ahoj holky, dnes jsem 28 DC, menses nikde, testy včera a dnes negativní, prsa bolí jako hrom, několik měsíců před jsem měla cyklus cca 24-26 dní, stalo se vám že jste měly negativní test a přesto jste byly těhu? podle píchání v podbřišku byla ovulace nějaký 16-18DC...
S tou zranitelností... je zajímavé, jak někdy holky píšou, že právě v začátcích, kdy ještě nefunguje placnta, je mimčo chráněné, bo není propojené s tělem matky...ale to mi přijde jako nesmysl, právě že nefunguje placenta jako filtr a dítě je víc než potom takovou neodlišenou částí těla matky..takže souhlasím, že když má některá žena pocit, že můžete být těhotná, aby se tak pro jistotu chovala, bo člověk nikdy neví.
Dobre rano damy,rada bych znala vas nazor.Uz ctvrty den jsem nedostala menstruaci,i kdyz jinak mivam pravidelnou(zpozdeni max. 1 den).Proto jsem si dnes rano delala TT,ale ten byl absolutne ciste negativni.Vcera rano se u mne objevil jasne ruzovy vytok,ale opravdu jen trosicka,ktery se pak zmenil na hnedavy,ale taky jen mizive mnozstvi a od te doby zase nic.Jinak nemam ani bezne pms,krom boleni kotniku,kolen a kycli.Jo a predevcirem jsem nemohla usnout,i kdyz jsem byla cely den dost unavena,zirala jsrm do stropu jeste 3 hodiny po tom,co jsem odesla na kute.Tedy,co myslite,je mozne,aby byl test negativni i tskto pozde po vynechani menstruace?
@carpatia ahojky, je možný, že jsi měla ovulaci později v cyklu a těhotenský test bude pozitivní později 😉 , nebooo to můžeš mít jako já - měla jsem jen rozhozený cyklus a musela jsem po asi 8 dnech špinění jít na vyvolávací injekci - MS jsem nakonec dostala až 49DC ☹ každopádně jsem si taky dělala naděje a vyplácala snad 6 těhu testů 😒
Baby ahojte, ja som teraz 42 DC, 9 Deň od vyvolávačky, mrchy nikde, test negatívny.
-začínam sa báť :(
@petanevesta, salomee : Diky moc za rady, ja pouzila mamatest 10,ten by mel byt OK. Pred pul rokem jsem vysadila ze zdravotnich duvodu HA,od te doby byla menstruace pravidelna jak hodinky,ale je mozne,ze se to zacalo projevovat az tedka.Navic ted beru Letrox kvuli spatne funkci stitne zlazy,ale ten na test asi vliv mit nemuze. S pritelem mame sice nechraneny styk,ale pritel si dava pozor a tvrdi,ze nic nezanedbal🙂. Tak snad to teda bude jen ta opozdena menstruace. Nerada bych ale neco pokazila,kdyby nahodou,rada si dam vecer sklenku vina,zabeham si,horka vana..znate to🙂.
@carpatia myslím, že čtvrtý den po předpokládaném začátku menstruace je opravdu moc brzo, dokonce si myslím, že menses ještě klidně dorazí. Ale i na test je brzo - i když výrobci píšou opak, viz. moje osobní zkušenost. Já teď ale třeba mívám menstruaci pravidelnou po 28 dnech a tak jednou za tři čtyři měsíce se opozdí až o 7 dní, vždycky mám trochu nervíky, ale vždycky nakonec mrška dorazí, ale výtok nemívám.....ovšem je fakt, že ještě pořád kojím a je možný, že to jak malej zrovna pije, víc či míň, to asi může ovlivnit - ale to je jen moje laická domněnka. Nicméně minimálně tu horkou vanu bych zatím vynechala......
no přesně, tu vanu raděj ne, už vůbec ne třeba po sklence. Já jsem se slušně nalévala burčákem když jsem nevěděla...
ahojte babule.. prosim vas, potrebujem poradit. mala som dostat ms 9.1. ale o necely tyzden prislo spinenie s primesou krvi.. hovorila si ze to je asi enjaka blba ms. tyzden nic pohoda a dnes znovu spinenie :( co to moze byt? nemate skusenost?
@domi1988 a test sis dělala?
@blondynka400 jj testovala som pred prvym spinenim po nom a aj v sobotu myslim ale nic.. normalne sa bojim ☹ odkedy sa snazime , tak mi vsetko blbne 😖
@domi1988 a nebrala jsi dlouho HA? No mohl to být třeba anovluační cyklus, to pak tělo může taklhe blbnout... Že by jsi byla tak dlouho těhotná a ani náznak čárky není moc pravděpodobné 😉 Špinění nebo růžový hlen může být ale i uprostřed cyklu při ovu 😉
@blondynka400 nie nie ha som brala pred asi 4 rokmi priblizne rok.. som zufala.. dnes mi prisiel gynex som sa tesila ze to budem uzivat ze sa mi to da doopy a zase je to vsetko v prdeli.. myslis ze mam ist na gyndu?
@domi1988 já bych ještě počkala. Ovu testy nebo BT jsi zkoušela, jestli tělo fakt funguje a je ovu? Než gynex doporučuju jeřáb, po tom už otěhotnělo holek 😉 A mně taky moc pomohl 🙂
@blondynka400 bt nemeriam. ovu testy.. dnes ma cukalo ze si kupim ale mam s nimi take nijake skusenosti, tak som rezignovala.. bojim sa e to je nieco vazne :(
@mates22 ja pracujem v nemocnici, nejak mi to je trapne stale tam chodit nech si nemyslia e som nejaka krava.. tak to mas super gynekologa, ja neviem ci by mi poradili, pride mi to tam vsetko nejake rychle, ale mam gynekologicku niekde fuc zastupuje ich ina, celkom fajn pocit z nej mam mozno zavolam..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@piera 😲 Teeda,to slyším poprvé. Pár měsíců před porodem slavnostně pozitivní test...