Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Tak holky já dnes byla u dr. Od ledna začne sledovat cyklus. Půjdu na odbery a na utz. A taky mám zadanku na spermiogram takže to bude asi první. Jen tam muže dostat 😀
Zdravim holky, jsem novacek. Mam dotaz. Prasky jsem vysadila na konci zari, v rijnu 21. jsem dostala menstruaci a cekam uz 33 dni na dalsi menstruaci. Vcera jsme se s pritelem rozhodli, ze se zkusime snazit. Prvni pokus vcera - tedy v druhem mesici po vysazeni. Jaka je pravdepodobnost, ze se to podari? Ovulaci jsem nejak nesledovala. Jinak mam doma mamatest, kdy zkusit? Po 2-3tydnech? Predem dekuji za odpovedi.
Malý náznak čárky tam podle mě je..Tak přeji ať sílí! 😉
@edelena41 Ty fotky hrozně zkreslují to co vidíš ty ostatní vidět nemusí..Zkus testnout za dva dny a uvidíš jestli čárka sílí,držím palce! 🙂
Ahoj, tak dnes po 14h budu dělat digital, tak jsem teda zvědavá, jestli ten duch je malý bobek v brisku, nebo jenom nějaký zkrat ❤️
@kobinka185 Hezkyyy!!! Držím palečky, ať je vše odteďka jak má být!
@svobodka14 Dekujuuuuu, ja jsem z toho úplne mimo 🙈snad bude vse v poradku
@kobinka185 Je to nádhera! Chviličku počkej a objednej se k doktorovi. ať máš vše krásně potvrzeno!
@svobodka14 Nemůžu se dočkat ❤️ to je parada. Ze to vyšlo tak rychle 🤗 ale nesmím predbihat ještě. Nepopsatelne pocity mam, dokonce jsem se zapotila jak nevim co 😂
@kobinka185 To Ti věřím, jak že dlouho se snažíte? Já doufám, že příští týden se budu radovat stejně:D
@kobinka185 gratulacee jaky ze jsi dpo
@svobodka14 No ted druhy cyklus 👏
@dashenka1 Netuším, nepocitala jsem, ale podle menstruačního kalendáře v telefonu prej byla 9teho. Neřešila jsem to prave, takže netuším, jestli jo nebo ne.
@kobinka185 Ty jo tak super! Opravdu gratuluji a těším se na první fotku z ultrazvuku
@svobodka14 Dekujuuuuu, hlavne zdraví a určite posluuu 🙈
@svobodka14 Doufam, ze to vyjde i Vám ať se můžeme radovat spolu. 😍 a držím pesticky.
@kobinka185 Děkuji moc, do pondělka mi mají dojít testy a nebo to do té doby dostanu a bude rozseknuto🙂
@kobinka185 gratuluji 😉😉
Dovolím si využít již vzniklého tématu, snad mi pomůžete a odpovíte... Chci si, co nejdříve ověřit, jestli jsem nebo nejsem těhotná. K teoretickému početí došlo před 14 dny. Menstruace zatím zpoždění ASI nemá - mám velmi nepravidelný cyklus v rozmezí 30-40 dní, většinou mám 2 dny krvácení, pak stop a do týdne jakoby běžné krvácení 3-5 dní. Je to divné, vím, ale prostě to tak divně mám. Na základě toho se ale nechci spoléhat a čekat, jestli menstruaci dostanu nebo nedostanu, protože je to tak nevyzpytatelné. Na základě různých příznaků (nezvracím, ale je mi trochu nevolno, jsem unavená, trochu mě bolí prsa, zdá se mi, že mám pořád hlad) jsem si udělala test a ony se tam ukázaly jasné dvě čárky (bez pochyb). Měla bych velkou radost - o mimi se snažíme už asi rok a půl (ale kvůli tomu šílenému cyklu to moc nešlo). Ale mám strach, že je to jen nějaký omyl, že si příznaky jen vsugerovávám a dvě čárky jsou chyba. Všude píšou, že těhotenský test si mám dělat až pár dní po zpoždění, ale že teoreticky je to možné vidět i 10 dní po styku. Doktorka mě samozřejmě objedná až za měsíc a mně se nechce tak dlouho čekat. A to i z důvodu, že jsem právě před měsícem podala výpověď a v únoru mám nastupovat do nové práce... no pokud jsem těhotná, tak bych toto rozhodnutí zřejmě přehodnotila, ale čím déle budu čekat, tím hůře se to bude řešit. (hrozí riziko, že si najdou někoho nového) Snad mě chápete. Chci se tedy zeptat, lze například zajít k praktické doktorce na krev, aby z toho zjistila, jestli jsem těhotná? Dřív než půjde na gyndu na ultrazvuk? Je to prokazatelné? Existuje nějaká možnost, že by test byl falešně pozitivní - byla jsem teď nachlazená s rýmou (jen nějaká viróza), bez antibiotik jen s ACC na kašel. Neberu žádné prášky, jen vitamíny. Díky všem za reakce. Mám strach mít radost 🙂
@lukyte Noooo páni, to jsou dnes dobre zprávy teda 🤗❤️ ja mam teda 4 dny do ms a Clear Blue ukázal taky plus. Zkus ten, hned bude jasno.
@kobinka185 pockam uz do patku 🙂 dnes bych mela byt 4tt presne takze i tak je cas 🙂

@kristynabayer Po ovu nevim, to jsem zatím neřešila. Říkali jsme si, ze 3 měsíce zkusíme bez počítání čehokoliv. Ale jinak mam mit za 5 dnu ms.