Nevolnost týden po ovulaci?
Zdravím,
Mate nekdo zkusenosti se zvracením takto brzy po ovulaci?
Menastruace naposledy 14-19.4.
Ovulace m ela proběhnout 2.5
Styk byl 2 dny a den pred Ovu. A predtim datumy nevim 🙄 je taky mozne ze Ovulace proběhla jiny den...
Od vcera zvracim, nic špatného jsem nesnedla, pritel tvrdi ze mam upal. Ale hlava me neboli a teplotu nemam.
Mela jste některá takto brzy po ovulaci podobne problemy?
Prsa mam citlivé ale myslim, ze jsem si to spis vsugerovala. Dekuju za kazdou reakci.
@priefi mám, ale dnes zhruba od tří odpoledne už ne tolik jako předtím, spíš jen nárazově...ale naštěstí je mi zároveň pořád strašně zle...ted jsem za to ráda, protože věřím, že se mimi ještě drží...já nevím, třeba jsou ty bolesti až takhle velké normální, ale já to ani u jednoho předtím neměla, tak jsem z toho vykulená
mě začalo být špatně 10dní po ovulaci, myslela jsem si že jsem si zkazila žaludek 😀
Mně bylo špatně z ničeho nic 7dpo, všichni kolem jak je to jasný, že sem těhotná a stejnak nic..testy bílý a za 5 dní přišla ms..takže může to něco znamenat, ale i nemusí...tak jen abys pak nebyla zklamaná🙂
Holky, tak jak sem rikala ze to neprozivam, tak Jo, uz to prozivam. Asi se zblaznim. Kdy myslite ze bych mela udelat test? A uz by to tam mohlo eventualne byt ? :/ jsem 7 dni do Ms
Holkyyy jeste prosim jedna otazka.
Minuly mesic jsem mela ovu testy sněhové byli jen 3 dny přede ovu a 3 po, tam byly duchové.
Protoze jich tu mam hodne. Vcera me napadlo udelat si test, kde sem objevila velice výrazneho ducha. A dnes uz byla carka opravdu zřetelná. Muze to neco značit nebo je to blbost?
@stef_stef pokud mas 7 dni do ms, pocej i s tim, ze to muze byt i druha nebo opozdena ovulace. Ja to taky tak mela a druha ovulka mi prodlouzila cyklus o 4 nebo 5 dnu, mam ms obvykle 14 dni po ovu, takze 28 nebo 29 dni cyklus. Ale tehdy za 4 dny po ovu byla druha ovu (nebo se prvni ovu stopla, to se pry taky obcas deje) a ms prisla 14 dni po druhe ovu. Test byl snehobily. Ovu testy nepouzivam, vim, kdy je ovu zpetne, podle bolesti.
Ahoj holky, tak test snehobilej :( ale treba se jeste ukaze...
Nesily 😁 omlouvam se nejak mi zamrzla myšlení uz :/ 😁
Ne ne ne omg správně bylo to první 😂

@stef_stef tak to je fajn 😊 a maturu uz mas uspesne za sebou?