icon

Negativní těhotenský test. Jak dlouho čekat na návštěvu gynekologa?

misule55
9. led 2022

Holky začínám být nervózní, mám zpoždění ms 6 den, TT jasně negativní, prsa chvilku bolí, chvilku ne, je mi tak nějak divně, ale možná si to namlouvam, je možné, že bych byla těhotná? Jak dlouho byste čekaly, nez půjdete na gyndu? Jedno těhotenství už mám za sebou, zcela bez problemu, dneska 7 lety kluk.
Jinak ms mám zcela a bez výjimky pravidelnou, zpoždění jsem měla jen jako těhotná 🤷‍♀️

novamamina
9. led 2022

@misule55 očkování na covid?

terkync
9. led 2022

@misule55 mohla byt opozdena ovulace a tim i oddalena menstruace, takze neni vyloucene ani těhotenství, nebo celkove nejaka viroza, oslabeni, psychicka nepohoda? Telo neni robot 😊 u me pokud nebyli zadne bolesti, nic kromě opozdene MS, nechala sem vždycky telo byt. Samo se to srovnalo. Ale pokud citis ze je neco v neporadku, k dr bych pro jistotu zasla. Drzim palce at je vse ok 🍀

misule55
autor
9. led 2022

@novamamina ne, to už jsem byla v květnu a cyklus mi to nijak nerozhodilo

misule55
autor
9. led 2022

@terkync no já právě nechci panikarit, ale ať už jsem byla nemocná, mela extrémní stres, ms vždycky přišla přesně v terminu, ještě počkám, nic mě nebolí, jen jsem z toho nervózní

misadan11
9. led 2022

@misule55 mne doktor rikal dycky cekat 2 tydny nez jit na kontrolu...proste telo neni stroj a holt se to obcas zpozdi i bezduvodne...

terkync
9. led 2022

@misule55 chapu ze mohla ms chodit jako hodinky. Ale neuraz se, nikdo nemladneme a telo proste neni robot 😊 znam tisice dotazu kde stoji - cely zivot ms jako hodinky a najednou ne..
Nervozitu samozrejme chapu, v tomto pripade ti asi ale zadna rada na mk zjevne nepomuze. Resila bych s dr alespon po telefonu.. Uvidis co ti povi a mozna i uklidni 😊
A co sem vycetla z predchozich komentu, klidne to porad muze souviset se zmenami v tele po ockovani. (jakemkoliv)

journals
9. led 2022

To těhotenství spíš nebude. Možná vsugerované příznaky a stres k tomu? I to, může menstruaci pěkně oddálit.