Negativní těhotenský test a zpoždění MS
Ahoj holky mám prosbu teď mě čeká stěhování rozvod atd atd atd stěhují se 300 km daleko a tudíž mi bude chvíli trvat než najdu nové doktory. Mám 20 dní spozdeny MS ale doposud mi všechny těhotenské testy vyšly negativně. Myslíte že jsem těhotná? Podle kalkulačky bych měla být 6+1 ale na gyndu se dostanu až za 14 dnů děkuji za odpovědi
@lluciinkaaa já myslim, že ne. Spíš bych řekla že vynechání MS bude ze stresu.
@tera87 nemám mít z čeho stres všechno jde po dratkach mám větší břicho..... Cítim divný pocit v žaludku a nikdy jsem neměla problémy se spoudenim MS
Krasne odpoledne, pridam se svou troskou do mlyna pokud mohu 🙂 Ja mam dnes treti den zpozdeni, MS jinak celkem pravidelna. Vcera jsem zkousela TT, byl negativni, pritom me uz asi cca 4 dny divne poboliva podbrisek, dnes o neco vic. K tomu se zacinaji velice zlehka pridavat prsa (obcas citim sotva znatelne pichnuti) a od cca 14 hodin mam porad pocit, ze budu zvracet.. A ted premyslim, kdy zase testovat..
@lluciinkaaa 20 dní mi už přijde hodně aby to test neukázal.
Test by už těhotenství už odhalil. Dlhý cyklus může znamenat i to, že byl anovulační. Nejspolehlivejší bude vyšetrení.
@misakri Ja jeste pockam, v pondeli nebo utery zkusim TT a kdyz bude negativni, objednam se na gyndu a kort kdyz MS nedorazi.. Ovulku jsem mela, jen nevim kdy presne, nesleduju to. Vcera a dnes jsem merila BT, teplota 37,1 a 37,2. Bohuzel jsem do ted nemerila, tak tezko dle toho neco soudit..

Podotýkám že všechny testy byly mama test 10 bylo jich 6 a všechny jasně a zřetelně negativní... 😪