Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@eat Určo dám. Já ani nevím jsem nějaká rozhozená. Pobolívá mě podbříšek a prsa jinak nic. Snazili jsme se 5.,6.,7. a 9. měla být ovu ale zatím ovu testy nepoužívám takže jen moje výpočty a pak jsme tedy pracovali i 14. kdyby se ovu oddálila. Pokud to nevyjde tak právě příští cyklus chci ty ovu testy pořídit.
@lukyte my jak si pres 2roky................. :( ............. ano na doporuceni Dr. merim BT uz asi 4mesic 🙂 ovu delam jak kdy 🙂 ale tento mesic jsem si je koupila a rikala jsem si ze to skusim a byla jsem mile PREKVAPENA!!!! ja totiz mam problemy s ovu :/ a na testech ukazkove dve // 🙂 tak ze jsme to pojistily a ja pevne doufam ze to vyslo! joo holka ja to chci taky vzdy hned ale vidis sama 2roky a nic :(
@lukyte Takže jsi nakonec testovala 😒 😀
Já se teda s testováním nějak držím zatím, protože stejně tipuji, že to nevyšlo 😀 Ale tak pojistili jsme to 2 dny před začátkem plodných dnů, pak první plodný den a přímo v ovulce no... 🙂
@katerinaf27 taky dobry!! tak at to vyjde 🙂
@katerinaf27 Jn já nevím co mě to ráno napadlo ☹ Ale taky mam tucha že to nekleplo...
@dashenka1 No, snad jo! Zatím nic necítím tak mě to znepokojuje 😀 ☹
@katerinaf27 nooo ja si taky nejsem jista zda neco pocituji... jo obcas podbrisek ale co si budem nalhavat nemusi to bejt kvuli tehu ze jo.... 🙂 :( jinak normalka ... kazda z nas nemusi mit nevolnosti atd... a naic si myslim ze se to projevi dyl a ne hned takhle na zacatku 🙂 mam divny pocit v brise ale jak rikam muze to byt vse :D treba nadymani :D :D :D
Holky myslim, že je lepší se nepozorovat... ja jsem teda hrozne nafoukla, ale je to spíš to nadymani. A taky mam pocit ze to nevyšlo ☹
Nepozorovat ale člověk jak na to ceka tak to moc nejde...a holt jsme baby zvědavé 😀
No ja testovala jen jednou, vcera, 4 dny pred MS a jedine me to tak rozhodilo. Takze nejsem magor jo? 😀 Jsou i větší? 😀
@lukyte
@katerinaf27 holky tak u mě nic 😢😢😢 Dnes jsem to dostala

@lukyte ja to mam podobne 🙂 ms cekam spise necekam :D 25.10..... snad nedojde