Nevím, jestli jsem nebo nejsem těhotná. Potřebuju radu
Dobrý den. Jsem panna a včera mi přítel prstil. Hrozně to bolelo, daval prsty od sebe a hrozně "dorážel". No a potom vytáhl penis a chtěl mi ho tam strcit. Ale jak jsem byla nervózní a neuvolněna, nešlo to. Nakonec to tam přes tu bolet strčil, ale asi 3x zasunul a já jsem to nezvládla bolelo to. Chci vědět jestli mě odpanil nebo ne a jestli je možné že jsem těhotná. Došla jsem domů a měla jsem na kalhotkách kapky krve. Mam dostat MS za dva dny a už dnes mě hrozně bolí břicho tak jestli je to stres nebo MS nebo těhotenství. Děkuji.
@magdalenax
@nafuka
Taky 16
@ttterezka123 to jsem si mohla myslet, tak ho kopni do řiti a najdi si lepšího.Takový mladý nezralý ucho myslí jen na svoje potěšení.
@ttterezka123 to to asolutně s prominutím nežer, to je takovej sajrajt, - moje vlastní zkušenost, dneska se už snad ani legálně sehnat nedají. Za mých let to legální prášky byly, ale ty problémy po nich..., to nechtěj ani ve snu
@nafuka
@ttterezka123 Frocek, kterej si neuvědomuje vůbec svoje chování. Až jednou ulítne, tak alimenty budou platit rodiče, ne?
@nafuka
@magdalenax
Moc vám děkuju. A myslíte si, že těhotná být nemůžu?
potrat je nejhorší zážitek pro ženu, doufám že to nikdy nebudeš muset řešit.Koukni někam jak se vyvíjí lidský plod.Je to vražda v jakémkoliv stádiu.
@nafuka Jo jo, My víme. A to Tvoje - kopni ho do řiti...., máš pravdu
@ttterezka123 neboj určitě nebudeš. Máš měsíčky pravidelné?Hlavně fakt neber pilulku po.Je to sajrajt.
@ttterezka123 Jak jsem napsala 2%, to znamená, že na 98 procent ne
@nafuka na tu by bylo asi už stejně pozdě
@nafuka už docela jo. Ale jak jsem psala, bolí mě v podbřišku, takže to asi přichází. @magdalenax
Doufám že z toho nakonec nic nebude.
@ttterezka123 tak mi napiš do IP jaks dopadla a neboj. Dobrou noc beruško.
@ttterezka123 No nebude, neboj, fakt ne. A na toho nezodpovědného pitomce nech hodit síť. Takovýho frajera, který si troufne v 16 naostro, bez ochrany, bych potkat fakt nechtěla, - ve Tvém věku
@nafuka napíšuu
@magdalenax
Moc vám děkuju. Alespoň trochu se cítím líp. Dobrou noc.
@ttterezka123 Dobrou noc i Tobě, hlavně žádný stres, který je zbytečný. Raději si vem- víš co
@magnalenax
@nafuka
Tak dneska jsme to spolu hodně probrali. Říkal že se udělal mimo mě, ale že jistota je jistota, takže máme do zítřka na rozmyšlenou s tou tabletkou a já si vůbec nevím rady.
@ttterezka123 pilulka "po" ti pomůže jen před ovulaci, po ovulaci už je ti k ničemu a je to akorát sajrajt. Pokud máš dva dny do ms, je hodně málo pravděpodobné, že jsi plodná, i kdyby se do tebe udělal. Tak to neřeš. A jestli to s ním chceš ukončit tak to ukonči,život a hlavně mládí je moc krátká doba na to aby to člověk prožil s blbcem.
@karlajasmine pokud to není protržením blány tak už MS mám. Já prostě udělám všechno abych nebyla těhotná.
@ttterezka123 pokud uz mas MS tak tehotna nejsi 🙂 tak uz si rozhodne zadny pilulky neber.
@karlajasmine ano dostala jsem ji. Mám ji od úterý. Takže nemusím mít strach otěhotnění?
@ttterezka123 Ahoj, odpovídám dřív než Karla.., Ne, z otěhotnění mít strach nemusíš
@ttterezka123 Nemusis 🙂 to by se fakt nestalo abys otehotnela 2 dny pred MS a pak to jeste dostala.. obzvlast kdyz se do tebe neudelal.
@ttterezka123 těhotná nejspíš nebudeš;). Ale pokud můžu poradit, priste nezaškodí mít ochranu..pak bys nemusela mít takový stres..;).
Spíš bych si položila otázku co bylo špatně? Buď si s přítelem nekomunikovala a neřekla mu, ze tě to bolí a je ti to nepříjemné a nebo je přítel sobecky ignorant..
Chápu, ze je v tom třeba nezkušenost, ale pořád by mě s tebou zacházet opatrně a šetrně..aby ti neublížil a aby se to líbilo i tobě.. zkus si o tom s přítelem promluvit...

@magdalenax moc děkuju. Uvažovala jsem i o tabletce proti otěhotnění. Vážně se bojím.