icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

kobinka185
28. lis 2016

@sipkovarose není za cooo, mě už to dokonce i funguje 🙂 na ,,odpověz"

llenka_li
28. lis 2016

Ahojky, všechny zdravím. Také se snažíme o mimi, prvni měsíc vysazena HA, posledni MS 27.10., tedy zpoždění 4dny, test bily. Často me dost bolí podbrisko a mam hrozne citlivé bradavky, takze nevim, no. Prijde mi divné, ze by na testu 31DC nic nebylo, ale ty bolavé bradavky neznám, tak nevim, co si o tom myslet 🙂 Stalo se někomu, ze by 3 dny po vynechane MS, 31DC mel test negat. a byl tehu?

irenka84
28. lis 2016

@llenka_li já se o svém prvním těhotenství dost pozdě měla jsem stále menstruaci sice krátkou a slabou ale stejně jsem si myslela že těhotná být nemůžu,byla jsem unavená,citliva na pachy,zaludek na vodě bylo mi na zvracení a boleli prsa kamoska mi řekla že si myslí že jsem v tom tak jsem testovala a nic pak už se ani ta slabá menstruace neobjevila tak jsem šla na gynekologii tam potvrdil těhotenství já si udělala další test a nic takže si myslím že to zkuste znova muze te mít slabou koncentraci hormonů v moči 😀

llenka_li
28. lis 2016

@irenka84 teda 😄 to je hodne zajímavé 🙂

irenka84
28. lis 2016

@llenka_li ty testy nejsou sto pro teď jsem 24tt a test byl s duchem přes týden po vynechané menstruaci pozitivní až po deseti dnech pořád jsem si říkala že mám zpoždění 😂 ikdyz teď jsem něco tušila

llenka_li
28. lis 2016

@irenka84 tak uvidime, budu netrpělivě čekat 😄 tyden po vynechání budu ctvrtek, 10 dnu v nedeli za tyden 🙈😂

be_ruska
30. lis 2016

Ahoj holky jak se daří? U mě dneska pozitivní ovu test. Kdo je na tom podobně? Sexujeme co to dá tak snad už....☺☺

lukyte
30. lis 2016

@be_ruska urco to vyjde nam to tez vyslo na poprve s ovu testama ;)

be_ruska
30. lis 2016

@lukyte super snad jo. A co ty? Jaký jsou pocity? Co říkal manžel ☺

lukyte
30. lis 2016

@be_ruska joo dobre az na to ze bych spala az bych brecela,stejne jak u maleho 🙂 pritel byl v soku,ikdyz to bylo planovane :D no klasika chlap ale je moc rad 🙂

lukyte
3. pro 2016

Zdravi vas micek 🙂

dashenka1
3. pro 2016

@lukyte juuu a kolikaty tt?👶

irenka84
3. pro 2016

@llenka_li tak jak ?

lukyte
4. pro 2016

@dashenka1 dnes 5+4

dashenka1
4. pro 2016

@lukyte juii jak ja se tesim na ctvrteeek 😍😍

lukyte
4. pro 2016

@dashenka1 verim 🙂 ja si jdu 15.12.pro prukazku 🙂

dashenka1
4. pro 2016

@lukyte uz prukazka jooo? Neni to brzy?

lukyte
4. pro 2016

@dashenka1 nee,nase dr dava na druhe prohlidce,jak je srdicko a to budu zacatek 8tt.

dashenka1
4. pro 2016

@lukyte joo taaaak supeer dekuju za infoo

lukyte
4. pro 2016

@dashenka1 Ale vis jak to je jiny kraj jiny mrav. Kamoska v Ostrave dostava az ve 12tt.

dashenka1
4. pro 2016

@lukyte jasny nooo 😊 uvidimeeeee

irenka84
4. pro 2016

@lukyte tak to je paráda tet už budete jen růst 👏

lukyte
4. pro 2016

@irenka84 doufam ze ano 🙂

irenka84
4. pro 2016

@lukyte jó držím palce ať ste zdraví a preju vám to 👍

lukyte
4. pro 2016

@irenka84 moc dekujeme 🙂 i vam zdravicko

llenka_li
5. pro 2016

@irenka84 Dnes tt stále bily, jsem 39DC, MS nikde. Ve ctvrtek jdu k doktorovi :( snad ti nebude nic vážného :(

llenka_li
5. pro 2016

@lukyte obrovská gratulace 👏🏻☺️

irenka84
5. pro 2016

@llenka_li držím palce ať to je těhotenství a né nějaký problém 👍

llenka_li
5. pro 2016

@irenka84 v to uz nedoufám, to uz by na testu muselo byt vidět. Doufejme, ze mi pak doktor cyklus nejak opraví 🙂

dashenka1
5. pro 2016

@lukyte kolik meriii mimii

Strana