Ahoj, možná se Vám bude zdát tato otázka směšná, ale vážně jsem díky ní celkem ve stresu. Měsíčky jsem měla dostat 6.3 a do teď nic. S přítelem jsme byli od 25.2-5.3. na dovolené v Belgii. Tam jsme se 4x milovali, samozřejmě s kondomem. I přesto mám strach, že bych mohla být v "tom". Vím, že je brzo, ale stejně jsem to nevydržela a dnes ráno si udělala TT. Negativní. Možná zpoždění souvisí se změnou prostředí. Předem děkuju za odpovědi.
Tak si skoč na krev 😉 Ale pokud bylo milování s kondomem bez nehody,tak by jsi těhu být nemohla a je možné,že to souvisí se změnou prostředí....mám v tom taky zkušenost 😉
No tak s kondomem je teda velmi malá pravděpodobnost, že bys byla těhotná, spíš to zpoždění bude změnou prostředí a tím stresem, který může MS ovlivnit 🙂 😉
Když tak zkus test za pár dní, jaký ukáže výsledek.
Já si taky myslím, že s kondomem je to daleko míň pravděpodobné, než třeba s HA....Ale jistotu budeš mít až po krvi, jak píše crca
Myslím, že je hodně nepravděpodobné,abys byla těhulka, na zpoždění může mít vliv plno věcí, takže se uklidni a MS určitě brzo dorazí a kdyby ne, skoč si na gyndu 😉
Sem začni psát odpověď...
Odešli
No co na to říct...můžeš být a nemusíš. Nezbývá než čekat.