Nevím na čem jsem 😪. Vysvětlíte mi to, prosím?
Ahoj holky chtěla bych se zeptat, dělala jsem jsi 3 testy všechny tři těhotenske testy jsem mela pozitivní ale dělala jsem jsi za týden další test clearblue a mela jsem negativní
Můžete mi to někdo nějak vysvětlit?😀děkuji moc
Těhotenství nejspíš odešlo s ms
@kobarka Tak nevim, jak obvykle mivate ms dlouhou, ale ja mivala napriklad jeden den spineni, dva dny krvaceni a dalsi den uz zase jen spineni a konec.
Uplne obvykle to neni, pokud byla jen dva dny, nicmene pokud tam nejaky tehotenstvi probehlo, tak jsou hormony proste rozhozeny.
Zajdete si na tu krev, to bude nejlepsi 🙂
Já to tak měla v listopadu,. Ms jsem měla jen dva dny a to ani nebyla ms spíš jen růžové špinění, v prosinci ( 23.12) jsem si dělala teh test a v lednu mi Dr potvrdil 7tyden těhotenství,..
Ještě teda musím říct že před ms v listopadu jsem si dělala teh.test a byl tam duch,. Pak jsem měla tu zvláštní ms a zkusila jsem teh test znovu a byl negativní,.. další jsem zkoušela až v prosinci a už byla dálnice :D
@kobarka měla sem to taky tak 4 dny před ms pozitivní MŠ přišla o 3 dny později a odešlo to
@kobarka Mohla jsi prodělat samovolný potrat.
Dobře teda tak že mám jít asi na odběr krve ?protoze já už nevím jak dva dny jsem mela menstruací a hrozně mě bolí břicho
@kobarka Tě bolí břicho i po ms? A těhotenský test negativní?
@klokanka31 Ano
@kobarka Duch/slabá čárka tam je. To je ze dneška? Pro jistotu by sis měla skočit k doktorovi, abys neměla mimoděložní... Nebo jsi prodělala potrat a neodešlo to všechno...
Nene to jsem jsi dělala před týdnem a v cera jsem jsi dělala clearblue a negativní
@kobarka Aha, ale je divný že tě břicho bolí pořád, já když potratila tak jsem krvácela asi 3-4 dny, břicho teda bolelo krutě, ale pak jako když utne a nic...
už nevím co a jak no😥
Bože ti to tu píšou, jdi na krev, klidně jako samoplatce a za dva dny zase, podle toho uvidíš. Jednoduché
@lachtanice86 tak číst umím když jste to neměla tak nemůžete posoudit ;)
a pokud se vám něco nelíbí nemusíte na to podepisovat 😋
@kobarka No hlavne tam uz konecne bezte, protoze ty testy co jste semka davala a jsou delane pred tydnem, tak jsou slabe pozitivni. A pokud vas stale boli bricho, tak by taky mohlo jit o mimodelozni a s tim neni moc sranda si zahravat, takze uz upalujte k doktorovi a neztracejte tu cas nejakym spekulovanim.
Kdyby slo o prosperujici tehotenstvi, tak carky na testu uz jsou uplne jasne viditelne a nevyjde vam ClearBlue negativni.
ano na zítřek jsem už objednana
@kobarka zazila jsem horší věci, ale používala jsem vlastní rozum.
@lachtanice86 nemám ani jedno dítě,tak ze nevím jak to probíhá
každý to ma jinak

@kobarka 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Gynekologie a odber krve na hcg.