Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
@eat Uričtě na tom něco bude, jinak si to nedokážu vysvětlit. 😠
@lukyte Dělala, jenže myslím, že by to stejně tak brzo ani nešlo vidět. Když jsem byla poprvé, tak jsem si dělala 20x test, ukázal mi // , ale dr. mi to nechtěl potvrdit, prej je brzo, řekl mi, že to vůbec nemusí být těhotenství.Čekala jsem týden, než mi odebrali krev. A až podle výsledků krve mi volali, že teda těhotná jsem. Já to věděla hned, že není něco v pořádku. Ovšem teď si nejsem jistá vůbec ničím. Každopádně mě čeká zase víkend, kdy budu dělat testy a přičarovávat druhou čárku, mrkat na test, mžourat očima, vystavovat test všem světelným podmínkám a stejně na krev až nejdřív v pondělí. 😀
@kobinka185 Já bych valila hned ted 😀
@lukyte Já jsem v práci a nejbližší nemocnici mám 40km ☹
@kobinka185 Ahaaa tak to je dálka jako blázen no :-/
Holky, já jsem tak nesmírně šťastná.....ještě je to hodně brzy...ale to malé očičko nalevo hlásá....halooo...já jsem tady ....milujte mě...:o)))))
ovulace byla 7.-8.10 - takže asi 16 dní
@rosalline Gratulace veliká! 🙂
@kobinka185 četla jsem tvůj příběh.....takže neklesej na mysli....dokud žiješ...máš naději
Děvčata...já potřebuji odborný názor....není ta čárka na 16.den moc slabá??????

@kobinka185 Nevím no je to zvláštní a dělala ti dr. utz? Ja bych skocila do té laboratoře...
@eat Asi tak, ta sugesce dela hodne no.