Negativní test a přesto těhotná? Stalo se vám to někdy?
ahoj holky, dnes jsem 28 DC, menses nikde, testy včera a dnes negativní, prsa bolí jako hrom, několik měsíců před jsem měla cyklus cca 24-26 dní, stalo se vám že jste měly negativní test a přesto jste byly těhu? podle píchání v podbřišku byla ovulace nějaký 16-18DC...
@andrejkasi nepovidej ze dorazila, jezis no to je teda svine ruda ☹ nemela jsi ji pustit dovnitr ☹ ale treba se hned zastavi a jeste neni vse uplne ztracene kocko 😉
holky u me zatim stale ms nikde no tak snad uz ani nedorazi, at se jde uz teda jako bodnout, ze 😀 😀 😀
@hannyy taky bych ji nejradši řekla, ať se jde bodnout 😀 No nevím, zatím je taková nijaká, tak uvidím, zda se rozjede. Na tu gyndu si zajdu ale tak jako tak
Ahoj, netalo se už některé z vás, že ano dr neviděl začátek těhu (tedy nebyla ani hladina HCG v krvi) a přesto mohlo být rané těhu? Kontrola byla 12 DPO http://www.womenzone.cz/uzivatelka/martinaj23/g...
@andrejkasi tak treba kocko to nic nebude a bude to jen lehke spineni a dr.zjisti ze i presto tehu jsi 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@hannyy děkuju, ale to asi fakt ne. Sice je slabá, ale je tam 😠 Už aby zas odešla a my mohli pokračovat ve snažení 😀 Co ty, pořád nic?
@andrejkasi drzim moc palecky at je to rychle za vami a kdete do dalsiho snazenicka.........u me stale nic...... 😉
@andrejkasi
Ahojíky. No včera jsem to už nějak nevydržela a zavolala jsem na gyndu.k mé smůle má doktorka dovolenou takže jsem soe objednala až na 15.11 ☹ což je docela za dlouho. Ale dříve to nešlo. Jak jsi na tom ty? Jinak nic nového 😔
@andrejkasi no, naposledy v úterý a nic tam nebylo. Zejtra si asi nějakej koupím. A ty teda začíš od nova příští měsíc?
@akcccina a nezastupuje jí někdo, že bys mohla jít jinam? Já jsem to včera dostala, takže u mě je jasno 😠
@akcccina já si na tu gyndu dojdu v úterý tak jako tak a hned jak ms skončí, tak se budeme snažit dál 😉
@andrejkasi takže držím palečky do dalšího měsíce a u mě se uvidí, ne nikdo tam nezaskakuje takže musím být trpělivá
ahoj dievcata.tak mne meskala menstrucia asi tri dni a test mi vysiel ze som neni,kedze neprisla ani o dalsich 5 dni spravila som si este jeden a ten mi vysiel pozitivne 🙂 na druhy den som utekala doktorke a ta tam nic nevidela tak mi kazala prist a tyzden a az potom ho bolo vidiet 🙂 a to iste sami opakovalo pri druhom tehotenstve 🙂
@andrejkasi Tak se přidávám k Tobě. Myslím,že to tento měsíc nebude. Začínám špinit a mám mírné bolest ☹(( achjo. Já se z toho čekání zase zbláznim. Jak se odreagovat holky?
Jsem si řikala,že to zvládám,ale to moje podvědomí je nějaké toužebné a bolavé... ☹
@akcccina třeba to bude jen mírné špinění. Ještě neztrácej naději. Co test, koupila jsi?
@andrejkasi No, myslim,že ne ☹ test jsem nekoupila. Uvidim jak zejtra jestli se mrcha rozjede...
ahoj, hlásím, že jsem 5 den po vynechání ms, stále nepřichází, ale naposledy jsem testla v úterý a od té doby nic.. ráda bych tu mrchu dostala.. už mi to nebaví..
Holky,minule jsem tu psala ,ze jsem to dostala 39 DC ....dneska jsem 44 DC a stale nic ,ale pritom jsem se moc tento mesic nesnazila ,tak asi zase zpozdeni :-/// Test jsem si nekoupila ,pochybuji ,ze by byl pozitivni....

@ebi52 aha, tak to jo 😀 a jak to s tebou vypadá, testla jsi dneska?
já ano, a na testu bílo, celý večer i noc jsem měla bolesti v kříži i v břiše.. ms se blíží... asi bude dost bolestivá..