icon

Nevím, jestli jsem nebo nejsem těhotná. Potřebuju radu

ttterezka123
14. bře 2017

Dobrý den. Jsem panna a včera mi přítel prstil. Hrozně to bolelo, daval prsty od sebe a hrozně "dorážel". No a potom vytáhl penis a chtěl mi ho tam strcit. Ale jak jsem byla nervózní a neuvolněna, nešlo to. Nakonec to tam přes tu bolet strčil, ale asi 3x zasunul a já jsem to nezvládla bolelo to. Chci vědět jestli mě odpanil nebo ne a jestli je možné že jsem těhotná. Došla jsem domů a měla jsem na kalhotkách kapky krve. Mam dostat MS za dva dny a už dnes mě hrozně bolí břicho tak jestli je to stres nebo MS nebo těhotenství. Děkuji.

Strana
z2
ttterezka123
autor
14. bře 2017

@magdalenax moc děkuju. Uvažovala jsem i o tabletce proti otěhotnění. Vážně se bojím.

ttterezka123
autor
14. bře 2017
nafuka
14. bře 2017

@ttterezka123 to jsem si mohla myslet, tak ho kopni do řiti a najdi si lepšího.Takový mladý nezralý ucho myslí jen na svoje potěšení.

magdalenax
14. bře 2017

@ttterezka123 to to asolutně s prominutím nežer, to je takovej sajrajt, - moje vlastní zkušenost, dneska se už snad ani legálně sehnat nedají. Za mých let to legální prášky byly, ale ty problémy po nich..., to nechtěj ani ve snu

magdalenax
14. bře 2017

@nafuka
@ttterezka123 Frocek, kterej si neuvědomuje vůbec svoje chování. Až jednou ulítne, tak alimenty budou platit rodiče, ne?

ttterezka123
autor
14. bře 2017

@nafuka
@magdalenax
Moc vám děkuju. A myslíte si, že těhotná být nemůžu?

nafuka
14. bře 2017

potrat je nejhorší zážitek pro ženu, doufám že to nikdy nebudeš muset řešit.Koukni někam jak se vyvíjí lidský plod.Je to vražda v jakémkoliv stádiu.

magdalenax
14. bře 2017

@nafuka Jo jo, My víme. A to Tvoje - kopni ho do řiti...., máš pravdu

nafuka
14. bře 2017

@ttterezka123 neboj určitě nebudeš. Máš měsíčky pravidelné?Hlavně fakt neber pilulku po.Je to sajrajt.

magdalenax
14. bře 2017

@ttterezka123 Jak jsem napsala 2%, to znamená, že na 98 procent ne

nafuka
Autor odpověď smazal
magdalenax
14. bře 2017

@nafuka na tu by bylo asi už stejně pozdě

ttterezka123
autor
14. bře 2017

@nafuka už docela jo. Ale jak jsem psala, bolí mě v podbřišku, takže to asi přichází. @magdalenax
Doufám že z toho nakonec nic nebude.

nafuka
14. bře 2017

@ttterezka123 tak mi napiš do IP jaks dopadla a neboj. Dobrou noc beruško.

magdalenax
14. bře 2017

@ttterezka123 No nebude, neboj, fakt ne. A na toho nezodpovědného pitomce nech hodit síť. Takovýho frajera, který si troufne v 16 naostro, bez ochrany, bych potkat fakt nechtěla, - ve Tvém věku

ttterezka123
autor
14. bře 2017

@nafuka napíšuu
@magdalenax
Moc vám děkuju. Alespoň trochu se cítím líp. Dobrou noc.

magdalenax
14. bře 2017

@ttterezka123 Dobrou noc i Tobě, hlavně žádný stres, který je zbytečný. Raději si vem- víš co

ttterezka123
autor
15. bře 2017

@magnalenax
@nafuka
Tak dneska jsme to spolu hodně probrali. Říkal že se udělal mimo mě, ale že jistota je jistota, takže máme do zítřka na rozmyšlenou s tou tabletkou a já si vůbec nevím rady.

karlajasmine
16. bře 2017

@ttterezka123 pilulka "po" ti pomůže jen před ovulaci, po ovulaci už je ti k ničemu a je to akorát sajrajt. Pokud máš dva dny do ms, je hodně málo pravděpodobné, že jsi plodná, i kdyby se do tebe udělal. Tak to neřeš. A jestli to s ním chceš ukončit tak to ukonči,život a hlavně mládí je moc krátká doba na to aby to člověk prožil s blbcem.

ttterezka123
autor
16. bře 2017

@karlajasmine pokud to není protržením blány tak už MS mám. Já prostě udělám všechno abych nebyla těhotná.

karlajasmine
16. bře 2017

@ttterezka123 pokud uz mas MS tak tehotna nejsi 🙂 tak uz si rozhodne zadny pilulky neber.

ttterezka123
autor
16. bře 2017

@karlajasmine ano dostala jsem ji. Mám ji od úterý. Takže nemusím mít strach otěhotnění?

magdalenax
16. bře 2017

@ttterezka123 Ahoj, odpovídám dřív než Karla.., Ne, z otěhotnění mít strach nemusíš

karlajasmine
16. bře 2017

@ttterezka123 Nemusis 🙂 to by se fakt nestalo abys otehotnela 2 dny pred MS a pak to jeste dostala.. obzvlast kdyz se do tebe neudelal.

karoczde
12. čer 2019

@ttterezka123 těhotná nejspíš nebudeš;). Ale pokud můžu poradit, priste nezaškodí mít ochranu..pak bys nemusela mít takový stres..;).
Spíš bych si položila otázku co bylo špatně? Buď si s přítelem nekomunikovala a neřekla mu, ze tě to bolí a je ti to nepříjemné a nebo je přítel sobecky ignorant..
Chápu, ze je v tom třeba nezkušenost, ale pořád by mě s tebou zacházet opatrně a šetrně..aby ti neublížil a aby se to líbilo i tobě.. zkus si o tom s přítelem promluvit...

alterego
12. čer 2019

@karoczde Ten dotaz je starý dva roky... 🙂

Strana
z2