Negativní test a přesto těhotná? Stalo se vám to někdy?
ahoj holky, dnes jsem 28 DC, menses nikde, testy včera a dnes negativní, prsa bolí jako hrom, několik měsíců před jsem měla cyklus cca 24-26 dní, stalo se vám že jste měly negativní test a přesto jste byly těhu? podle píchání v podbřišku byla ovulace nějaký 16-18DC...
Ahoj holky,
dnes je to 37DC, menstruace nikde ( cyklus mám opravdu pravidelný 28 - 29 dní )
Před týdnem jsem měla prudkou bolest v podbříšku, šla jsem na gyndu, kde mi řekli, že mám cystičku na vaječníku ( pro mě nic nového, trpím na to bohužel ). Nicméně se mi ještě nikdy nestalo, aby mi cysta zastavila cyklus. Nyní je to přes týden od očekávané ms a stále nic..dělala jsem si nějaký obyč tt, ale byl negativní..myslíte, že mám ještě čekat, že bych mohla být těhu ? ( snažíme se s manželem přes 5 let - nevydařené inseminačky apod. ) Nebo myslíte, že bych měla jít na vyvolávačku? Nikdy se mi to nestalo, tak jsem z toho jelen 🙂 Děkuji za Vaše zkušenosti
Ahojky moc moc děkuji za vyjádření.......určitě dám vědět......
@senoritapesa. Ahoj takovou zkusenost sice nemam, ale jeste bych par dni pockala. Muzes byt tehotna jen kratce a to tt testy jeste nezjisti. Zkusila bych test pozfejc a pak bych kdyztak sla ns gyndu. Doufam ze jsem zi aspon trochu poradila 🙂
Mám pri prvom synovi skúsenosti. Tri testy a nič. A bola som
Kočky před časem jsem tady psala že čekám,testíky zlobily a je to přesně měsíc ,co jsem objevila na testíku dálnici .. tak vám přeju taky hodně úspěchů 🙂 už mám za sebou první fázi.. a to otěhotnět.. nastává druhá a to udržet a přežít nespavost a nevolnosti 🙂
držím palce.. měla by sílit ;)
Ahoj holky chci se zeptat ja jsem mela mit ms 26.do 30 a jeste nic a test mi ukazal jednu carku kdy bych mela zkusit dalsi test myslite ze muzu bejt tehotna dekuju za odpoved
Tak 100% těhotná být nemusí ;) stalo se mi,že jsem měla zpoždění i týden a na testu nic.. pokud test neukáže dálnici ,tak ničemu nevěřím :D :D snažili jsme se dva roky,takže testů jsem udělala mraky :D
,
Hoky zvu vás 🙂 https://www.facebook.com/groups/1721866774748932/
monikus tak to je parada ze carka sili 🙂 uz neni pochyb
Holky tak na konec jsem tehotna
paráda 🙂 gratuluju moc 🙂 a nechceš ke mně do skupinky ? na fb- Ledňátka 2017
Mela jsem spozdeni 6 dnu budu v 6 tydnu

@hana1515 ahoj to jsme na tom +- stejně já od 30.4 vysazeno HA,a stále ms nikde,prsa nalité a tt negativní držím pěsti 😉