icon

Nevolnost týden po ovulaci?

stef_stef
8. kvě 2018

Zdravím,
Mate nekdo zkusenosti se zvracením takto brzy po ovulaci?
Menastruace naposledy 14-19.4.
Ovulace m ela proběhnout 2.5
Styk byl 2 dny a den pred Ovu. A predtim datumy nevim 🙄 je taky mozne ze Ovulace proběhla jiny den...
Od vcera zvracim, nic špatného jsem nesnedla, pritel tvrdi ze mam upal. Ale hlava me neboli a teplotu nemam.
Mela jste některá takto brzy po ovulaci podobne problemy?
Prsa mam citlivé ale myslim, ze jsem si to spis vsugerovala. Dekuju za kazdou reakci.

Strana
z4
priefi
8. kvě 2018

@stef_stef tak to je fajn 😊 a maturu uz mas uspesne za sebou?

sarkoc
8. kvě 2018

@priefi mám, ale dnes zhruba od tří odpoledne už ne tolik jako předtím, spíš jen nárazově...ale naštěstí je mi zároveň pořád strašně zle...ted jsem za to ráda, protože věřím, že se mimi ještě drží...já nevím, třeba jsou ty bolesti až takhle velké normální, ale já to ani u jednoho předtím neměla, tak jsem z toho vykulená

kristyn.g
8. kvě 2018

mě začalo být špatně 10dní po ovulaci, myslela jsem si že jsem si zkazila žaludek 😀

anetka9
8. kvě 2018

Mně bylo špatně z ničeho nic 7dpo, všichni kolem jak je to jasný, že sem těhotná a stejnak nic..testy bílý a za 5 dní přišla ms..takže může to něco znamenat, ale i nemusí...tak jen abys pak nebyla zklamaná🙂

stef_stef
autor
8. kvě 2018

@priefi Jeste mi chybi praktická ted v pátek a na konci kvetna ústní :D ale zatim zvladam

stef_stef
autor
8. kvě 2018

@anetka9 To Ja jsem kazdej mesic, ikdyz jsme se chránili :D
Ale ono to jednou prijde a bude to perfektni <3

priefi
9. kvě 2018

@stef_stef aha, tak proto pritel uz svolil, protoze vi, ze se blizi maturita 😉 soustred se ted na tu maturitu a treba jako darek k mature bude pozitivni test 😊 Drzim pesti, at maturita dopadne dobre a at mas i ten darecek 😊

stef_stef
autor
9. kvě 2018

@priefi Taky si to myslim. Soustredim jen me tohle zvraceni teda strasne rozhodilo. Ted rano se mi spustila rýma tak to asi byla fakt jen nejaka vyroza :/

odula
9. kvě 2018

@priefi ja jsem si nic nesugerovala (pac uz to bylo třetí těhotenství a prvni pokus takze mi to bylo fakt docela putna) a ujistuju ze mi po tom tydnu blbe bylo. Az kdyz se nedostavila MS a me bylo blbě pořád, tak mi doslo proč;)

stef_stef
autor
9. kvě 2018

@odula Od vcera jsem sice nezvracela, ale je mi divne, celkove, nevim jak to popsat....
Prsa me dneska skoro neboli. Za to me zacali bolet zada.... sem zvedava co se z toho vyklube 🙂

stef_stef
autor
10. kvě 2018

Holky, tak jak sem rikala ze to neprozivam, tak Jo, uz to prozivam. Asi se zblaznim. Kdy myslite ze bych mela udelat test? A uz by to tam mohlo eventualne byt ? :/ jsem 7 dni do Ms

sarkoc
10. kvě 2018

@stef_stef Ještě bych tak 5 dní počkala radši, ať nejsi zbytečně zklamaná...

stef_stef
autor
10. kvě 2018

@sarko jak je tobe ???? :/

stef_stef
autor
10. kvě 2018

Holkyyy jeste prosim jedna otazka.
Minuly mesic jsem mela ovu testy sněhové byli jen 3 dny přede ovu a 3 po, tam byly duchové.
Protoze jich tu mam hodne. Vcera me napadlo udelat si test, kde sem objevila velice výrazneho ducha. A dnes uz byla carka opravdu zřetelná. Muze to neco značit nebo je to blbost?

anetka9
10. kvě 2018

@stef_stef Může...ale i nemusí teda🙂 zkus pozítří ráno tt🙂

stef_stef
autor
10. kvě 2018

@anetka9 Dala sem si termin ze v pondeli zkusim, kdyz to vydrzim, ale tohle je zvlastni. 🙄 pročítám diskuze a možném to asi opravdu je.

anetka9
10. kvě 2018

@stef_stef na mě to teda nefunguje:D ale holky některý - je pravidlo, že když máš pozitivní (ale jakože fakt stejně silná částka) ot, tak je duch na tt🙂 ale já teda měla ducha na tt 10dpo a ot byl pozitivní až 17dpo..:D:D

stef_stef
autor
10. kvě 2018

Ja jsem dneska 8 DPO. Kdyz nepočítám den ovulace. Tak uvidim. V podbrisku neb picha, ten si obcas musim sednout tak uvidime. 💙

@anetka9

anetka9
10. kvě 2018

@stef_stef Od těch 10dpo už bývá něco vidět, takže pokud patříš do skupiny "nečekám na ms a lovím duchy", můžeš z ranní moči dělat už v sobotu🙂

priefi
10. kvě 2018

@stef_stef muze to byt i ovulace, ale udajne i takto lze odhalit tehu.

stef_stef
autor
10. kvě 2018

@priefi Je mi to ale divny vždyť kazdej ten test reaguje na jinej hormon :/ to je zvlastni, no poutat se na to nebudu ale taky jsem cetla ten spousta žen to takhle mela 🙂 tak uvidime

anetka9
10. kvě 2018

@stef_stef oni ty hormony jsou si hodně podobný🙂 někdo mi tu vysvětloval stylem, že oba hormony jsou jakože muži, ale jeden má kloubouk a druhý ne a ten OT nedokáže rozeznat kterej:D🙂

stef_stef
autor
10. kvě 2018

@anetka9 Ahaa 😁😁 no tak to sem zvedava, co je na tom pravdy, to den snad za par dni dozvim 🙂

priefi
11. kvě 2018

@stef_stef pokud mas 7 dni do ms, pocej i s tim, ze to muze byt i druha nebo opozdena ovulace. Ja to taky tak mela a druha ovulka mi prodlouzila cyklus o 4 nebo 5 dnu, mam ms obvykle 14 dni po ovu, takze 28 nebo 29 dni cyklus. Ale tehdy za 4 dny po ovu byla druha ovu (nebo se prvni ovu stopla, to se pry taky obcas deje) a ms prisla 14 dni po druhe ovu. Test byl snehobily. Ovu testy nepouzivam, vim, kdy je ovu zpetne, podle bolesti.

renuliena
11. kvě 2018

@stef_stef moc držím palecky 🍀 🍀 🍀 🍀 a dej vědět 😉

stef_stef
autor
14. kvě 2018

Ahoj holky, tak test snehobilej :( ale treba se jeste ukaze...

anetka9
14. kvě 2018

@stef_stef Chjo, a ovulační zkusíš taky, když už si ho zkoušela před pár dny?

stef_stef
autor
14. kvě 2018

@anetka9 Ty máme furt stejny, carka nesili ale je tam... ale zadna dalnice to teda neni.

stef_stef
autor
14. kvě 2018

Nesily 😁 omlouvam se nejak mi zamrzla myšlení uz :/ 😁

micimutr
14. kvě 2018

Ne ne ne omg správně bylo to první 😂

Strana
z4