Negativní test a přesto těhotná? Stalo se vám to někdy?
ahoj holky, dnes jsem 28 DC, menses nikde, testy včera a dnes negativní, prsa bolí jako hrom, několik měsíců před jsem měla cyklus cca 24-26 dní, stalo se vám že jste měly negativní test a přesto jste byly těhu? podle píchání v podbřišku byla ovulace nějaký 16-18DC...
@999happyday no mas pravdu,mam pokojneho synceka,ten ani vela neplace,hra sa,pozera televizor,zaspi....v kociku spi par hodin,vecer v pohode zaspi v postielke,vela prace nenarobi veru 😉 zatial ho zvladam a domacnost tiez,uvidime ako bude s druhym 😉 a tebe nema kto pomoct s malou,vies,alebo s domacnostou?
@999happyday já sem mamatest 10 taky zkoušela sedm dní po zpoždění a pořád negativní tak počkám ještě do konce týdne a zkusím to znovu, bylo by fajn vidět tam dvě čárky 🙂 ale dej vědět jestli to sestra měla pozitivní nebo ne 🙂 to mě zajímá
@meggie87 a vy ste sa snažili?? lebo ja sa snažím neotehotnieť....a neobjavila sa ti tam čiarka ani po určitom čase?
@999happyday jj my se snažíme mít mimčo, vubec se mi neobjevila ani náznak nějakého ducha prostě sněhobílo :/ tak to nechám a zkusím to testnout az 12 -14.1. a uvidimíme... všude sem si četla jak je mamatest nejlepší tak nevím tedy co si myslet...
@ninive211 noo tak to jsem sama zvědavá jak ti to dopadne a co zajít k doktorovi na odběr krve i když to bude ještě asi brzy psala jsi žes to měla dostat na silvestra to je jako umě a já taky pořád nic i když já zase doufám v nějakého ducha ;) tak zkus ten test ještě tak toho 12-14.1. a pokud nic tak k doktorovi na vyvolávačku já mam v plánu stejný postup 🙂
@jarka88 a ten duch sa ti objavil hned alebo az po urcitom case?
@999happyday podľa mňa nie si tehotná 🙂
@999happyday v limitu co měl, přece jen such je vidět až se barvy pořádně vpiji, ale byl krasne v limitu a žádné dlouhé čekání 🙂
@999happyday tak ako? 😉 Robila si test ešte aj dnes? 🙂

@stellamaris klobúk dole, obdivujem ťa, ale asi máš pokojné dieťatko...ja by som to pri mojej nezvládla..alebo zvládla s tým, že by plakali obe deti a ja nespala...a nejedla, nevarila, neprala, neupratovala..a asi ani nežila ☹