icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

kobinka185
26. říj 2016

@nael1612 To bude miminko 🙂 Je o něco sytější, ale hlavně, že jsou tam //. 😅 Taky bych chtěla, takže potichučky závidím. 🙂

nael1612
26. říj 2016

@kobinka185 dekuji,jen mam strach,v cervenci mi takhle miminko odeslo😔Tak se proste desim,a doufam,za kazdy rust😊A k doktorce az 4ho😩

kobinka185
26. říj 2016

@nael1612 To je mi moc líto ☹ , ale určitě už bude vše v pořádku, hlavně na sebe dávat pozor. Každopádně jsou to první pozitivní zprávy, tak hlavu nahoru a vydržet. Držím pěstičky !!!!! :*

evik94
26. říj 2016

@nael1612 jéé konečně nějakej pozitivní test 🙂 Držím palce, ať je vše, tak jak má 😉

svobodka14
26. říj 2016

A já 5 tý den zpoždění a další test se bojím dělat, ať není opět negativní. Mám ho koupený, ale dávám si předsevzetí, že pokud to nedostanu, udělám si ho nejdříve v pondělí🙂

klaraslavickova
26. říj 2016

Tak holky zda se ze u nas ani nebude mit cenu delat test..vsechny ty ,,priznaky"dnes rano proste prestaly.. :( achjo

evik94
26. říj 2016

@svobodka14 já si dnes ještě koupím jedno balení, dr. mě vezme až za 14 dní. Přestupuju k nové, tak musím vydržet

lukyte
26. říj 2016

Ahoj holky tak ja hlasim navstevu z cervene lhoty. Do toho jsem nemela chripku ale normalni otravu jidlem ale uz je lip az na zaludek a bricho. 1DC a uz si opet delam malinik a kontryhel 🙂

svobodka14
26. říj 2016

@evik94 Já to spíše dělám proto, ať nejsem zase zklamaná.. ale kdyby bylo zpoždění přes týden něco to už může znamenat. Mám zatím koupený obyčejný, ale chci ještě clear blue🙂 ať víme cca kdy to mohlo být.. ale to už zase předbíhám🙂 počkám si hezky do pondělí.

kobinka185
26. říj 2016

@lukyte Jejda, tak to je teda nadělení. Jedno s druhým, co? ☹

lukyte
26. říj 2016

@kobinka185 jn ale co uz no. Tento mesic chci poridit ovu testy a uvidime zda to vyjde nebo ne.

eat
26. říj 2016

@lukyte tiše zavidim! Ja porad nic a test taky negativní... takový zpoždění jsem neměla už pěkně dlouho...jsem z toho cela nafoukla a nevrla ☹

lukyte
26. říj 2016

@eat jn ja to taky neznam takove zpozdeni. Tak jsem rada ze se aspon neco deje. Tak uvidis co se bude dit u tebe.

nael1612
26. říj 2016

Tak holky jen pro info,foto oba testy jsou z dnesniho dne,ten slabsi je z rana a silnejsi z odpoledne,tak ja nevim ta ranni moc😆Podle me i hodne zalezi na sarzi.

caboja
26. říj 2016

@nael1612 já jsem taky měla odpoledne silnější čárku než ráno 😉

raduushka
26. říj 2016

@lukyte Ahoj tak ja dnes taky 1.DC 😀 tak to vypada ze se tu zase sejdeme 😀

eat
26. říj 2016

@raduushka ja se tady chci sejit s vama holky...a ono porad nic :-\

katerinaf27
26. říj 2016

@eat Hele a nemyslíš na to moc? Na to "mrcha" reaguje šíleně. Úplně se vyprdni na všechno kolem MS a snažení a věnuj se jiným věcem a musí to přijít! 😠

eat
26. říj 2016

@katerinaf27 jako snažení jsem úplně vypustila, to uz neresim...i to MS by mi bylo fuk, kdybych nebyla tak silene nafoukla a už patej den by me nebolelo bricho... fakt mi neni vubec dobře a je to podle me tim zpožděním... uz jsem to tak jednou mela. Pak to prislo, bylo to sice sileny -strašně moc a bolavy, ale ulevilo se mi...

lukyte
26. říj 2016

@raduushka Sejdeme se za mesic :D no jsme nejak napojene 😉

katerinaf27
26. říj 2016

@eat Jojojo, to znám ☹ Když se to dost opozdí, tak to pak dá vyžrat do dna ☹ A třeba jsi fakt těhotná!

raduushka
26. říj 2016

@lukyte Ahoj tak ja dnes taky 1.DC 😀 tak to vypada ze se tu zase sejdeme 😀

vanea
27. říj 2016

@eat jak dlouho už ses opozdila? já teď 3 den a na testu je kulové:X ale nic mně teda nebolí, normálně chcípám..tak to je snad jediné pozitivní:D

eat
27. říj 2016

@vanea dneska 6 den :-\ a porad nic ☹ Az dneska je mi celkem ok...nechapu co mi je.

dashenka1
27. říj 2016

@lukyte Ahooj tak jak? ja cekam zda dnes dojde

vigier1204
27. říj 2016

Ahoj holky, už skoro týden mám PMS - nebo jak jsem tajně doufala těhotenské příznaky. Včera den před OM jsem si udělala těhotenský test, který vyšel negativní. A pak sjem si všimla, že byla slabá krev na t.papíře. Tak jsem zklamaná šla spát se sílící bolestí v břiše. No a dnes mám bolesti jak při menstruaci (a to já mám docela silné bolesti), ale krvácení stále nikde. Je možné mít negativní test i po vynechané menstruaci? Děkuji

dashenka1
27. říj 2016

@vigier1204 mohla byt dyl ovu vis 🙂 kazda nema to ze 5,2,1 dni pred ms ma pozitivni tt 🙂 a muzes mit min HCG 🙂 takjeste vydrz a udelej za par dnu 🙂

vigier1204
27. říj 2016

@dashenka1 děkuji, no uvidíme. Mám spíš strach, že menstruace začne během dne, ale snad ne. Děkuji 🙂

dashenka1
27. říj 2016

@vigier1204 ja jsem z toho naprosty DEBIL :D zensky poradte!!!!!!!!! SOS posledni ms byla 25.9 (zacla 38DC) mam vzdy 30,31DC delka ms je 4 dny.... a ted tabulka na netu ukazuje ze ms ma byt 25.10 coz uz bylo ze jo.... a pak mam apku v tel a ta ukazuje dnesni datum ceku mam verit?????????????????????????????????????? diky

Strana