Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂
Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂
Tak holky jedu zrovna z prace. Od 4rano na nohou a cely den jsem byla jak prastena lopatou, tak unavena ze jsem usinala za chuze a to jsem spala vdera odpo a pak vlastne v noci. Jinak bricho porad poboliva, semtam pichne, semtam zasimra a do toho me zacalo bolet jakoby niz pod podbriskem az jakoby spodek, takze jsem napjata jak ksandy 😀
No ja uz byla v obchode, se psem, natlacila do sebe rohlik s pomazánkou a jdu umyt okna 😀
Ahoj v podvečer...holky...potřebovala bych vysvětlit...co znamená např. 10+4tt, 5+4tt...o)))))))))))))))))))))
jeee taky bych potřebovala umýt okna 😀😀 já jsem ještě v práci do 9 😔a pak sedanek s holkama 😀
@be_ruska beru, ptala jsi se, jak dlouho se snažíme o mimčo....já si ti dovolím odpovědět..:o))) před 12 lety jsme se s manželem 6 let pokoušeli o mimčo.....pak jsme se rozešli...a se současným přítelem jsme se snažili 3,5 roku........takže 9,5 let.....přesně před týdnem jsme se rozešli a dnes jsem zjistila, že jsem v tom.....hezký příběh, že?
Holky prosím vás mysleite si ze je normální pobolivani v podbrisku v rannem těhotenství dekuju moc za odpovědi 🙂
Dobre rankoo holkyyy 🙂 dnes me samotnou prekvapila BT!!!!! Podobu 5mesicu co merim max. teplota je 36,8.... ale dnes jsem 11DPO mam 3dny
do ms a dnesni teplota 37,0 co toooo ??? :D mam radost ted pokud to muze byt to co si myslim??? 🙂 prsa mam jak nafukovacky :D
Zdravím vás, nevím jestli nejsem ve špatné skupince, ale v neděli 8.10. jsem byla na IUI, dnes 13 den po iui a test negativní..je ještě šance?
@radunka87k já jsem si dělala test 14.DPO a čárka byla docela slaboulinkatá.....kdoví jak by vypadala 13. den..:o)
@radunka87k myslim ze je, spousta holek tady pise ze se nejaci dusi zacali objevovat az 15 den i vic 😉
Holky,tak zitra je den D. Vubec se necitim na ms a tehotne taky ne. Tak uvidim co z toho bude. Jsem nejaka zklamana dopredu...

@katerinaf27 No tak slaaaava 🙂 to jsem rada ze to neni rakovina.
@be_ruska ja antinu neberu uz 7let. Jinak toto je 4m co se snazime.