Náznak těhu? Křeče v podbřišku, "kopřivka" na tváři
Zdravím 🙂 chtěla sem se zeptat, 14 dní zpět, sem vysadila HA po půl roce braní, s tím že necháme volný průběh možnému těhu. Poslední MS mi skončila 28.1, nějak sem nesledovala ovulaci, či plodné dny. Často tedy raději ob den, sme se s přítelem mazlily 😀 v sobotu, 7.1, sem den po styku měla nehorázné křeče v podbřišku, na pravé straně, bolelo to jak na dotyk tak i když sem se snažila se zvednout např.z postele, či se sklonit, říkala sem si, že je to nejspíš ovulka. Dva dny zpátky, se mi na tváří začaladdělat něco jako "kopřivka" osypal se mi celkem dost obličej. Jinak žádné jiné věci sem ani moc nepozorovala, krom hrůzných nálad, ale ty mr po dvou dnech i přešli, a ráno sem se vzbudila s klidem u srdíčka 😀 🙂 Bříško, se mi moc jiné nezdá, jen trošičku tvrdší pod pupíkem🙂 mohlo jít už tak brzo o uhnizďování? Dá sr to vůbec takhle brzo poznat, nebo jen blazním? :-X
Řeším teď podobnou situace, poslední MS začla 9.1., pak nalady, koprivka na obliceji, bolestiva prsa... Nyni 3dny zpozdeni, v sobotu jsem zkousela best test, negativnk, ale po limitu slabe,carky...vcera vecer po prijezdu domu jsem zkousela mamatest, slabsi ruzova,carka v limitu, zcela zrejma ale (zadny duch). Dnes rano druhy mamatest a totez co vecer, o trosku znatelnejsi...menstruace zatim nikde, prsa boli, takze cekam do zitra a budu zkouset asi dalsi test....jsem zvedava, jak to dopadne....o mimi jsme se nesnazili, nevadilo by nam ale...;)
Holky,mesicky nemam od listopadu,ale stale mam strach z doktoru,az ted jsem objednana na 20.2. Mam takovy jakoby tlaky v podbrisku,pali me zaha...nevim,jestli jsem tehotna...test jsem si delala pred mesicem a jeden pozitiv.druhy neg.Tak snad mi doktor potvrdi,ze jsem tehotna,moc bychom chteli..
@kacka777 Ahojky, no pokud nemáš menstruaci od listopadu, tak nejspíš těhotná nejsi - spíš máš nějakou hormonální nerovnováhu. To už by jsi totiž těhotenství stoprocentně pocítila a těhotenský test by zářil jak žárovka 🙂 A druhá věc - pokud nemáš menstruaci, tak nemáš ani ovulaci. Takže bych se být tebou s doktorem domluvila jak si dát dohromady cykly.
Aha,no ale ten test jsem delala před měsícem.,.a opravdu něco cítím v podbřišku..tak uvidim 20ho,jak dopadnu 🙂
@lucinka58 Obdivuju s jakou jistotou odpovídáš 🙂 myslím, že ani doktor by si netroufl takhle přesvěčivě něco tvrdit, promiň, ale přímo střílet od boku. Uplně zbytečně strašíš s nefungujícím cyklem 🙂 přitom klidně může být těhotná, je tolik případů, kdy to žena pozná až v 5 měsící a to má dokonce menzes.
@kacka777 Určitě počkej na doktora 🙂 utz ti řekne víc 🙂 držím pěstičky
myslím, kdyby jsi si udělala nyní těhotenský test, byla by jsi už si jistá na čem jsi i bez návštěvy doktora, ale kvůli chybějící menzes si tam určitě i tak dojdi 😉
Dobře holky,počkám na doktora...vím,můžu mít nějaký problém..uvidíme,každopádně pak dám vědět,jak jsem dopadla🙂
@sasi2222 Ahojky, to není o jistotě s porouchaným cyklem, ale o tom, že pokud by byla těhotná a v 5 měsíci, tak by ji zajisté nevyšel negativně těhotenský test, protože těch jednotek HCG, které jsou v těle je tolik, že jakýkoliv test je schopný je zachytit. A to, že některé slečny mají menses a jsou těhotné, tak to se samozřejmě může stát, ale pisatelka psala, že menses od listopadu nemá..... Je to jen můj názor, který jsem prezentovala, ostatní ho samozřejmě můžou mít jiný. Ale věř mi, já jsem od října těhotná a kdybych do teďka nedostala menstruaci a měla negativní test, tak bych si asi fakt nemyslela, že jsem těhotná. Ale samozřejmě to, aby brzo byla pisatelce moc přeji 🙂
Já ani nevím...jsem nervozní..radši to nechám na doktora..a nepřemýšlím nad tím,nebo když mi řekne,že nejsem...budu zklamaná...posledni dobou jsme na to nemysleli..i když to moc chceme..
@kacka777 Kati moc Ti to přeju, ale osobně si myslím, že jsi k doktorovi měla jít už v listopadu s tím, že jsi nedostala menstruaci. Mě to přijde docela nezodpovědný vůči sama sobě, ale také případně vůči miminku. Protože pokud by jsi doopravdy byla těhotná, tak jsi promeškala spoustu času a testů, která se do dnešního dne měli udělat a které vypovídají o průběhu těhotenství a hlavně o zdraví miminka. Osobně jsem moc zvědavá jak to u Tebe dopadne, ale je fakt, že já bych určitě takhle dlouho v nejistotě nezůstávala. A hlavně bych si klidně udělala pár těhotenských testů. To už bys totiž dávno věděla na čem jsi a nemusela by ses takhle stresovat, protože to miminku (pokud by jsi doopravdy byla těhotná, což si bohužel nemyslím) nedělá dobře. A pokud nejsi těhotná, tak nevěš hlavu. Já Ti přeju ať se Vám brzo zadaří a hlavně doufám v to, že budeš více zodpovědná za Vás oba.
luci máš pravdu,ale já prostě ted jsem v takovým stresu....mamka pořád,že určitě jsem,že to cítí,všichni dělaji jako bych už byla ..proto jsem se objednala...nevím,cítím dole chvílema bodání ...pak tlak..bolí mě pořád hlava..uvidíme.děkuji moc a slibuju,že zodpovědná budu 🙂
Děkuji Dasus 🙂) po 20.2. napíšu jak jsem dopadla 🙂

Nedá, klid..počkej do data mensesu..