Negativní test a přesto těhotná? Stalo se vám to někdy?
ahoj holky, dnes jsem 28 DC, menses nikde, testy včera a dnes negativní, prsa bolí jako hrom, několik měsíců před jsem měla cyklus cca 24-26 dní, stalo se vám že jste měly negativní test a přesto jste byly těhu? podle píchání v podbřišku byla ovulace nějaký 16-18DC...
@nikaniko najlepsi je podla mna mamatest
meska mi ms 2dni... striedavo ma bolel mechur a je to uz 11dni co ma neberiem antibiotika... myslite ze tie atb mohli spospvit to ze sa mi oddialila ms. ? kedy treba zajst gyndovi aby mi dal inekciu na spustenie menzesu? nemam ani priznakh ms. ziadne bolenie bruska ani prsnikov. test som si robila 3,dni pred ocakavanou mrchou a bol negativny
@strawberry17 naozaj je najspolahlivejsi? Aj kedykolvek v priebehu dna?
@m_atil_ka ja o nic lepsie, len sa citim strasne plna...neviem ci z vianoc alebo co...ale tie prsia ako som ti pisala ale nie moc...v podbrusku ked sedim tak citim..ked jazdim autom tak nesmiem mat uzske nohavice lebo puknem...a v robote musim nosit rozopnuty gombik lebo ma tlaci..neviem co si mam mysliet ozaj..ja asi si urobim v piatok test a uvidim..a ked tak volam doktorke v stredu co mam robit...lebo som uz s toho nervna...
@m_atil_ka tiez som na to myslela aj svagrina mi povedala ze mam ist k doktorovi ( je cech) a povedat mu co a ako a ci mi urobi krvne testy..a budem vediet viac ale neviem..mne je to take blbe ist tam a povedat aj tym sestrickam ( su divne) ze chcem si dat urobit krvne testy...alebo im poviem ze sa mi kruti v hlave ( co aj je ), ze mi je niekedy mdlo, ( co mi je) nech ma vysetria...a uvidim co mi povie...urcite sa ma opyta ci som tehotna...urcite lebo ma uz pozna dost dlho..je to rodinny lekar,, no myslim vseobecny..mozno to urobim tak..
@m_atil_ka ok zajtra ked pojdem z roboty domov tak sa stavim ..a uvidim co mi povie...ale najprv cakam na tvoje // kolajnicky.. 🙂 som zvedava,,velmi..aj ja dam vediet co a ako...ok??? 🙂 citim sa ako male dieta ktore sa nevie dockat kedy otvori darcek.. 🙂 ale myslim to vseobecne 🙂
@m_atil_ka ak ti mozem poradit ako je najlepsie si dat tehu test, vecer uz po 20hod nepi, cez noc nechod na WC, aby rano bol moc co najkoncentrovanejsi a neriedeny pitim, a daj si ho rano, drzim palce
@lienka82 joj ale ste netrpezlive to poznam 🙂 mna gyn nechcel zobrat skor ako ked budem v 10tt, teda vlastne sestricka, ked som tam voalala, nakoniec sa mi ju podarilo presvedcit a natlacit sa tam skor 🙂
@strawberry17 ale tie nase su strsne hlupe...ozaj ale zajtra tam zajdem a uvidim co mi pocie..ci ma zoberie alebo nie...ale dakujem 🙂
ako tak kukam na ten moj testik zda sa mi ze je tam taky slaby duch, ale mozno to bol taky test 😀
ja som zistila v 3 mesiaci že som tehotna 🙂 nakolko som sa cítila dobre a testy mi ukazali že tehotna niesom tak som si myslela že mam cistu alebo neaky problem až na ultrazvuku mi doktorka povedala že končím 3 mesiac 🙂 robila som si 5 testov a ani jeden to neukazal

@m_atil_ka no tak ako u teba este nic?? u mna nic a mam pocit ze sa mi nalievaju prsia. pred tym som ich mala vacsie ale v poslednych dnoch myslim 25 a 26 .12 sa mi ako keby zvacsili a citim ich vzdy. nebolia ma ale citim ze sa zvacsuju...ale mrcha este nedosla.bud zajdem ku doktorovi nech mi zoberie krv alebo pockam na moju ktora ordinuje az 2.1. a ty co??