icon

Negativní test a přesto těhotná? Stalo se vám to někdy?

ia.
21. pro 2007

ahoj holky, dnes jsem 28 DC, menses nikde, testy včera a dnes negativní, prsa bolí jako hrom, několik měsíců před jsem měla cyklus cca 24-26 dní, stalo se vám že jste měly negativní test a přesto jste byly těhu? podle píchání v podbřišku byla ovulace nějaký 16-18DC...

999happyday
8. led 2013

@stellamaris klobúk dole, obdivujem ťa, ale asi máš pokojné dieťatko...ja by som to pri mojej nezvládla..alebo zvládla s tým, že by plakali obe deti a ja nespala...a nejedla, nevarila, neprala, neupratovala..a asi ani nežila ☹

stellamaris
8. led 2013

@999happyday no mas pravdu,mam pokojneho synceka,ten ani vela neplace,hra sa,pozera televizor,zaspi....v kociku spi par hodin,vecer v pohode zaspi v postielke,vela prace nenarobi veru 😉 zatial ho zvladam a domacnost tiez,uvidime ako bude s druhym 😉 a tebe nema kto pomoct s malou,vies,alebo s domacnostou?

meggie87
8. led 2013

@ninive211 tak vzhledem k svatbě bych ti přála aby to bylo dle tvých předsat a bejbátko tam nebylo ale jestli jsi to nedostala tak tam pořád nějaká šance je a nejsi třeba nachlazená a nebo ve větším stresu? to se taky MS zpožďuje ...

meggie87
8. led 2013

@jarka88 jee tak to gratuluji 🙂 duch je dobré znamení 🙂🙂

meggie87
8. led 2013

@999happyday já sem mamatest 10 taky zkoušela sedm dní po zpoždění a pořád negativní tak počkám ještě do konce týdne a zkusím to znovu, bylo by fajn vidět tam dvě čárky 🙂 ale dej vědět jestli to sestra měla pozitivní nebo ne 🙂 to mě zajímá

999happyday
8. led 2013

@meggie87 a vy ste sa snažili?? lebo ja sa snažím neotehotnieť....a neobjavila sa ti tam čiarka ani po určitom čase?

ninive211
8. led 2013

@meggie87 No ve stresu jsem teďka dost 😀 A pokud opadne stres tady kvůli tomu, tak až do června budu mít dost stresy v práci (jsem účetní). Nachlazená jsem lehoučce, spíš tak jako obvykle každou zimu...bývám na tom hůř...

meggie87
8. led 2013

@999happyday jj my se snažíme mít mimčo, vubec se mi neobjevila ani náznak nějakého ducha prostě sněhobílo :/ tak to nechám a zkusím to testnout az 12 -14.1. a uvidimíme... všude sem si četla jak je mamatest nejlepší tak nevím tedy co si myslet...

meggie87
8. led 2013

@ninive211 noo tak to jsem sama zvědavá jak ti to dopadne a co zajít k doktorovi na odběr krve i když to bude ještě asi brzy psala jsi žes to měla dostat na silvestra to je jako umě a já taky pořád nic i když já zase doufám v nějakého ducha ;) tak zkus ten test ještě tak toho 12-14.1. a pokud nic tak k doktorovi na vyvolávačku já mam v plánu stejný postup 🙂

ninive211
8. led 2013

@meggie87 jj, mám to v plánu, dneska jsem se objednala preventivně u Dr., ale volno byla až na 18.1. no a když se MS normálně dostaví přece jen, tak že brknu, že nedojdu...doufám, že tam nebudu muset...a tobě naopak přeju, aby ti to vyšlo 🙂

ninive211
8. led 2013

@meggie87 jinak taky jsem měla mamatest od GS...přítel testoval se mnou...sebral mi ho z ruky a mučil mě...nechtěl mi říct výsledek :-/ To byly nervy! Trochu opadly, ale ještě jsou, dokud nebude červená, tak budu furt jako na trní.

meggie87
8. led 2013

@ninive211 díky 🙂 jj to chápu tak pak dej určo vědět jak to dopadlo, přece jen je lepší když budete mit mimčo až budete chtít a aspoň si parádně užijete svatbu 🙂

jarka88
8. led 2013

@meggie87 děkuji, uvidíme zda bude sílit, byla bych šťastná 🙂 ale divis naštěstí viděl i přítel, tak halucinace to nebyla...ale mám divné bolesti břicha, jakoby MS, ale vůbec nic, jen vytoky...

999happyday
8. led 2013

@jarka88 a ten duch sa ti objavil hned alebo az po urcitom case?

piacere
8. led 2013

@999happyday podľa mňa nie si tehotná 🙂

jarka88
8. led 2013

@999happyday v limitu co měl, přece jen such je vidět až se barvy pořádně vpiji, ale byl krasne v limitu a žádné dlouhé čekání 🙂

kackaku
8. led 2013

@piacere krásné testíky, kolikpak DPO je ten z 24 DC?? 🙂

piacere
9. led 2013

@kackaku ďakujem 🙂 13dpo 😉

ninive211
9. led 2013

@meggie87 tak to vypadá, že červená návštěva zrovna přišla, takže snad to bude OK...uff, uff, uff!!! Teď jen aby to vydrželo těch pár dní jak má a né že večer konec....

piacere
9. led 2013

@999happyday tak ako? 😉 Robila si test ešte aj dnes? 🙂

meggie87
9. led 2013

@ninive211 jej tak snad to budeš mit ok 🙂 .. kdo by to byl řekl, že jednou budu někomu přát tety z červené lhoty :D :D no a já pro změnu ještě pořád nic 🙂

jarka88
9. led 2013

@meggie87 tak jak jsi dnes na tom? 🙂

meggie87
9. led 2013

@jarka88 žádná změna, ale test jsem si ještě nedělala nachám to na později, jen v noci jsem se pořád budila, bolelo mě teda hodně břicho,myslela sem si že sem to dostala ale nic ani kapka

jarka88
9. led 2013

@meggie87 tak to jo 🙂 no ja se v noci taky docela svíjela a vůbec jsem nemohla spát :/ asi jsem ze všeho vypleskaná a nervózní...

meggie87
9. led 2013

@jarka88 jj taky si myslím že ta nespavost bude i díky nervozitě 🙂

jarka88
9. led 2013

@meggie87 no tak já mám naštěstí 100% potvrzeno 🙂 tak držím pěstičky, aby se to potvrdilo i vám 🙂

meggie87
9. led 2013

@jarka88 tak gratulace veliká 🙂 takže tfuj tfuj ať je všechno v naprostém pořádku 🙂

jarka88
9. led 2013

@meggie87 moooc děkuji 🙂 jsem jak nesvá 😀

meggie87
9. led 2013

@jarka88 neboj to zvládneš 🙂 a co bys chtěla víc? Holčičku či kluka?

jarka88
9. led 2013

@meggie87 no na jednu stranu hlavně, že to je zdravý a udrží se to 🙂 ale tajně budu doufat v holčičku, chlapečka už máme a páreček je vysněný a ta holčička je sen snad každé 🙂

Strana