Nevím, jak poznat, jestli jsem těhotná

simonecasper1994
9. dub 2015

ahoj je mi 20 let. před půl rokem jsem s bývalým přítelem otěhotněla. potvrdil mi to těhotenský test na kterém byla jedna silná a druhá slabá čárka. moje gynekoložka řekla že jsem už v v šestém týdnu i když jsem ještě slabou ms měla. ale bylo mi blbě....a to hodně. nemohla jsem nic jíst,protože se mi po všem zvedal žaludek. bejvalej se mi akorát smál a já měla hlad ale snesla jsem jen sladké věci. dva týdny od potvrzení těhu bejvalej došel v opilém stavu protože slavil s kámoši že bude táta. nějak se skácel plnou vahou na mě a hlavně to odneslo břicho. okamžitě následovala gynda,protože jsem se bála o mého puntíka který byl trochu vidět. doktorka udělala vnitřní ultrazvuk,ale nikde nic. v krvi byl ještě hormon jaký mají těhotné. zpráva zněla,že se to do mě vztřebalo. bejvalej celé dny prochlastal a prohulil a vyčítal mi že za to můžu já. dala jsem mu košem a našla si mého současného přítele. trefil se do mých plodných dnů i do ovulace. ovulaci poznám. dostaví se přesně 14dnů po ms a pobolívá podbřišek. jenže mám pět dnů před další ms a je mi divně. pálí mě žáha,střílí mě bolesti do zad,jsem unavená,náladová.......ignorovala bych to,kdybych si před třemi dny nenahmatala divnou změnu na břiše. v podbrisku jsem nahmatala takovou tvrdsi oblast. neco podobneho jsem mela minule. je to jako vypoukla bublina. jenze v prvnim mesici jsem tohle nemela az tak v tom sestym tydnu. tehu test negativni ale prsa se mi trochu nafoukavaji a pak zase trochu zplasknou na normal velikost D. momentalne mam dodelanou skolu a hledam zamestnani. bydlim s pritelem v malnkem obytnem voze protoze mame na jidlo a najem v byte neutahnem tak jsme na pozemku znamych. da se tu varit i kamna tu mame. jsou tu tri postele ale nejsem v situaci kdy bych ted utahla mimi. zvlast na prostoru 2,5×4metry.

lstuchlova
9. dub 2015

Je mi líto, ale nejdřív bys měla zapnout mozek. Jestliže to není premenstruační syndrom a nedostaneš menstruaci, udělej si těhotenský test. K jiným věcem se vyjadřovat nebudu, protože by to očividně bylo stejně zbytečné.

simonecasper1994
autor
9. dub 2015

test jsem si udelala ale zatim nic. pochopitelne jsem se objednala na gyndu. takhovýhle podbřišek jsem měla před potratem a to jsem byla v ksmým týdnu čili druhý měsíc. minulou ms jsem měla malinko šouplou i když já to mám plus mínus tři dny buď před termínem ms nebo po. doktorka řekla že to prostě nemám 29 dní a tak nikdy nevím kdy to dorazí. ale nejde mi do hlavy že se cítím podobně jako při těhotenství ale ten růžovej těhu test za třicet korun mi to nepotvrzuje. minule mi to potvrdil az cca měsíc po ms

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru