icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

dashenka1
20. říj 2016

@lukyte ja to mam podobne 🙂 ms cekam spise necekam :D 25.10..... snad nedojde

lukyte
20. říj 2016

@dashenka1 Nooo blbě jsem to tedy napsala, už jí taky nechci vidět 😎 😉

eat
20. říj 2016

@lukyte jojo dam. Taky dej vědět 🙂 Na jednu stranu se presvedcuji že by byl zázrak kdyby to vyslo tak brzy...no nadruhou si říkám, že když jsme na tom zapracovali v tom spravnem dni tak by to treba klapnout mohlo 🙂

dashenka1
20. říj 2016

@lukyte sme dveee mozna i 100 :D :D ja se fakt modlim snazime se docela dloooouho :/ a tento mesic byla ovu ukazkova!! pojistily jsme to nekolikrat tak snad uz! 🙂 uz bych nejradsi testovala :D :(

lukyte
20. říj 2016

@eat Určo dám. Já ani nevím jsem nějaká rozhozená. Pobolívá mě podbříšek a prsa jinak nic. Snazili jsme se 5.,6.,7. a 9. měla být ovu ale zatím ovu testy nepoužívám takže jen moje výpočty a pak jsme tedy pracovali i 14. kdyby se ovu oddálila. Pokud to nevyjde tak právě příští cyklus chci ty ovu testy pořídit.

lukyte
20. říj 2016

@dashenka1 Měříš bazální teplotu nebo používáš ovu testy? My se snažíme 4měsíc. Ale jsem typ že když se rozhodnu chci vše hned 😀

eat
20. říj 2016

@dashenka1 ještě netestuj...pokud by tam nebyly dvě čárky, byla bys na sebe jen naštvaná tak jako ja teď 😀

dashenka1
20. říj 2016

@lukyte my jak si pres 2roky................. :( ............. ano na doporuceni Dr. merim BT uz asi 4mesic 🙂 ovu delam jak kdy 🙂 ale tento mesic jsem si je koupila a rikala jsem si ze to skusim a byla jsem mile PREKVAPENA!!!! ja totiz mam problemy s ovu :/ a na testech ukazkove dve // 🙂 tak ze jsme to pojistily a ja pevne doufam ze to vyslo! joo holka ja to chci taky vzdy hned ale vidis sama 2roky a nic :(

eat
20. říj 2016

@lukyte no tak to jste pracovali poctivě, to by mohlo vyjít 🙂 Taky nepoužívám ani ovu testy ani nic neměřím....zatim jsem jen počítala... no uvidíme...

dashenka1
20. říj 2016

@eat hele budu i tak kdyz tam nebudou :( :D ano pockam :D do 25.10 a rano hned testnu pac 26.10 jdu na mini operaci tak aby to treba mimi neublizilo.... :( 🙂

dashenka1
20. říj 2016

@eat u nas byla ovu 11-12.10 a sex byl 8.10 pak 10,11,12.10 tak doufam ze pojisteno bylo :D

lukyte
20. říj 2016

@dashenka1 Jejda tak to je uz doba. Tak už at to vyjde.
@eat Kéééž by 🙂 Snad jsme to trefili. Jinak přístí měsíc koupit ty testy a nedám na své vypočty 😀 Matika mi nikdy nešla 😀

lukyte
20. říj 2016

@dashenka1 To je též slušná práce 😉

dashenka1
20. říj 2016

@lukyte nic jineho nam nezbyva!!! dulezite je sex si uzivat a chtit ho ,,jen tak,, ne za kazdou cenu jen kvuli mimi 🙂 uz at je 25!! :D

lukyte
20. říj 2016

@dashenka1 To určitě 😉

dashenka1
20. říj 2016

@lukyte tak si dame echo kolem 25 🙂 drzim pestiiii

lukyte
20. říj 2016

@dashenka1 Určo si písnem 😉 Tak tfuj tfuj

eat
20. říj 2016

@lukyte
@dashenka1
Holky drzte se a dame si vědět.

lukyte
20. říj 2016

@eat 😉

katerinaf27
20. říj 2016

@lukyte Takže jsi nakonec testovala 😒 😀
Já se teda s testováním nějak držím zatím, protože stejně tipuji, že to nevyšlo 😀 Ale tak pojistili jsme to 2 dny před začátkem plodných dnů, pak první plodný den a přímo v ovulce no... 🙂

dashenka1
20. říj 2016

@katerinaf27 taky dobry!! tak at to vyjde 🙂

lukyte
20. říj 2016

@katerinaf27 Jn já nevím co mě to ráno napadlo ☹ Ale taky mam tucha že to nekleplo...

katerinaf27
20. říj 2016

@dashenka1 No, snad jo! Zatím nic necítím tak mě to znepokojuje 😀 ☹

dashenka1
20. říj 2016

@katerinaf27 nooo ja si taky nejsem jista zda neco pocituji... jo obcas podbrisek ale co si budem nalhavat nemusi to bejt kvuli tehu ze jo.... 🙂 :( jinak normalka ... kazda z nas nemusi mit nevolnosti atd... a naic si myslim ze se to projevi dyl a ne hned takhle na zacatku 🙂 mam divny pocit v brise ale jak rikam muze to byt vse :D treba nadymani :D :D :D

eat
20. říj 2016

Holky myslim, že je lepší se nepozorovat... ja jsem teda hrozne nafoukla, ale je to spíš to nadymani. A taky mam pocit ze to nevyšlo ☹

lukyte
20. říj 2016

Nepozorovat ale člověk jak na to ceka tak to moc nejde...a holt jsme baby zvědavé 😀

dashenka1
20. říj 2016

@lukyte jeste jsme na tom dobre :D pac kdyby jsme byly upe mimo testujem uz 3dny po sexu az do ms :D :D

eat
20. říj 2016

No ja testovala jen jednou, vcera, 4 dny pred MS a jedine me to tak rozhodilo. Takze nejsem magor jo? 😀 Jsou i větší? 😀

dashenka1
20. říj 2016

@eat jo jsou..... 🙂

be_ruska
20. říj 2016

@lukyte
@katerinaf27 holky tak u mě nic 😢😢😢 Dnes jsem to dostala

Strana