Negativní test a přesto těhotná? Stalo se vám to někdy?
ahoj holky, dnes jsem 28 DC, menses nikde, testy včera a dnes negativní, prsa bolí jako hrom, několik měsíců před jsem měla cyklus cca 24-26 dní, stalo se vám že jste měly negativní test a přesto jste byly těhu? podle píchání v podbřišku byla ovulace nějaký 16-18DC...
@hannyy když tohle je typická ženská vlastnost, že je netrpělivá a chtěla by vědět všechno hned, aspoň u mě to tak je 😀 "Naštěstí" máme tenhle týden závěrku v práci, takže to snad uteče 😉
ahojky, myslíte že mám ještě šanci?
Když jsem 15DPO, a 30DC, jsem 12D po KETu, pobolívá mi bříško, ale všechny testy jsou bílé, a i v kalhotkách je bílo.. Cyklus mívám pravidelný po 28dnech... já už fakt nevím..
poradte..
@winterska - beries duphaston ci ine lieky? Oni umelo predlzuju cyklus.. pockaj den-dva a ked nic, zajdi na krv.
@anjelicek26 beru utrogestan - u něj je možné že mi ms oddálí.. už se mi to stalo v srpnu při IUI že mi oddálil ms až o 5 dnů..
ahojte, tak sa pridam aj ja... ms mavam pravidelne vyse dvoch rokov 27-28 dni.. dnes je 31DC a menzes nikde, testy biele ako prvy sneh... snazime sa od aprila.. mne teraz z krvy zistili znizenu funkciu v druhej faze tehu, od 10teho dna mam brat lutenyl, ale zatial nenastal ani ten 1vy den... manzelovi tiez zistli nejaku znizenu funkciu... ale vraj staci jedina zdrava spermia 🙂 tak nadej umiera posledna nie?
este som zaudla ze bolesti brucha som mala ako pri klasickej ms, aj som si dala tampon keby daco...
holky jake jste delaly testy , ja jen mamatest s citlivocti 10 , ale slysela jsem na mamatest hodne engativ , tak si zkusim v so koupit clear blue 😉
@andrejkasi Ahojík. tak jsem dneska přišla z práce a udělal sjem si poslední test, kterej mě dráždil v lékárně a byl stále bílý s jednou čárkou ☹ ☹ ☹ ☹ začínám se pomalu smiřovat s tím, že to dopadne pro tento měsíc špatně vyvolávačkou ☹ ☹ ☹ ☹
Ahoj holky, podělím se se mnou zkušeností. MS jsem nedostala týden, test, co jsem si dělala doma, byl negativní. Šla jsem k doktorovi, na ultrazvuku něco viděl, ale nebyl si jistý, jestli to je těhotenství. Dělal mi test na HCG z krve, když jsem si volala na výsledky, sestřička mi sdělila, že nejsem těhotná. Jenže MS se už delší dobu nedostavila, dělala jsem si znova test, zase negativní. Šla jsem znova k doktorovi, udělal mi ultrazvuk a zjistil, že jsem v 6tt.
@akcccina ja ho mam v planu v so koupit , myslim, ze ukaze 😀 😀 😀 a pokud ne tak dr. to v krvi zjisti, ale u me je to tak, zacinam tomu verit, kolegynka se me dneska ptala jestli nejsem v tom, ze mam brisko 😀 rikam ze nevim, ze sve bricho pozoruji ale test nic neukazal ze musim tyden vydrzet a budu vedet vic 😀 😀
Srandu si bohužel nedělám. Krev na test mi byla odebraná v odpoledních hodinách. Víc jak týden jsem byla těhotná, takže by se to muselo ukázat. Říkám si, jestli mi ten test vůbec dělali nebo jestli to v laboratoři nespletli, přece jen už měli všichni před koncem pracovní doby...

@andrejkasi Takže budeme netrpělivé společně. Já se snažim taky testům se vyhýbat a nechodi ani okolo lékárny 😀 řikala sjem si,že to snad vydržim do pátečního rána udělám si ho a uvidim jak dopadnu. Ale nejdýl c pá by ch se fakt nahlásila k MUDr. 😖