Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@be_ruska A uteklo to prosím? 😀 ☹ Salonek mám právě v Černovicích, v podstatě u sebe doma, jen vyběhnu na dvorek 🙂
@lukyte Jojo, musím na to vlítnout 🙂 Takový nádherný prostor, tak to půjde samo 🙂 Jéé tak to je krásné 🙂
@katerinaf27 to je ale trosku zavidim v dobrem 🙂 kor kdyz to mam takto pod nosem
@katerinaf27 no jak přijdeš na jiné myšlenky tak jo. Párkrát jdeš do práce a to uteče. Já se zabavila nakupováním 😀😀
@katerinaf27 ty jo to vypadá moc hezky ☺
@be_ruska No, taky to stálo neskutečné prachy :D Byla to taková plesnivá bouda a trvalo to víc jak půl roku 🙂 Vystřídali se tam všechny možné práce, no prostě jak na baráku 🙂
@katerinaf27 to věřím no ale určitě to bude stát za to ☺ já bych jednou chtěla mít svatebni salon 😀 ale to je spíš jen takovej sen
@be_ruska urco pisnem ;)
@katerinaf27 noooo tak to je paradicka presne moje barvicky,styl moc pekne 🙂
@lukyte Děkují moc! 🙂
Holky tak manžel už je doma z práce a já se jdu chystat na noční.aspoň zase budu chvíli myslet na něco jinyho 😀. Tak pěkný zbytek večera. a třeba si zítra zase napíšeme 😉
@cibuliste
@be_ruska
@katerinaf27 Holky ja jsem fakt koza nevydrzela jsem to a ted testla z ranni moce a snehobilo... :(
Ahoj holky, omlouvam se, ze se vměšuju do diskuze, ale vsimla jsem si je že je tady dost brnacek 🙂 Tak bych se rada pripojila. S manzelem jsme se zacaly snazit teprve v září. MS cekam ted v sobotu 22.10....no vcera jsem nevydrzela a udelala test...a jen jedna /... Ale asi jeste to asi nic neznamená, co myslíte?

@katerinaf27 to je fajn ze se mas cim zabavit ja mam ted klidek od vseho tak se tezko soustredi na neco jineho. A to ma ted kamaradka 20denni mimco.
@be_ruska nooo jako nemysli si nejsem trpeliva 😀 takze to tak nejspis dopadne v ten patek 😀