Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@dashenka1koukam i stejný datum poradny 😀
@dashenka1 tak já tě stejně nepoznam jedině že byste byla namalována holčička s culikama😂 no jinak nás maminek tam je dost na poradně tak je lepší jít dřív stejně máte naplánované krevní testy,ten samí den jen co kluka hodin do školky jsem tam bydlím na hrebence tak mam gyn.pod kopcem já budu ta ukecana😂 jinak dneska začínám 25tt tak že už jsem pěkně veliká 😝
A až půjdete příště už bude mít srdíčko malé bijící
Ahoj holky, tak jsem byla včera u pana doktora a podle výpočtu poslední MS (prvního dne), to vychází, že jsem v 6tt (5+2). Ovšem pan doktor mi řekl, že je to teprve 4tt, moc tomu teda nerozumím. Na další kontrolu mě objednal 27.12., což je za 3 týdny. Prej už vystaví těhotenskou prukazku, je to vše ok? Navíc by mě zajímala další věc, jestli Vám něco (cokoliv) doktor řekl? Mě jen další prohlídku. Jsem z toho nějaká rozčarovaná. Nevím, možná jsem jen čekala více informací. ? (vlastně ani ten týden neřekl moc přesně, jen si tak zažvatlal 4 týden asi,. to tak odpovídá) :-O
@kobinka185 ahoj tak bud v klidu ja ani nevim jaky tt jsem... jen podle aplikace asi 5+4 dal foto a rekl ze bych nemela pit kourit a tahat tezsi veci nez je 5kg... no a optal se me ohledne stitne zlazy na vysetreni (neni povinne) a ze stoji 490kc tak jsem kyvla pac ji ma mamka a segra... no a jeste za 1 foto chtel 100kc ....
@kobinka185
@dashenka1 holky ono toho co říct je málo přesný týdny zjistí podle prvního UZ a těm tydnum nebudete rozumět ja to taky nechápu 😀 začnou testy od žloutenky až po hiv budou sledovat váhu,tlak a raní moč pokud máte vstřícného doktora což asi ne tak poradna probíhá u mě takto váha tlak moč a prohmatne koukne na srdíčko mě už měří břicho a placenta 😔něj sou ultrazvukové vyšetření a taky jich není moc
Tak další dotaz? Jak to máte s kávou? pijete? nepijete?
@kobinka185 ano ale ta moje brca pul vody pul mleka neni ani snad kava. A mam 1 max 2 denne
@lukyte Tak to je dobré, já taky půl hrnku mléka 😀 Na netu píšou vyhnout se kofeinu, nikotinu a alkoholu. Kamarádce dr dokonce doporučil kávu. Dlaší kamarádce zakázal přestat kouřit, prej jen omezit, tak max 5 denně, ale nepřestávat.
Holky a kourite některá z vás? Já teda zatím ano. Říkám si že přestanu až zjistím že jsem tehu 😀
@kobinka185 beru to tak ze nejsem nemocna ale tehotna...jedine co nejim je tatarak a plesnive syry. Jinak vsechno s mirou. Delala jsem to tak i u prvniho.
tak kolik je nas co se nezadařilo ???
@ple No my asi až tak po novém roce.
Holky já jsem dnes 26 DC. MS by měla přijít v úterý. No dnes ráno jsem zkoušela test a snehobilo takže asi zase nic 😔😔

Jeee holky jak já už chci taky testit 😀 po té ovulce se to vždycky vleče 😀 je tu někdo kdo taky vyčkává na MS?