Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@be_ruska Dneska je na hov*o den ☹
@katerinaf27 to teda je! 😔
Drž se! Snad to rakovina nebude 😔
@be_ruska Já se hrozně bojím, že jo :'( Když už teď to vypadá hodně blbě 😔
@katerinaf27 Jejda to jsou zprávy ☹ Drzte se všichni a myslím na Vás at je to ok.
@lukyte Děkujeme moc! ☹ Já jsem už úplně v háji, manžel si to jaksi nepřipouští že by to měla být pravda.. Spíš nechápu jak bychom po zítřejší zprávě fungovali ☹
@katerinaf27 je to blbe ale nejak bude ikdyz to boli... musite byt silni.
@lukyte Já vím no... Jenže zrovna v téhle době kdy se snažíme o mimi, je to fakt šílený ☹
@katerinaf27 chapu ☹
Ahoj holky, tak já se přidám 🙂 jsem na tom stejně jako lukyte- ovu byla 7.-8.10 a MS čekám ( nebo spíš nečekám) 23.10. Snažíme se už od ledna tak moc dobře vím co je to sugesce 😀 tento měsíc mám ale takové těhu příznaky o kterých jsem ani nevěděla, že jsou, takže tyhle jsem si asi nevymyslela. No už jsem jako na trní 🙂
jsem na tom uplne stejne mrcha by mela dojit tet 22.10 ale radeji bych ju nechtela :(
@dashenka1 No já mám spíše takovou bolest, jako by mi někdo bodl uvnitř břicha nůž do vaječníku 😒 Když se mi to stalo poprvé cca.7 dní po OVU tak mě to v noci vzbudilo... No a po pár minutách to začne slábnout a rozleze se to přes celý podbřišek a to už připomíná menstruační bolesti.
@dashenka1 Já si prsa pořád promačkávám a zatím dobrý 😀 ale mám ty bolesti a nebo mě tak slabě dloube nebo šimrá v břiše ( prostě jakoby se tam něco dělo), už pár dní mám hrozně sucho v puse, sotva polknu vodu už zase mám v puse jak na sahaře, skleněné a citlivé oči, navíc mě řežou tak jako vždy když mám horečku ( a to nemám) a ještě se mi ucpal nos, rýmu nemám, nic nejde vysmrkat, ani kapky nepomáhají. A navíc se přiznám že jsem si dnes odpoledne dělala test a asi po půl hodině jsem našla hodně slaboučkého ducha 😵 Tak v neděli zkusím ráno udělat další a snad tam budou 🙂

Holky tak já jsem úplně ve stresu... Dneska volal manželův tatínek, že zítra bude mít výsledky a možná má rakovinu slinivky ☹ Jsem úplně na dně.