MS pár let nedělá..), akné úplně minimální - před MS mívám mnohem víc, včera jsem byla neskutečně unavená, byly jsme ne výlovu a pak jsem doma padla do postele 😀 Ochutnala jsem zelí a myslela jsem že se pozvracím a ráno a večer mi je na blití a včera když jsem ulehla do postele, tak se mi šíleně motala hlava. No.... Začínám si vážně říkat, že by z toho třeba něco mohlo být 🙂 Ovšem, to je stejné každý měsíc snažení 😀 A test jsem dělala v pondělí myslím a byl negativní, ikdyž týden před MS stejně nic neřekne 🙂

katerinaf27
30. říj 2016

Panebože hoolky, já jsem úplně v šoku! Včera ani dnes MS nic! A protože má manžel ranní, tak jsem si udělala test dneska. Jak se tam začala objevovat ta 2.čárka tak jsem pro něj hned letěla do ložnice 🙂 Tak co myslíte???? Já jsem úplně vyklepaná..

rozarkass
30. říj 2016

Koukni jak moje čárka zesílila za 5dní. První test (nahoře) jsem měla podobně slabou čárku jako ty 🙂 gratulace!! A ať je vše v pořádku!

katerinaf27
30. říj 2016

@rozarkass Chystám se koupit znovu Comfort 10 a pak Dr.Max a Clearblue digitální 🙂 Děkuji moc!!!!!

eat
30. říj 2016

@katerinaf27 myslim ze z toho bude miminkoooo! 🙂 Gratuluji! 🙂

katerinaf27
30. říj 2016

@eat Snad ano, to je focené hlavně hned, po těch 3-5 minutách to ještě zesílilo 🙂

eat
30. říj 2016

@katerinaf27 ja si myslim ze je to jasne, carka je zretelne vidět 🙂

Strana