icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

dashenka1
21. říj 2016

@rosalline tak to pockam do terminu ms driv to nema asi cenu ne?? :D :(

lukyte
21. říj 2016

@rosalline Těhotenská demence takhle v začatcích 😀 No omlouvá tě ze mas dobré zprávy 😀

lukyte
21. říj 2016

@dashenka1 Myslím že je nás víc kočko 🙂
@rosalline To netuším nebylo to plánované, takže jsme sexovali jak byla chut bez nejakého hlídaní 😉

dashenka1
21. říj 2016

@lukyte jeste se optam :D ms jsem vetsinou mela kolem 15 pak 19 a ted 25 na posled tak mam pocitat s 25.10? nebo je mozne ze ms uz mohla byt?

katerinaf27
21. říj 2016

@lukyte No, dneska se to dozvíme ☹ Manžel se drží víc jak já..

lukyte
21. říj 2016

@dashenka1 Težko říct pokud nemás pravidelný cyklus 😒 Spíš než kdy má příjt ms se pry řídí tím kdy byla ovu a od té se to odvíjí. Holky psaly, že měly ducha 12-15 DPO

dashenka1
21. říj 2016

@lukyte vzdy jsem mela jak hodinky!!! a posledni dobouuu nic moc ... 🙂 :/

lukyte
21. říj 2016

@katerinaf27 Kočko, snaž se být silná. Myslím na Vás drzte se všichni a přeji at to není tak zle jak to vypadá.

dashenka1
21. říj 2016

@lukyte nooo ono je to tezky... duchy... na ty ja osobne neverim :( mela jsem je nekolikrat a uplne nevyznamne // :(

lukyte
21. říj 2016

@dashenka1 Zvláštní my co se poslední 4m snazíme tak to mam takové vselijaké ale +-2dny takze to je ok. Ja už čekám do neděle dřív testovat nebudu. Ted me zas bolí třísla a jako by v pupíku...no to tělo je fakt ukaz 😀

rosalline
21. říj 2016

Víte holky, já stále špiním.....a vyloženě ze mě kape červenohnědá krev....moc na mě myslete a držte mi pěsti.....tolika letech snažení...

lukyte
21. říj 2016

@dashenka1 Tak pokud nechces ducha bud počkej a nebo kup clear blue ten digitální 😉

lukyte
21. říj 2016

@rosalline Tak hlavně odpočívej, nozky hore a popíjej kontryhel ten je dobry na otehotnení a proti potratu 😉

rosalline
21. říj 2016

@dashenka1 tohle byl pro mě ten nejvýznamnější duch v životě...

rosalline
21. říj 2016

@lukyte dnes kupuji...kontryhel..:o)))))

dashenka1
21. říj 2016

@lukyte ten chci koupit az budou jasne // 🙂 nooooo je to zvlastni tohle too :D no skusm 25 to ma ms dorazit a uvidim noooo 🙂 drzim palce faktt vsem HOLKY

lukyte
21. říj 2016

@dashenka1 Tak tím pádem nezbyvá nic jiného než vyčkat 😉 I ja uz cekam dnes jdem s holkama posedet takze príjdu na jiné myslenky.
@rosalline A kup sypaný je mnohem chutnější 😉

katerinaf27
21. říj 2016

@lukyte Děkuji ti moc za podporu! Pak napíšu jak to dopadlo ☹

dashenka1
21. říj 2016

@rosalline to verim!!! a kort kdyz to mas ,,potvrzene,, 🙂 to se ni nedivim 🙂 vis uz jsem nekolikrat verila tem duchum a nic :( zklamani... pak jsem mela fakt peknyho ducha a asi to odeslo s ms no... proto se bojim ze kdyz bude duch tak z toho nic nebude ale neda mi to bez tak ho risknu za 4 dnyyy 🙂

dashenka1
21. říj 2016

@lukyte to je dobree jen jdiii 🙂 my taky mame plany na vikend tak ze to utece jak nic 🙂

lukyte
21. říj 2016

@katerinaf27 Určo dej vedet...
@dashenka1 Tak aspoň že se nějak zabavíme a nezešílíme z toho 😀 😎

dashenka1
21. říj 2016

@lukyte tak tak 🙂

katerinaf27
21. říj 2016

@lukyte Tak je to "jen" zánět slinivky!!!! Volali jsme raději jeho mamce, ta nám to řekla optimálně. Prej je jen nervózní a protivnej, protože je furt v nemocnici a píchají mu inzulin nebo co. Že se mu nějak snížila funkce slinivky a všichni to vidí na ten zánět. Bude mít teď různé vyšetření a krevní testy, ale vypadá to dobře! Takže snad žádná rakovina 🙂 Neskutečnej balvan ze srdce spadnul!

be_ruska
21. říj 2016

@katerinaf27 myslím na tebe ať vše dobré dopadne. Dej nám potom vědět. Držte se!

be_ruska
21. říj 2016

@katerinaf27 jee ty jsi zrovna psala 😀 tak super nakonec to není tak hrozný jak se zdálo 😉

katerinaf27
21. říj 2016

@be_ruska Přesně! Ale já se teda bojím pořád no. Ale vypadá to, že to fakt nic nebude. Ty testy budou asi spíš na cukrovku. Jen je taťka prý mrzutý 🙂 Takže snad "jen" cukrovka, tu má i moje mamka. S rakovinou se to nedá srovnat.... Aaaa

be_ruska
21. říj 2016

@katerinaf27 nestresuj se tolik. Co když máš v sobě malinkyho človíčka ☺ cukrovku má dnes kde kdo. I když to není příjemný tak pořád lepší jak rak.

katerinaf27
21. říj 2016

@be_ruska Jo, to mi říká manžel taky 🙂 Hurá, takže teď už se věnovat jen příjemným záležitostem 🙂 To víš že se to s rakem nedá srovnat, prostě paráda!!

be_ruska
21. říj 2016

@lukyte
@katerinaf27 holky nevím jestli jste to už tady psali, ale jak dlouho se snažíte o mimco? Popřípadě jak dlouho neberete antikoncepci?

katerinaf27
21. říj 2016

@be_ruska Já právě HA nebrala nikdy... 🙂

Strana