icon

Myslíte, že není brzo na těhotenský test? 🙂

cibuliste
16. říj 2016

Ahoj holky 7.10. Jsem měla ovulaci s přítelem jsme to pojistily od te doby me bolí v podbrisku .19.10. By měla přijít MS myslíte ze si můžu udělat uz tehotensky test a prosím doporucte jaký je nejlepší děkuji 🙂

lukyte
21. říj 2016

@kobinka185 Nevím no je to zvláštní a dělala ti dr. utz? Ja bych skocila do té laboratoře...
@eat Asi tak, ta sugesce dela hodne no.

kobinka185
21. říj 2016

@eat Uričtě na tom něco bude, jinak si to nedokážu vysvětlit. 😠

@lukyte Dělala, jenže myslím, že by to stejně tak brzo ani nešlo vidět. Když jsem byla poprvé, tak jsem si dělala 20x test, ukázal mi // , ale dr. mi to nechtěl potvrdit, prej je brzo, řekl mi, že to vůbec nemusí být těhotenství.Čekala jsem týden, než mi odebrali krev. A až podle výsledků krve mi volali, že teda těhotná jsem. Já to věděla hned, že není něco v pořádku. Ovšem teď si nejsem jistá vůbec ničím. Každopádně mě čeká zase víkend, kdy budu dělat testy a přičarovávat druhou čárku, mrkat na test, mžourat očima, vystavovat test všem světelným podmínkám a stejně na krev až nejdřív v pondělí. 😀

lukyte
21. říj 2016

@kobinka185 Já bych valila hned ted 😀

kobinka185
21. říj 2016

@lukyte Já jsem v práci a nejbližší nemocnici mám 40km ☹

lukyte
21. říj 2016

@kobinka185 Ahaaa tak to je dálka jako blázen no :-/

dashenka1
21. říj 2016

@lukyte ahoojky tak jak se citiis 🙂 pracujes?

rosalline
21. říj 2016

Ahoj holky, protože každé ráno slabě krvácím, tak jsem valila k doktorovi.................................................aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lukyte
21. říj 2016

@dashenka1 Ahoj citím se jakoze se nic nedeje ani tehu ani ms. Nene nepracuji jsem doma.
@rosalline To jako fáááákt??? 🙂 No tak gratulujiiiiii 😉

lukyte
21. říj 2016

@rosalline A co vše ti doktor řekl? 🙂

rosalline
21. říj 2016

Holky, já jsem tak nesmírně šťastná.....ještě je to hodně brzy...ale to malé očičko nalevo hlásá....halooo...já jsem tady ....milujte mě...:o)))))

rosalline
21. říj 2016

@lukyte řekl, že je hodně brzy...předepsal ultrogestan......a v úterý mám přijít, zdali se mimísek udržel...:o)

rosalline
21. říj 2016

@lukyte lukýtku..takže ty taky máš dvě čárky..?.::o)))

eat
21. říj 2016

@rosalline jeeee tak to je krásný! Potichoucku gratuluji 🙂 Snad se takove zpravy dockame brzy vsechny 🙂

dashenka1
21. říj 2016

@lukyte ja mam bolave prsaa zase na dotek 🙂 a obcas ten podbrisek 🙂 koukam ze uz mas ditko?

dashenka1
21. říj 2016

@rosalline to je krasnyyyy 🙂 kolikaty den po ovu?? 🙂

rosalline
21. říj 2016

ovulace byla 7.-8.10 - takže asi 16 dní

kobinka185
21. říj 2016

@rosalline Gratulace veliká! 🙂

dashenka1
21. říj 2016

@rosalline dekujuuuu

rosalline
21. říj 2016

@kobinka185 četla jsem tvůj příběh.....takže neklesej na mysli....dokud žiješ...máš naději

lukyte
21. říj 2016

@rosalline Určitě to dobře dopadne 😉 Já mám momentalně dve čárky ve skolce🙂 a na další čekám. Mám to dostat v neděli takze tak.
@dashenka1 JJ mám 🙂 já nevím proč ale nějak čuju že to nevyšlo...

dashenka1
21. říj 2016

@lukyte je jeste caas 🙂 mysli pozitivnee 🙂

lukyte
21. říj 2016

@dashenka1 Snažím se ale nevím no...ani u malého jsem nemela takové to že ženská VÍ že to klaplo ale zase maly nebyl planovany. Ted je to horší když jsme se rozhodli. Jooo a dnes jak jsem vezla malého do skolky tak me totalně bolely třísla a to samé jsem měla před porodem.

dashenka1
21. říj 2016

@lukyte za par dni se uvidii 🙂 ja jsem taky napnuta jak ksandy 🙂

rosalline
21. říj 2016

Děvčata...já potřebuji odborný názor....není ta čárka na 16.den moc slabá??????

lukyte
21. říj 2016

@dashenka1 To já taky... 🙂

lukyte
21. říj 2016

@rosalline Co blbes byla jsi u dr a vse je na nejlepší ceste. Ja mela u syna ducha po meskaní ms. Ty jsi uplně na začatku. Vše bude dobré klííííííd a neskod miminku 🙂

lukyte
21. říj 2016

@rosalline Koukej 😉 Tohle je tt se synem

rosalline
21. říj 2016

@lukyte
@dashenka1 já kecám...jsem 14.den po ovu...já se koukala na září místo na říjen.... nejsem já náhodou těhotná? :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

dashenka1
21. říj 2016

@lukyte JUUUU to chcii teed :D

rosalline
21. říj 2016

@lukyte to bylo cca kolikátý den po ovu? 12.?

Strana