icon

Nález v děloze, ale negativní test. Co to může být?

klaaaara
26. čer 2014

Ahoj holky, 7/13 jsem prodělala revizi dělohy po AB missed v 9tt. od té doby jsem nedostala samovolně MS, vždy jen vyvolávačka injekce nebo prášky. V úterý jsem byla u dr a v děloze byla nějaká tečka, dr mi dělala těhot, test a nevyšel, já si ho dělala dnes doma a taky nic. Podle poslední MS bych měla být 4tt. Nemáte některá zkušenost co to může být? Je ještě brzy aby se ukázal pozitivní test? Děkuji za odpovědi Klára

partyzanka91
•
26. čer 2014

ve 4tt by určitě ještě nic být vidět nemělo, to ještě ani není konec cyklu. Těhu se počítá od poslední menstruace takže když např 2 týdny mešká tak je to už 6 tt. A právě v tom 6tt (14 dní po nedošlé ms) se chodí na utz a většinou je tam vidět jen malinký žloutkový váček a někdy srdeční akce ano jindy ještě ne. Těhu test může být pozitivní už krátce po nedošlé menstruaci 2 - 3 dny, některé testy to dokážou poznat ještě dřív než má ms přijít.

klaaaara
autor
•
28. čer 2014

Při prvním těhu, jsme už taky ke konci 4tt viděly tečku, v 6tt už bylo vidět krásně srdíčko, ale 9tt bohužel revize. :( Když to není mimi tak co by to mohlo být?

terezapetrova
•
28. čer 2014

@klaaaara pozitivni test z moci se ukaze 14 dnu po otehotneni .. drzim palce..

ivet1987
•
28. čer 2014

@klaaaara ale jsou i případy kdy těhotenský test neukáže těhu i když těhotná jsi, zvláštní ale i to se stává 🙂

tavina
•
29. čer 2014

@klaaaara No ja doufám ,že jsem těhotná 😉 a pokud mi můj test nelhal vyšel mi pozitivní až 18 den po vynechání (1 den po vyvolávačce-doktorka zatím nic neviděla 😉 ) tak tet mi nezbýva než jen čekat ...doufám že nám to oboum vyjde tak jak si přejeme..

klaaaara
autor
•
29. čer 2014

Holky děkuji Vám za odpovědi a za povzbuzení. Od včerejška mám bolesti v podbříšku jako při ms a dneska jsem malinko špinila tak snad je to tam a je vše ok. Test zkusím zase za pár dní. Vám snažilkám přeji ať se brzy zadaří. 🙂

klaaaara
autor
•
30. čer 2014

Tak jsem byla dnes ve špitále kvůli bolestem břicha a špinění. V děloze stále tečka je, braly mi hcg a negat jen 3,29 tak nevím co to v té děloze můžu mít. Nemáte s tím zkušenost? Za 3týdny odjíždím na dovolenou a nerada bych aby se tam něco stalo. ☹

marecek4
•
30. čer 2014

no tak já měla u druhého opačný problém-test pozitivní a nález negativní-v 8tt 😀,jen jsem byla neodbytná a dr mě poslal na druhé sono a už to bylo-cysta jak blázen-4x9cm a až za ní se schovával prcek

vera_vila
•
30. čer 2014

nenech se u dr. odbýt a nech si udělat další vyšetření... Když to není těhu, tak pak to může být klidně nějaká cysta nebo něco podobného... prostě urguj dr., ať to zjistí...

klaaaara
autor
•
11. črc 2014

Ahoj holky, tak těhotná bohužel nejsem. ☹ Ale dobrá zpráva je, že jsem po roce dostala samovolně MS. 🙂 🙂 Teď mi dr dala na 5 dní clostilbegyt, zdá se jí že neovuluju. V pondělí jdu na kontrolu tak uvidíme co mi řekne. Všem hezký večer. 😉