Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@kobinka185 dekuji 🙂
Mela bych to zitra dostat a ovu testy jsem mela 17-18dc pozitivni a mam 30dc
@lukyte ahoj tak to ti gratuluji 🙂 ja se na testik chystam zitra, dostat to mam dnes a zatim porad nic tak rano testnu. Me jinak boli uz 3 dny prsa a zvetsily se tak ze jsem musela vytahnout vetsi podprdu a 6 a 7 den po ovu jsem krvacela, jasne cervena krev a jen slaboulince. Tak jsem zase napjata 🙂 Tobe preji at krasne sili 🙂
Taaaak z loveni duchuu je prosim 1-2+ nevydrzela jsem a udelala digi 🙏🙏 a jsem nestastnejsiiiiiii zenaaa a.i.tehulka, maminka na svete 👶 to je neskutecny pocit po 2letech a 2mesicich snazeni
...k dr jdu za 14 dnii... to jsou nejuzasnejsi VANOCE na svete 👶 vsem to take moc prejii a ti co uz tehulky jsou tak gratulace nejvetsiiii ooo bozeee to je bombaaaaa wauuuuuu
Ahoj, tak teda moc nevím, jestli je to normální, ale mám pocit, že mi asi explodují prsa, mám je tak o číslo (možná) dvě větší 😖 :D Co vy? jak jste na tom ?
@dashenka1 ale mají tady často nějaký problém, kolikrát se nemůžu ani přihlásit, škoda :(
@sipkovarose Musís ručně, udělat zavináč a pak za to napsat prezdivku uzivatelky a ono se to propojí 🙂

@kobinka185 gratuluji