icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

katerinaf27
20. říj 2016

Holky tak já jsem úplně ve stresu... Dneska volal manželův tatínek, že zítra bude mít výsledky a možná má rakovinu slinivky ☹ Jsem úplně na dně.

katerinaf27
20. říj 2016

@be_ruska Dneska je na hov*o den ☹

be_ruska
20. říj 2016

@katerinaf27 to teda je! 😔
Drž se! Snad to rakovina nebude 😔

katerinaf27
20. říj 2016

@be_ruska Já se hrozně bojím, že jo :'( Když už teď to vypadá hodně blbě 😔

lukyte
20. říj 2016

@dashenka1 To je fakt 😀
@be_ruska Tak to me mrzí ☹ Přístě to výjde 😉

lukyte
20. říj 2016

@katerinaf27 Jejda to jsou zprávy ☹ Drzte se všichni a myslím na Vás at je to ok.

katerinaf27
20. říj 2016

@lukyte Děkujeme moc! ☹ Já jsem už úplně v háji, manžel si to jaksi nepřipouští že by to měla být pravda.. Spíš nechápu jak bychom po zítřejší zprávě fungovali ☹

lukyte
20. říj 2016

@katerinaf27 je to blbe ale nejak bude ikdyz to boli... musite byt silni.

katerinaf27
20. říj 2016

@lukyte Já vím no... Jenže zrovna v téhle době kdy se snažíme o mimi, je to fakt šílený ☹

lukyte
20. říj 2016

@katerinaf27 chapu ☹

raduushka
20. říj 2016

Ahoj holky, tak já se přidám 🙂 jsem na tom stejně jako lukyte- ovu byla 7.-8.10 a MS čekám ( nebo spíš nečekám) 23.10. Snažíme se už od ledna tak moc dobře vím co je to sugesce 😀 tento měsíc mám ale takové těhu příznaky o kterých jsem ani nevěděla, že jsou, takže tyhle jsem si asi nevymyslela. No už jsem jako na trní 🙂

lukyte
20. říj 2016

@raduushka jee tak drzim pesti 🙂

dashenka1
20. říj 2016

@lukyte nevim co to,ale citim bricho.jak pred ms 🤔😥😣🤔 co to? Snad neprijde driv....

dashenka1
20. říj 2016

@lukyte i takove posimrani.... nechapu

raduushka
20. říj 2016

@lukyte dekuji ja tobe taky 🙂

be_ruska
20. říj 2016

@raduushka tak hodně štěstí ať to vyjde aspoň někomu z vás 😉

raduushka
20. říj 2016

@be_ruska no to z celeho srdce doufam ze uz se nam povede 🙂 nic si nepřejeme více a myslím že pro budoucí babičky a dědečky by to byl idealni darek pod stromeček 😀

lukyte
20. říj 2016

@dashenka1 to jsem mela cely vcerejsek...
@raduushka taky bysme to najezili kdyby to vyslo.

raduushka
20. říj 2016

@lukyte No vychází to krásně, ale nevím jestli tak dlouho vydržíme :D Pokud to jak se posledních pár dní cpu je známka mého těhotenství, tak to se do vánoc neunesu a toho si někdo určitě všimne :D

dashenka1
20. říj 2016

@lukyte ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ple
20. říj 2016

jsem na tom uplne stejne mrcha by mela dojit tet 22.10 ale radeji bych ju nechtela :(

raduushka
20. říj 2016

@dashenka1 No já mám spíše takovou bolest, jako by mi někdo bodl uvnitř břicha nůž do vaječníku 😒 Když se mi to stalo poprvé cca.7 dní po OVU tak mě to v noci vzbudilo... No a po pár minutách to začne slábnout a rozleze se to přes celý podbřišek a to už připomíná menstruační bolesti.

dashenka1
20. říj 2016

@raduushka taky jsem mela pocit na pred ms bolesti...ale ted uz zas dobry je to jakobych byla nadmuta..(nadymani) tak nevim

dashenka1
20. říj 2016

@raduushka a na dotek me boli prsa... :(

lukyte
20. říj 2016

@raduushka taky spasu co se da 😀
@dashenka1 i ja hlasim tlak v prsou....no holky jsem zvedava kdo z nas to bude mit vsugerovane a komu to opravdu vyjde...prala bych to vsem.

dashenka1
20. říj 2016

@lukyte to ja takeeeeeeeeee 🙂

raduushka
20. říj 2016

@dashenka1 Já si prsa pořád promačkávám a zatím dobrý 😀 ale mám ty bolesti a nebo mě tak slabě dloube nebo šimrá v břiše ( prostě jakoby se tam něco dělo), už pár dní mám hrozně sucho v puse, sotva polknu vodu už zase mám v puse jak na sahaře, skleněné a citlivé oči, navíc mě řežou tak jako vždy když mám horečku ( a to nemám) a ještě se mi ucpal nos, rýmu nemám, nic nejde vysmrkat, ani kapky nepomáhají. A navíc se přiznám že jsem si dnes odpoledne dělala test a asi po půl hodině jsem našla hodně slaboučkého ducha 😵 Tak v neděli zkusím ráno udělat další a snad tam budou 🙂

lukyte
20. říj 2016

@raduushka noooo super tak budu drzet pesti...;)

dashenka1
20. říj 2016

@raduushka mam nutkani udelat zitra TT no ale nevim abych nebyla sklamana... schvalne jsem jukla jak mi chodila ms a bylo to driv 10 pak 15 pak 19 25 a ted cekam taky na 25 ale nevim zda uz treba nemela byt??

raduushka
20. říj 2016

@dashenka1 a kdy jsi měla ovu víš?

Strana