Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@lukyte jee tak ta je krásná ta čárka🙂
@irenka84
@svobodka14 dekuji holky snad bude vse v poradku.
@lukyte Gratulaceee 🌹
@kobinka185 dekuji 🙂
Mela bych to zitra dostat a ovu testy jsem mela 17-18dc pozitivni a mam 30dc
@lukyte ahoj tak to ti gratuluji 🙂 ja se na testik chystam zitra, dostat to mam dnes a zatim porad nic tak rano testnu. Me jinak boli uz 3 dny prsa a zvetsily se tak ze jsem musela vytahnout vetsi podprdu a 6 a 7 den po ovu jsem krvacela, jasne cervena krev a jen slaboulince. Tak jsem zase napjata 🙂 Tobe preji at krasne sili 🙂
Taaaak z loveni duchuu je prosim 1-2+ nevydrzela jsem a udelala digi 🙏🙏 a jsem nestastnejsiiiiiii zenaaa a.i.tehulka, maminka na svete 👶 to je neskutecny pocit po 2letech a 2mesicich snazeni
...k dr jdu za 14 dnii... to jsou nejuzasnejsi VANOCE na svete 👶 vsem to take moc prejii a ti co uz tehulky jsou tak gratulace nejvetsiiii ooo bozeee to je bombaaaaa wauuuuuu
Tak to mooooc gratuluji 😃
dekujuuu
Holky já vám taaak závidím ☺☺ a zároveň moc gratuluji ❤❤
@be_ruska Určite taky brzo budeš šťastná, to se neboooooj 🌹
Ahoj, tak teda moc nevím, jestli je to normální, ale mám pocit, že mi asi explodují prsa, mám je tak o číslo (možná) dvě větší 😖 :D Co vy? jak jste na tom ?
@dashenka1 Jojo, taky mi to dělá, myslím, že už od pátku :D
Uz jsem psala nejaky admince 😉😁😀
@dashenka1 ale mají tady často nějaký problém, kolikrát se nemůžu ani přihlásit, škoda :(
@kobinka185 ja se ani neodhlasuji 😂😂
@dashenka1 To já když jsem v práci, tak musím.Dokonce mám anonymní okno :D:D
Holky co s tím mám dělat když mi při odpovědi nejde označit uživatelku☹
@sipkovarose Musís ručně, udělat zavináč a pak za to napsat prezdivku uzivatelky a ono se to propojí 🙂
@kobinka185 děkujiiii funguje to👏

@kobinka185 gratuluji