Milé stávající či budoucí maminky,
Jsem asi 10 dní po vynechání antikoncepce, kterou jsem brala sedm let.
Z ničeho nic mě začly nevolnosti, zvýšená teplota, rýma a trochu kašel, menstruace nebyla téměř jen špinění.
Mám bolesti všech svalů a hlavy.
Test negativní.
Je možné že by mohlo jít o projevy počátečního těhotenství co by nešlo detekovat co nějakou nemoc. Je možné, že by se tak brzo zadařilo?hned téměř na poprvé?
Prosím o radu.
Děkuji
Me se to jevi jako chripka nebo nachlazeni, tehotenske nevolnosti zacinaji cca 6tt, ne takhle brzo.
@lucinkamarecek díky krásky za odpověď zítra Zajdu k Mudr
@lucinkamarecek krom rýmy a kašlu jsem to mela stejne..... Doktorka mi řekla, že po vysazení antikoncepce je to normalní a dala mi menstruační kalendář at si zapisuji ms a kdyby se mi to nespravilo a do budoucna nezdalo, tak za ní dojít.... Ale jinak žádné nervy 😃, hned další měsíc jsem za ní šla znovu, že jsem těhotná.
@lucinkamarecek telu chybi hormony a ma abstak 😉 co se tyce tehu a poceti, doporucuji si o tom neco precist... at vis, jak to vlastne funguje... protoze podle tohoto dotazu mi prijde, ze nemas nejmensiho sajna. A co se tyce rymy atd., asi ses nekde nachladila
Nevolnosti takto skoro po otehotneni nebyvaju, mne zacalo byt zle az v 8. - 9. tyzdni tehotenstva. Pockala by som na regulernu MS, telo sa musi spamatat.