Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
☹ Jsem z toho ale totálně na nervy a přítel už taky nechápe.
@kobinka185 v půlce cyklu, když už týden meškáš? to je divný. Mně teda před měsícem dala najevo, že to brzy mám dostat a pořád nic. Asi taky počkám do víkendu a pak jí zavolám. Já stíhám chodit ráno před prací, tak nikdo nic naštěstí neřeší. A máš nějaký příznaky?
@kobinka185 tyjo tak doufam ze to nebudu mit jako ty. A kdy sis delala test?
@evik94 No mě to příjde taky nějaké ujeté, a v 21 letech asi těžko přechod, protože já jinak už fakt nevím. To já bohužel ne, chodím každý den od 6h do 15h, takže nestíhám vůbec. A už je mi to blbé, pořád nosit propustky. Příznaky, jedině to, že mě šíleně bolel podbříšek, já co čokoládu a sladké věci e-e, tak ted už pravidelně mám alespoň jednou za den, něco sladkého. Jinak mám pořád hlad jako vlk. Ty bolesti v podbříšku byly hned po sexu a chvíli i při něm, myslela jsem, že mi někdo trhá vnitřnosti. A co ty?
@eat Poslední jsem si dělala dnes, ani náznak druhé čárky, ta jedna dost silná. Jinak dělám skoro každý den, už mi hrabe z toho.
@kobinka185 tak to je teda fakt hruza. To by dr. Uz snad mela neco delat....proc ti neco nepichne? Ach jo... ☹ No na mě teď po obědě jde zas ta bolest podbriska...je mi zase až tak nejak blbě... ja uz fakt nevim jestli to mam vsugerovany ☹
@kobinka185 mě vždy před ms bolely záda a občas v podbřišku.. Teď jen ten podbřišek, ale minimálně. Cítím se, jako by se vůbec nic nedělo. Tak fakt nevím. Ale takhle dlouho jsem ještě nikdy nečekala.
@evik94 to uz je fakt hodne dlouho...vzdyt to by normalne probehly uz dva cykly...nechapu ze se to doktorovi nezda divny. Me teda jednou doktor rekl, ze mam pockat max 14 dni a pak priletet, ze mi to vyvola. Mě je právě tak strasne divně. Boli podbrisek ale jinak nez pri MS. Jenze me už ani neva ze nejsem tehu, vadi mi ze cekam na MS....
@evik94 no ale ja si myslim ze jsem mela ovu v pulce cyklu a to uz by vcera bylo 15DPO a test byl naprosto jasne negativní... jedina moznost ze ovu nebyla tak jak jsem myslela a tim padem by treba moznost byla...ale proste mam pocit ze ne. Tak ono tezko rict...některý holky tady psaly ruzny veci...ze jim testy ukazali dve catky az treba 14 dni....atd.... no v tvym pripade by me nejvic stvalo ze vubec nevim na cem jsem...a uz tak dlouho.... ☹
@eat a ty 3 dny meškáš? někde jsem tu četla, že pokud je slabší hladinka, tak se to ukáže klidně až 19 den po případné ovulaci. Takže pokud to nepřijde, tak je šance🙂 ale osobně s tím třeba moc nepočítám, jsem teď 12DPO, na testu prd a dnes bych to měla dostat...ale jsem zatím bez příznaků, které se obvykle dost silně hlásí..tak uvidíme🙂 ale nevím no..
@vanea jojo 3 dny dneska. Ja vím, ze jsou ruzne vyjimky, ale ja se k tomu moc nechci upinat. Vcera jsem udelala test a byla jedine zklamana...je fakt ze delam vzdy vecer... Nevim no...mozna zkusim jeste zitra hned rano a pokud ani tam nic...tak uz fakt nic 😀 U tebe je na testovani asi fakt brzo...vydrz tak den dva po MS 😉
@eat Testni určitě ráno, to je nejlepší 🙂 Třeba to ještě neukazuje, takhle brzo.. Ale co já můžu povídat, já jsem největší magor, testovat týden před MS 😀 Fakt už na to prdím, ale aspoň už se oproti minulému měsíci nepozoruji 😀 Takže hurá na 3.měsíc snažení, no 😔
Ahoj holky tak MS dnes skončila a mužem se vrhnout na snazenicko😀 akorát manžel mi odjel pracovně pryč a vrátí se až ve čtvrtek 😔😔
Holky tak jsem snedla sacek brusinek, dala si do tela ve fitku a teplouckou sprchu. To by byl cert abych tu mrchu cervenou neprilvolala! A jestli do rana nic tak dalsi test a uz snad budu mit jasno! 🙂
@eat To fakt nevim, proc to nejak neřeší. To si taky říkám, jestli si to jen neprivolavam. Ale uz jsem fakt mimo z toho. No nic, počkám do pondělí a uvidíme.
@evik94 Ja to vůbec nepocitovala, ze ma přijít MS, vzdy az při ni, bolely zada v krizi a mela jsem nafouklé břicho. Ale křeče ne, nic. Fakt nevim.
@eat Musíš to dostat a nebo jsi těhu 🙂 Ale tak 3 dny zpoždění nic není, třeba to dostaneš až za 2 dny, tělo není stroj 🙂 Koukni na net co ještě pomáhá na přivolání MS 🙂
@katerinaf27 no vim ze to neni mega tragedie...ale ja to jinak mam pravidelny atak me to stve uz jen proto ze se mi ti ted cely rozhodi, vubec nebudu vedet kdy bude ovu....no proste cely blby 😀 Jojo nastuduju to 🙂
@eat Já to taky jednu dobu mívala pravidelný jak hodinky a pak buch, 5 nebo 10 dní zpoždění a prostě se to jen posunulo a pak už to jelo podle toho "nového systému" 😀 Na "blbou" menstruaci má vliv tělo, lidi kolem, stres, nálada, blbý počasí... 🙂 Tak jsem to brala já a to jsem byla na gyndě ve 22 letech 😀 Tak kdy bude ovu si zjistíš podle testů, ale já bych nic nezjišťovala a nedramatizovala, snažit se ob den přirozeně a ovu ztrefíte 😉 😀
@katerinaf27 no už nás vidím jak na to vletíme každý druhý den 😀 Manža bývá často mimo, takže u nás spíš jak to vyjde :-/ Já měla po vysazení HA v červenci 2015 cyklus v šílem stavu...jednou 29 dní, jednou 35, pak jednou i 41...ale v posledním půl roce se to dost srovnalo a většinou 29.... ale je fakt, že v práci mě teď nerví co to jde 😀

@evik94 Já jsem byla před týdnem, ovšem mi řekla, že je to normální a že to nějak nemám řešit, že mám počkat. Snad něco o tom, že jsem teprve v půlce cyklu. Což mi příjde divné, nikdy se mi to neopozdilo maximalně den až dva. No pokud nedostanu zase a opět přes víkend MS, tak určitě půjdu. Jen už nevím, co budu řikat v práci, připadám si jako hypochondr.