Negativní test a přesto těhotná? Stalo se vám to někdy?
ahoj holky, dnes jsem 28 DC, menses nikde, testy včera a dnes negativní, prsa bolí jako hrom, několik měsíců před jsem měla cyklus cca 24-26 dní, stalo se vám že jste měly negativní test a přesto jste byly těhu? podle píchání v podbřišku byla ovulace nějaký 16-18DC...
co jsem si tu přečetla, tak někomu se těhotenství na testu ukázalo i několik dní před očekávanou ms, ale také klidně i 3 týdny po ní
3 týdny, to je strašná doba ... kdo to má vydržet
takže nám nezbývá než čekat, ještě že se tu alespoň můžeme mezi sebou poradit a povzbudit 🙂
to jo tedy, to i já vítám, že se tu můžeme vzájemně povzbudit 🙂
holky já to dnes se vší parádou dostala, doufám, že alespoň VY SE DRŽÍTE 😉
@eliska8228 no a u mě špinění skončilo, po 4 dnech a test negativní. Zatím tedy vůbec nevím, co a jak :/ Nejistota je nekonečná ...
@eliska8228 to mě mrzí, že ti to nevyšlo ... ale zase pozitivum je, že do toho můžete zase za pár dní ve vší parádě praštit 🙂
@lelinka22 jsi hodná děkuji. 10. září se mám vdávat, no při mém štěstí to v prosinci vyjde a já budu 10. září na porodním sále:o)
@eliska8228 no to je fakt, že se to může stát 🙂
@eliska8228
@lelinka22 holky ja probrecela cely den..ms neni prsa mi rupnou test bilej.. Ted sem kolem nej sla a on mi ukazal tohle
@hankar20 vypadá to jako náznak druhé čárky, ale takto jsem to ještě neviděla:o) tak držím palečky, ať je tam zítra celý proužek:o) to máš 10 nebo 25 test?
@eliska8228 10 ale drmax a ten pry falesne nedela...v realu je silnejsi
hmm, holky, tak paní doktorka posoudila můj stav a zítra se tam musím dostavit :( no mám trochu obavy... no ale hlavně ať jsem zdravá, když už nic ...
@lelinka22 nesmíš hned myslet na špatné, třeba se zítra ukáže že je vše na dobré cestě:o)
@eliska8228 budu se snažit myslet pozitivně. Děkuji za podporu!
@hankar20 nechceš zítra zkusit třeba digitální těhotenský test Clearblue, ten tu má dobré recenze 🙂 i když ta cena je šílená, mě stál před týdnem 216 kč
@hul také tam nic nevidím, zkus testovat znovu za dva dny 🙂
@eliska8228 uvidím. Třeba to zítra dostanu a bude vymalováno 🙂
@hul já ducha měla před týdnem a dnes jsem to dostala, takže já už raději duchy honit nebudu. akorát mě to navnadilo. každopádně Ti přeji aby to dopadlo podle Tvých představ 🙂

obvod sedí, jen ten košíček asi není můj 😀