Negativní těhotenský test. Mohu být těhotná?
Zdravím, chtěla bych se zeptat mám pár dní po pohlavím styku s přítelem (nepoužily jsme ochanu) a od te doby mám všechny těhotenské příznaky, ale dnes jsou to už 4 dny a tak jsem si udělala test a vyšel negativní, tak nevím jestli jsem si ho udělala moc brzo nebo je to jenom schoda okolností, nevěděl by někdo co by to jinak mohlo být? předem děkuji za odpovědi 🙂
@anetazahradnikova autosugesce 🤔👍
Mě to nedá...ale ta otázka je vážně? 🙈
Co jako čekáš, že se ti ukáže těhotenství na testu už po sexu? 🤣 promiň,mě přijde hrozně úsměvné, že někdo prostě neví, jak funguje proces oplodnění 🙈
Tak jen zkráceně...většinu příznaků těhu způsobuje hormon hcg, který tělo začne produkovat až +/- 10 dní po ovulaci...co je ovulace doufám víš.
Takže logicky 4 dny po sexu nemůžeš mít příznaky, ani pozitivní test.
Psychika je hrozná mrcha ....
Prosím tě, vrať se na základku a nebo použij Google a nastuduj si něco o oplodnění a těhotenství. 😉😱😁🤦
@anetazahradnikova proboha… další? To jako vážně??? To je tady každou chvilku 🤦♀️ Já nevím, ale bylo by fajn aby si některé dámy nastudovaly jak funguje ženský cyklus + zopakovat si čtení , protože to je každý den minimálně třikrát dotaz na těhotenský test…… návod dámy , návod!! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Přesně takhle sem to měla taky, když sem těhotná nebyla .. když sem byla těhotná, nebylo mi vůbec nic, byl to pro mě šok 🤭
Co by to mohlo být jinak? Například příznak blížící se menstruace nebo lehké virozy. Obojí je pravděpodobnější než těhotenské příznaky 4 dny po sexu...
@anetazahradnikova může to být PMS
To bude tzv.falešná březost 😁
Nevím, kolik ti je, ale doporučuji sexuální abstinenci. A něco si nastudovat o ženském těle a rozmnožování. Mimochodem, pokud nechceš otěhotnět, proč se nechráníte?
@anetazahradnikova 4 dny po bych řekla že maximálně může být tak zahnizdení jako jsem to měla já u prvního syna 4 den po prokázané ovulaci jsem mela pychlavou bolest na orave straně jakoby vejcovodu.A 9 den už duchy na dvou různých testech.U druhého tehu až 10den ducha.Na 4 den bych řekla že je to opravdu brzy.Kolikrat jsem si to vsugerovavala i já všechny tehu příznaky a nakonec jsem při opravdovém tehu u obou neměla vůbec žádné,ani nadační krvácení a celý tehu my bylo skvěle.Akorat vlastně u prvního 7 nebo 8dpo jsem mela horečky jako na chřipku jinak nic.

@anetazahradnikova kdy má dorazit MS? Má se testovat po vynechání...Kdy proběhla ovulace? Na testu by mohlo něco být cca 10 dní po ovulaci